Annemi bulma teklifi

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Kizlar ben 22 yasindayim evliyim. Annem ben 7 aylıkken beni terk etmiş. Babaannem bakti bana babamla pek görüşmüyoruz evli kendisi. Eşim bana dün gece annemi aramami teklif etti araştıralim dedi yani bugüne kadar hiç araştırmayi düşünmedim. Annem hemşireymis yani babamla anlasamamasi beni aramamasina engel degil sonuçta. Kızgınim esime çok sert çıkıştim bana düşün biraz istersen bulalim dedi. Kafam cok karıştı. Annem yüzünden cok yargilandim. Esimin ailesi ozellikle annesi beni hic istemedi Aile bilmiyor annesi neki i ne olsun dedi. Siz olsaniz aramak istermiydiniz?

Ben kesin arardım. Olaya onun tarafından da bakmak lazım.

Esinden özür dile öncelikle kötü niyetli degil sonucta. Arayip aramamk sana kalmis ama bugüne Kadar aklina gelmemisse bence arama. En azindan ben aramazdim. Yine de sen bilirsin.
Esimle hallettim problemi yani onunla sorunum yok . Bana dusun biraz dedi bilemiyorum off

Ben olsam bulurdum. Belki kendine göre bir sebebi vardır. Tabii hiçbir şey çocuğunu bırakmasına sebep olamaz ama... Eğer gerçekten sizi umursamadıysa da, kapıdan bir kere de siz çıkarsınız.

Arayip bulmak isterdim hem nasıl göründüğünü merak ederdim hem de niye bıraktı bi de onu dinlerdim

Zor bir durum istemezdim heralde. Bu saatten sonra bulsaniz ne olacak bir aile olabilecekmisiniz yillarin telafisi olacak mi. esiniz cok analyisliymis ama masallah. Ailesi yuxunden ezilmenizi istememis muhtemelen ama umarim bu tavrini siz o laflari istirkende sergiliyordur. Esinin ailesinin soyledikleri cok cirkin hakikaten. Bir kere esimin cahil dedesi annesi ogretmemis annesinin ogretmesi lazimdi gibi bisey dedi ben cildirdim 4 senedir unutamiyorum. Sizi anliyorum ama nolur kendinize bunlari soylemelerine izin vermeyin.isin bu tarafina daha Cok uzuldum .
Afedersiniz hassas bir mevzu empati kurarak cevap verdim sadece

Annen sana ulasmaya calismis, babaannen veya baba tarafin karsi cikmis olabilir mi?
Eger hayirsa, 22 yildir en ufak cabasi yoksa, ben bulmaya calismazdim...
Bundan emin olamam dersen, bul ve konus derim...

Ayrica senin sucun olmayan bir durum yuzunden seni suclayacak kadar basit bir kayinvaliden var...
Mumkun oldugunca uzak dur ondan, iyi bir insan degil cunku...

Kizlar ben 22 yasindayim evliyim. Annem ben 7 aylıkken beni terk etmiş. Babaannem bakti bana babamla pek görüşmüyoruz evli kendisi. Eşim bana dün gece annemi aramami teklif etti araştıralim dedi yani bugüne kadar hiç araştırmayi düşünmedim. Annem hemşireymis yani babamla anlasamamasi beni aramamasina engel degil sonuçta. Kızgınim esime çok sert çıkıştim bana düşün biraz istersen bulalim dedi. Kafam cok karıştı. Annem yüzünden cok yargilandim. Esimin ailesi ozellikle annesi beni hic istemedi Aile bilmiyor annesi neki i ne olsun dedi. Siz olsaniz aramak istermiydiniz?

Peki eşinizin annenizi araylım istersen demesi ile ailesinin annesi kim belli değil demesi arasında bir ilişki var mı? Annesini susturup ahan da annesi bu deme isteği gibi.

Zor bir durum istemezdim heralde. Bu saatten sonra bulsaniz ne olacak bir aile olabilecekmisiniz yillarin telafisi olacak mi. esiniz cok analyisliymis ama masallah. Ailesi yuxunden ezilmenizi istememis muhtemelen ama umarim bu tavrini siz o laflari istirkende sergiliyordur. Esinin ailesinin soyledikleri cok cirkin hakikaten. Bir kere esimin cahil dedesi annesi ogretmemis annesinin ogretmesi lazimdi gibi bisey dedi ben cildirdim 4 senedir unutamiyorum. Sizi anliyorum ama nolur kendinize bunlari soylemelerine izin vermeyin.isin bu tarafina daha Cok uzuldum .
Afedersiniz hassas bir mevzu empati kurarak cevap verdim sadece
Bunlar nisan doneminde ve yeni evliyken duydum elbette tepkimi cok serr gosterdim ayri sehirlerdeyiz ve sukur esim herkese gerekli cevabi verdi tesekkur ederim sakimiyetiniz icin .

ben aramazdım ben ne yaptımki onu arayıp bulma çabasına girişen taraf olayım, evlat sevgisi olsa çoktan bulurdu özlemime dayanamazdı diye düşünürdüm
sonuçta insanın kendi doğurduğu ve hiç bir sebep yokken görmek istemediği bir çocuğu var 22 yıldır hiç bir çaba sarfetmemişse o insanda şefkat merhamet zaten yoktur

Baska bi erkekle gitmis. Mahkeme kararlarini okudum beni istememis. Yani ben herseyi tek basima yasadim cikip gelmedi .

Nedenini az çok biliyorsunuz yani. Bilemedim, ben onun tarafından dinlemek, hesap sormak için arardım.

Bu arada eşinize kızmayın bence. Kötü bir şey söylememiş ki. Gönlünü alsanız iyi olur ;)

Annen sana ulasmaya calismis, babaannen veya baba tarafin karsi cikmis olabilir mi?
Eger hayirsa, 22 yildir en ufak cabasi yoksa, ben bulmaya calismazdim...
Bundan emin olamam dersen, bul ve konus derim...

Ayrica senin sucun olmayan bir durum yuzunden seni suclayacak kadar basit bir kayinvaliden var...
Mumkun oldugunca uzak dur ondan, iyi bir insan degil cunku...
Yok babaannem hic oyle biri degildi babamda ki babam ben 8 yasimdayken evlendi benden ayri hi eve gecti yani annem beni bulabilirdi engel yoktu . Kv ile uzagim elbette benimde kirginliklarim var.

Peki eşinizin annenizi araylım istersen demesi ile ailesinin annesi kim belli değil demesi arasında bir ilişki var mı? Annesini susturup ahan da annesi bu deme isteği gibi.
Annesi artik o konularda agzini acamiyor. Babaannemi gectigimiz Nisan ayinda kaybettim kendimi yalniz hissetigim icib esim boyle bi teklifte bulundu sanirim ama bu yasima kadar yoktu bu saatten sobra ne gibi faydasi olacak bilemiyorum

Bir şey söyleyeyim mi şimdi gldi aklıma bu da...
Bir psikoloğa filan sor bence psikiyatriste ya da gidin bir sorun
sonuçta travmatize bir durum olmaması açısından diyorum
çünkü her an her şeye hazırlıklı olmalısınız annenizi nasıl göreceğinize dair..

Açıkçası korkuyorum evlendiyse ve çocuğu olduysa yani ben Anne sevgisi gormedim o duyguyu tatmadim. Kimseye Anne demedim diyemedim. Simdi onun çocuğu varsa ve beni bilmiyorsa onun içinde bi yıkım olacak üstelik ben bulmak için tek amacım hesap sormak olacak. Ben kendi nefretimi kusayim derken baska çocuğun hayalleirni yikarsam birde Bu var.

Back
X