Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım