- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
Annemi kaybedeli 1,5 yıl oldu 23 yaşındaydım şimdi oldum 25... Bir buçuk aydır da evliyim. Memleketimden başka şehire geldim canım babamı,abimi de ha deyince göremiyorum haliyle...Annemin yokluğu iki kat sızlatıyor içimi... Hem mezuniyetim hem nişanım hem düğünüm için ne hayaller kurmuştu hiçbirini göremedi annecim...Babam ve abimle birlikte onu toprağa verdiğimiz günden beri her hafta ziyaretine gittik, dua ettik onunla konuştuk. Oraya mezarına gittiğimde babamla yan yana karşısında oturduğumda nasıl huzur bulduğumu anlatamam...Hissediyorum ki bizi görüyor duyuyor dualarımız ona ulaşıyor. Dün gece de eşimle ( o da babasını 17 yaşında kaybetti) ruhlarına yasin okuduk ve annem dün gece rüyama geldi... Ona uzattığım aşureden yedi bir tabak.... anlamı ne bilmiyorum ama o kadar mutlu oldum ki... uyanınca da ağladım, çok ağladım... an geliyor dayanamayacak gibi oluyorum, içim, derimden tırnağıma kadar her yanım acıyor sanki...Allah'ım sabır ver diye tekrar ediyorum içimden... Tek tesellim her anımızı birlikte geçirmiş olmamız... Anılarla avunmamız... Anne babası hayatta olanlar geçirebildiği kadar vakit geçirsin onlarla lütfen,o anlar yaşanıyor ve çok çabuk bitiyor...Kimse bu kadar erken ayrılmasın sevdiklerinden...