Annemi kabullenemedin

Dedigini yapma ne kaybedersin? Bırak surat assin umursama. Esimin ailesine gittiğimiz her hafta kendi aileme de giderdik mutlaka. Esin seni sindirmis. Bastan ipleri eline almazsan isin cok zor olur. Ben her zaman esitlikten yanayım. Kendi ailesini üstün görüp benim ailemi umursamazsa ben onu hic takmam bunu da cok iyi bilir. Kendi gidiyorsa gitsin sen istemiyorsan gitme . Haftafa bit gitmek yeterli. Kalma işi cok sacma bu konuda sana hak verdim.
Ne guzel sız aynı haftada gıdıyormussunuz. Ben her hafta annesıne gıtsem ayda bır gıdelım der anneme. Ki ben pandemi bıtsın eşimi anneme bırlıkte gıdelım dıye zorlamıycam, tek gıtcem, annesıne 2haftada bır gıtcem, gıdınce kendı annemde kalcam bır gece. Normalde hıc kalmam ama kalcam.

Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
Evlenene kadar hergün ararsan sonrasında mesafe koyamazsın işte

Ne guzel sız aynı haftada gıdıyormussunuz. Ben her hafta annesıne gıtsem ayda bır gıdelım der anneme. Ki ben pandemi bıtsın eşimi anneme bırlıkte gıdelım dıye zorlamıycam, tek gıtcem, annesıne 2haftada bır gıtcem, gıdınce kendı annemde kalcam bır gece. Normalde hıc kalmam ama kalcam.
Yine planlar programlar, kafada kurmalar. 🙄

Bir de geri donmeyin annenizden gorsun kocanizla kvdeniz bakalim cok soru sormak nasil oluyormus hih🤔

yaza yaza biz usandık ta siz konu açmaktan ve anlamamaktan usanmadınız.Ama açmaya devam edin konu .geleceğinizi şimdiden görebiliyorum 30 larında halaa atanamamış halaa market türü yerlerde çalışan sadece adı öğretmen olan öğrencileri olamayan bir kadın olacaksınız.kaç kere yazdım burada harcadığınız vakte yazık ders çalışın atanın zaten yaşınız 30 olmak üzere zamanınız iyice azalmış.ama siz kayınvalideyle ıvır zıvır olaylarla kafayı yormayı tercih ediyorsunuz.kendi düşen ağlamaz konu sahibi devam edin bananeee :KK70:

yaza yaza biz usandık ta siz konu açmaktan ve anlamamaktan usanmadınız.Ama açmaya devam edin konu .geleceğinizi şimdiden görebiliyorum 30 larında halaa atanamamış halaa market türü yerlerde çalışan sadecea dı öğretmen olan öğrencileri olamayan bir kadın olacaksınız.kaç kere yazdım burada harcadığınız vakte yazık ders çalışın atanın zaten yaşınız 30 olmak üzere zamanınız iyice azalmış.ama siz kayınvalideyle ıvır zıvır olaylarla kafayı yormayı tercih ediyorsunuz.kendi düşen ağlamaz konu sahibi devam edin bananeee :KK70:
Bir günü kaldı ben yıl başı gecesi KV konusu bekliyorum takipteyim :KK53:

P Portakalli ordek gerçekten öğretmen misin?neden bir kere bile atanamadım bunca yıldır kpss ye nasıl çalışmalıyım?arkadaşlar sizler nasıl atandınız nasıl bir çalışma programınız vardı diye konu açmadın sen ya?niye bir kaç yıl daha atanamazsam nasıl geçineceğim çocuğum olursa imkanları ne olacak diye konu açmadınız?niye hep kaynana ya niyeeeee? :kızgın:

Kendimi sayesinde kamu spotu gibi hissediyorum artık :stop:
ben ne yazarsam peki diyor gene burda bir bakıyorum.Geçen hafta akıl verdim burada boşa zaman harcama atanmaya bak ders çalış diğer adaylar harıl harıl ders çalışıyor dedim.telefonundan k.k ya girme sadece derslerinin çalışması bitince yarım saat kafa dinlemeye gir dedim peki dedi söz verdi .ee ne olduuu hoppp gene konu açmış burada.ben artık öğretmen olmasını da istemiyorum şahsen.bu seferde öğrencilerine hergün kayınvalidesini anlatır korkarımmm :KK70:

ben ne yazarsam peki diyor gene burda bir bakıyorum.Geçen hafta akıl verdim burada boşa zaman harcama atanmaya bak ders çalış diğer adaylar harıl harıl ders çalışıyor dedim.telefonundan k.k ya girme sadece derslerinin çalışması bitince yarım saat kafa dinlemeye gir dedim peki dedi söz verdi .ee ne olduuu hoppp gene konu açmış burada.ben artık öğretmen olmasını da istemiyorum şahsen.bu seferde öğrencilerine hergün kayınvalidesini anlatır korkarımmm :KK70:
Malasef anlamıyor kocan seni boşar yapma diyorum istemiyorsan atan git dedim kime diyom :KK47: bazen bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık :sinirli:

