Annemi çok özledim, bazen dayanamıyorum bu hasrete...

ayni sebepten bende bu sabah cok agladim yine :( bende 22yasindaydim unv son siniftaydm annemi kaybettigimde. basarili bi ogrencilik hayatim vardi ve hep annemi daha iyi yasatmayi hayal ederdm cnku cok emek vermisti bizi yetistrmek icin en ufak bisey bile almazdi kendine bziim iicn. ama tam calisacagim zamn kaybettm. yani hic bisey almak kismet olmadi. maddi olarak cok daha iyi gunler gordum ama anneme bi kazak bile alamadim cok icimde kalmistir. kadincagizda gun yuzu gormedi. hayat devam ediyor ama hep eksik kaliyoruz. cok zor gercekten mezuniyetler dugunler hamilelik bile zor. Allah yardimcisi olsun herkesin

Allah sabır versin. Benimde en yakın arkadaşım annemdir.

Annemi kaybedeli 1,5 yıl oldu 23 yaşındaydım şimdi oldum 25... Bir buçuk aydır da evliyim. Memleketimden başka şehire geldim canım babamı,abimi de ha deyince göremiyorum haliyle...Annemin yokluğu iki kat sızlatıyor içimi... Hem mezuniyetim hem nişanım hem düğünüm için ne hayaller kurmuştu hiçbirini göremedi annecim...Babam ve abimle birlikte onu toprağa verdiğimiz günden beri her hafta ziyaretine gittik, dua ettik onunla konuştuk. Oraya mezarına gittiğimde babamla yan yana karşısında oturduğumda nasıl huzur bulduğumu anlatamam...Hissediyorum ki bizi görüyor duyuyor dualarımız ona ulaşıyor. Dün gece de eşimle ( o da babasını 17 yaşında kaybetti) ruhlarına yasin okuduk ve annem dün gece rüyama geldi... Ona uzattığım aşureden yedi bir tabak.... anlamı ne bilmiyorum ama o kadar mutlu oldum ki... uyanınca da ağladım, çok ağladım... an geliyor dayanamayacak gibi oluyorum, içim, derimden tırnağıma kadar her yanım acıyor sanki...Allah'ım sabır ver diye tekrar ediyorum içimden... Tek tesellim her anımızı birlikte geçirmiş olmamız... Anılarla avunmamız... Anne babası hayatta olanlar geçirebildiği kadar vakit geçirsin onlarla lütfen,o anlar yaşanıyor ve çok çabuk bitiyor...Kimse bu kadar erken ayrılmasın sevdiklerinden...
Canım öncellikle başın sağolsun..ben de senin yaşındayken annemi kaybettim ve babam ve erkek kardeşimle kaldım..benim annem de benim mezuniyetimi göremedi malesef..oysaki ne hayallerimiz vardı..seni çok iyi anlıyorum..hayat çok zor gerçekten ve bir annenin yeri hiçbir zaman dolmuyor..eksikliğini her zaman hissediyorum..Allah sabır versin canım..benim 10 yıl oldu malesef..ilk zamanlar o kadar zordu ki..kimseye annemi kaybettiğimi 8 yıl söyleyemedim dile getirmedim hiç..8 yıldan sonra kabullenebildim ben ama hala rahmetli kelimesini kullanamam annem için dilim varmıyor..

Haziran 25 de kaybettik annemizi. Elini tutuyordum son anlarıymıi Rahtsızlandı hastahane ameliyat derken iyileşiyordu ancak 45 gün içinde hiçbirşey yapamadan elimizden kayıp gitti. Boşluk geriye kalan, onu geriye getirecek hiçbirşey yok. Ama sesini duymak istiyorsun ( uzaktayım hergün bir kere de olsa sesini duyuyordum) , bir şey oluyor içinden ona anlatmak geçiyor ama sonra artık konuşamayacağını anlıyorsun. Ölüm yeri doldurulamayan telafisi olmayan bir boşlukmuş meğer. Ama ne acı ki alışıyorsun. Yaşıyoruz çünkü. Allah yakınlarını kaybeden herkese sabır versin. Ama ölüm var bu dünyada ve hepimizi yaşayacağız.

