Annemi çok özlüyorum

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Annemi kaybedeli tam 11 ay oldu ama acısı ilk günkü gibi. Bu duruma nasıl alışırım bilmiyorum, her gün kendi kendime keşke böyle olmasaydı diyorum. Keşke annemi bırakıp evlenmeseydim hep onun yanında kalsaydım belki hastalanmayacaktı. Bu arada kaçarak evlendim, evlendiğim gün başladı annemin üzüntüsü sonunda dayanamadı. Sürekli suçluyorum kendimi geçmişimi çok özlüyorum, annemle olduğum günlerimi çok özlüyorum. Hayatım böyle nasıl devam edecek hiç bilmiyorum

Kendinizi suçlamayın takdiri ilahi yapacak bi şey yok,küs müydünüz anneniz vefat ettiğinde barışmış mıydınız kaçtıktan sonra..Başınız sağ olsun

Kendinizi suçlamayın takdiri ilahi yapacak bi şey yok,küs müydünüz anneniz vefat ettiğinde barışmış mıydınız kaçtıktan sonra..Başınız sağ olsun
Tabiki öyle, pişmanlığım keşke onun yanında daha çok olsaydım, daha çok görseydim Yok düğünümde ailem de vardı çok şükür küsmediler ama annem sürekli ağladı, üzüldü benim için. Evlilikten sonra da üzecek şeyler yaptım o adamı bırak gel yanıma dedi gitmedim, o kadar pişmanım ki. Teşekkür ederim

Herkesin fikri kendine ben kadere inanırım.Annenizin ömrü o kadarmış .Bu siz gitmeseydinizde degismeyecekti. Allah insanlara irade ve akıl vermis bunu tercih etmeyebilirdiniz kuşkusuz anneniz üzülmüştur yapılacak tek şey güzel anıları düşünmek.

Başınız sağ olsun. Annenize, Allah rahmet eylesin.

Tabi ki kadere ben de inanıyorum,yaşadıklarımın hepsi baştan yazılmış değiştiremem. Sadece pişmanlıklarımı düşünüp kahroluyorum, güzel anıları düşününce de üzülüyorum
Başınız sağ olsun. Annenize, Allah rahmet eylesin.
Amin Allah razı olsun

Olmuşla ölmüşe çare yok herkesin pişmanlıkları vardır ölüm aklımıza gelse o yanlışları yapmayız işte insanın anne babası hep sanki olacakmış gibi geliyor insana.

Bir arkadaşım da sizinkine benzer bir şey yaptı ve kısa zaman sonra annesi vefat etti. O da sizin gibi düşünüp üzüldü. Dedim ki “öyle yapmayanların da annesi vefat ediyor sonuçta. Vadesi dolmuş, nasibi bu kadarmış.” Başınız sağolsun…

Başın sağ olsun inşallah arkadaşım.
Seni anlıyorum ve ben de çok özlüyorum. Hele bugün nedense çok özledim.

Ben kaçmadığım halde evlenmeseydim de yanında olsaydım diye çok söyledim ona da kendime de. Oysa anneciğim evlenmemi çok istemişti ve kocamı çok severdi.

Hepsinin yattıkları yer nur olsun inşallah.

Böyle düşünmek ne size ne annenize bir şey katmaz, geçmişi unutun annenizin ruhuna da kuran okuyun.

Evet bir hata yapmışsınız fakat annenizin hasta olmasının bununla.alakasi yok. Bu tamamen nasip meselesi.
Başınız sağolsun

Başınız sağolsun kendinizi suçlamanız hiç bir şeye yaramaz

Anneniz için dua edin bol bol ölüm de hayrın bir parçası işe önce ölümü kabullenmekle başlayın

Vijdan azabı çok ağır bir yüktür ama siz bir insansınız hata yapmak için var olmuşsunuz ve dersınızıde hatalarınızdan alacaksınız

Bundan sonrakı hayatınızda hep üzülüp pişmanlıklarla yaşarsanız ömrünüz boşa gider

Yapmayın annenizde istemez üzülmenizi

İnançlı mısınız bilmiyorum ama bir insanın eceli nasıl başka bir insana bağlı olabilir mantıklı mı sizce?

Kendinizi suçlamayın. Takdiri ilahı. Allah’ın izni olmadan yaprak kıpırdamaz. Annenizin ömrü o kadarmış.
Siz onun için dua edebilirsiniz. Ölülerin amel defterleri arkalarında dua edeni olduğu müddetçe kapanmaz.

Olmuşla ölmüşe çare yok herkesin pişmanlıkları vardır ölüm aklımıza gelse o yanlışları yapmayız işte insanın anne babası hep sanki olacakmış gibi geliyor insana.
Annem yoğun bakıma yattığında hiç öleceği aklıma gelmedi, kabul etmek istemedim belki. Haberini aldıktan sonra dünyam başıma yıkıldı
Teşekkür ederim, nefsime hakim olamıyorum üzülmeden edemiyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim arkadaşım, senin de başın sağ olsun
Annem de isterdi evlenmemi ama böyle değil, bu adamla değil, eşimi hiç sevmedi annem o kadar pişmanım ki böyle evlendiğime
Annemin ölümünü kabullenemiyorum bir türlü nasıl olacak bilmiyorum, vicdan azabından çocuklarıma doğru düzgün bakamıyorum. Keşke bu kadar büyük bir hatayla ders almış olmasaydım
İnançlı mısınız bilmiyorum ama bir insanın eceli nasıl başka bir insana bağlı olabilir mantıklı mı sizce?
Tabi ki inanıyorum, ferace bile giyiyorum ama bu düşüncelerime engel olamıyorum. Bu durumla nasıl başa çıkarım bilmiyorum

Hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…