Malasef anlamıyor kocan seni boşar yapma diyorum istemiyorsan atan git dedim kime diyom :KK47: bazen bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum artık :sinirli:
sorun bizim sorunumuz değil buna rağmen sinirlerimiz bozuluyor ama kendisi sakin sakin dertleniyor haftada 2 konu açarak.ölü taklidi yapalım görmeyelim konularını ruh sağlığımız için :KK53:

sorun bizim sorunumuz değil buna rağmen sinirlerimiz bozuluyor ama kendisi sakin sakin dertleniyor haftada 2 konu açarak.ölü taklidi yapalım görmeyelim konularını ruh sağlığımız için :KK53:
Sizede garip gelmiyor mu bu sakinliği biri bana bu kadar yorum yapsa sinirlenirim :işsiz:

Sizede garip gelmiyor mu bu sakinliği biri bana bu kadar yorum yapsa sinirlenirim :işsiz:
Ben de farkediyorum, onca lafa söze, dalgaya rağmen hatta, kolay kolay terslemiyor. Sakin baya.
Ciddi ciddi yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Takıldı çünkü oraya, ilerleyemiyor.Kafasında hep kv kv kv.
Yazık aslında, bir evlilik yapılmış ama yaşanmıyor.

Ben de farkediyorum, onca lafa söze, dalgaya rağmen hatta, kolay kolay terslemiyor. Sakin baya.
Ciddi ciddi yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Takıldı çünkü oraya, ilerleyemiyor.Kafasında hep kv kv kv.
Çoğu konularını okudum kızdığım kadar üzülüyorum ailesiyle arası iyi değil zor bir çocukluk geçirmiş bu yüzden eş ailesini yadirgiyor kesinlikle yardıma ihtiyacı var takıntıları çok fazla keşke biraz buradaki insanları dinlese..

Ben ters yorumlar yaptığım için hiç cevap yazmıyor bana yada gözardi etti beni ☹️

Ciddi anlamda takıntılı kesinlikle.
Evlenmeden önce de babası ve onun ailesiyle ilgili konu açıyordu sürekli.

Sorulan soruları bile tam okumayıp, kafasında kurduğu tekrarlı cevaplar veriyor.

Kendi konuları yetmezmiş gibi, kayinvalideli konuların başında sürekli orada da dert anlatıyor. Yardım almadan kurutulması zor bu halinden.

Ben ters yorumlar yaptığım için hiç cevap yazmıyor bana yada gözardi etti beni ☹️

Ciddi anlamda takıntılı kesinlikle.
Evlenmeden önce de babası ve onun ailesiyle ilgili konu açıyordu sürekli.

Sorulan soruları bile tam okumayıp, kafasında kurduğu tekrarlı cevaplar veriyor.

Kendi konuları yetmezmiş gibi, kayinvalideli konuların başında sürekli orada da dert anlatıyor. Yardım almadan kurutulması zor bu halinden.
Umarım bu mesajları okur.. burda kimse onun kötülüğünü istemiyor tanımadığımız halde üzülüyoruz ..

Su an annem yakınımda oturuyor o yüzden istedigimiz an gidebiliyoruz. Ilk evlendigimizde kahvaltıya anneme giderken aksama kayinvalideme giderdik. Bence bunlara kafayı takmayın. Iki haftada bir birkac saat gitseniz bisey kaybetmezsiniz. Düşünmeniz gereken sınavınız. Kv size kötülük etmedikten sonra iki haftada bir gidin ne olacak? Esiniz de sizin ailenize esit sekilde yaklaşmalı tabi. Hep bir tarafın fedakarlığına kalırsa bir zaman sonra senin görevinmiş gibi algılanır.

Umarım bu mesajları okur.. burda kimse onun kötülüğünü istemiyor tanımadığımız halde üzülüyoruz ..
Okusada tesir edeceğini hiç sanmıyorum ben , her konusuna bu minvalde bir sürü yorum yapılıyor ama 2 gün sonra benzer şeyler için yeni konu açıyor. 😑

Back
X