Başınız sağolsun. .
Çok acı . .

Annemi kaybedeli 1,5 yıl oldu 23 yaşındaydım şimdi oldum 25... Bir buçuk aydır da evliyim. Memleketimden başka şehire geldim canım babamı,abimi de ha deyince göremiyorum haliyle...Annemin yokluğu iki kat sızlatıyor içimi... Hem mezuniyetim hem nişanım hem düğünüm için ne hayaller kurmuştu hiçbirini göremedi annecim...Babam ve abimle birlikte onu toprağa verdiğimiz günden beri her hafta ziyaretine gittik, dua ettik onunla konuştuk. Oraya mezarına gittiğimde babamla yan yana karşısında oturduğumda nasıl huzur bulduğumu anlatamam...Hissediyorum ki bizi görüyor duyuyor dualarımız ona ulaşıyor. Dün gece de eşimle ( o da babasını 17 yaşında kaybetti) ruhlarına yasin okuduk ve annem dün gece rüyama geldi... Ona uzattığım aşureden yedi bir tabak.... anlamı ne bilmiyorum ama o kadar mutlu oldum ki... uyanınca da ağladım, çok ağladım... an geliyor dayanamayacak gibi oluyorum, içim, derimden tırnağıma kadar her yanım acıyor sanki...Allah'ım sabır ver diye tekrar ediyorum içimden... Tek tesellim her anımızı birlikte geçirmiş olmamız... Anılarla avunmamız... Anne babası hayatta olanlar geçirebildiği kadar vakit geçirsin onlarla lütfen,o anlar yaşanıyor ve çok çabuk bitiyor...Kimse bu kadar erken ayrılmasın sevdiklerinden...

Basin sagolsun mekani cennet olsun annenin canim.
Cok haklisin hic birseyin geri dönüsü yok sevdiklerimizin kiymetini bilip heran sevdigimizi belli etmeliyiz.
Cok güzel bi rüya görmüssun canim bu arada asure dagittinmi.
Istersen bi yapip dagit

ayni sebepten bende bu sabah cok agladim yine :KK43: bende 22yasindaydim unv son siniftaydm annemi kaybettigimde. basarili bi ogrencilik hayatim vardi ve hep annemi daha iyi yasatmayi hayal ederdm cnku cok emek vermisti bizi yetistrmek icin en ufak bisey bile almazdi kendine bziim iicn. ama tam calisacagim zamn kaybettm. yani hic bisey almak kismet olmadi. maddi olarak cok daha iyi gunler gordum ama anneme bi kazak bile alamadim cok icimde kalmistir. kadincagizda gun yuzu gormedi. hayat devam ediyor ama hep eksik kaliyoruz. cok zor gercekten mezuniyetler dugunler hamilelik bile zor. Allah yardimcisi olsun herkesin
çok geç gördüm mesajları çoktandır girmediğim için...
aynı dönemlerde kaybetmişiz bende 3. sınıftaydım... Bende bişey alamadım anneme nasip olmadı...
Şimdi bebeğin olacak allah size birlikte uzun ömürler versin canım benim.

Basin sagolsun mekani cennet olsun annenin canim.
Cok haklisin hic birseyin geri dönüsü yok sevdiklerimizin kiymetini bilip heran sevdigimizi belli etmeliyiz.
Cok güzel bi rüya görmüssun canim bu arada asure dagittinmi.
Istersen bi yapip dagit

üstünden çok zaman geçti ama yapamadım haftanın 7 günü de çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliyorum :(
Mayıs sonu babamla beraber hayır yapıcaz inşallah.Mevlüt okutacağız nasip olursa.

Back
X