Annemi kabullenemedin

Kafasinda bir dünyada yasiyor o zaman
Çünkü ben kayınvalidemi devamli arayıp sohbet ediyorsam haftada bir gitmeyi dert etmezdim insan arkadasiyla da görüşüyor o kadar
Sınırlar koymak istiyorsa esiyle oturup o evin içindeki kurallari ve sınırları konuşacaklar
Zaten o yolluk konusunda sorun kvde de değildi esinin sacma sapan dusuncelerindeydi
Esi kvden daha kaynana, kadinin o kadar korkulacak bir yapida oldugunu düşünmüyorum ben de
Kesinlikle katılıyorum ben adamın notunu balayı dönüşü açılan konuda verdim zaten. 3 günlük karısına hasta diye mal mısın diyen adam benim için bitmiştir. Konu sahibi asla o konuyu dert etmedi hatta şu an eşinin onu çok sevdiğini ve asla boşanmayı düşünmeyeceğini bunu da annene git orda kal istersen gibi şeyler söyleyerek kullandığını söylüyor. Zihniyet bu maalesef. İnşallah karı-koca bir kendilerine gelirler yoksa biz konu sahibini daha çok konuda toparlamaya çalışacağız.

Ben vallahi kaç konudur görmezden geldim ama dayanamıyorum bu kıza gaz veren de bir grup var. Kayinvalide diye duyunca tüyleri diken diken olan insanlar var. Konunun içeriğini bilmiyorlar belki bu kadar, onlar yazdıkça iyice gaza geliyor düşmanlığı artıyor. Baktım yine uçmuş gidiyor dünden beri kendi derdimi bıraktım buraya yazıyorum. 🤷🏼‍♀️
gerçekten sorunlu kayınvalidesi olan üyeler bu üyenin durumunu bilmeden gaz veriyorlar bu da inanıyor maalesef.oysa kendi kayınvalidesi bence gayet sorunsuz bir kadın gayet iyi niyetli bir anadolu annesi.konu sahibi kendini o aileden üstün görüyor okuduğu için.oysa ortada atanma yok henüz yani evi asıl geçindiren erkek ve onun tarafı şu an.kendi ailesi çok çok sorunlu.bu aile kendi ailesine rağmen ezmemiş gelinini kabullenmiş ama yaranamamışlar maalesef.

Muhendisim ama doktorada biraz alandan kaydim, bir ilac sirketinde yapay zeka ve makine ogrenmesi ile kisisellestirilmis ilac ve asi gelistiren bir ekip yoneticisiyim. Biyoinformatikciyim diyebilirim sanirim artik daha agirlikli olarak. :)
Valla ilgimi cekti üslubunuz, maşallah ne güzel farkli alanlarda kendinizi gelistirmissiniz. Basarilar diliyorum

Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
Geçen gün aynı kelimeyi bende duydum; ailemi kabullenemedin. Bende aynı şekilde konuşacak konu yok her gün hergün ne anlatayım yalnız değilsin. Eşler de alışır zamanla

Bunlar insan ilişkilerinin normal sohbet konuları zaten
Kayınvalide marketten ne aldın diye soruyor boş muhabnet geliyor ya kendi annesiyle ne konuşuyorlar mesela?
Kuantum fiziği, küresel ısınma, yenilenebilir enerji kaynakları filan mı?
Konu sahibinin eş ailesiyle geçinmeye gönlü yok kesinlikle
evimizde 71 yaşındaki annannemiz dahil herkes eğitimli meslek sahibi.ama bizde marketten ne aldığımızı kaça aldığımızı maydonozo kimin ayıklayacağını konuşuyoruz yahuuu.herkesin bilgisi kendine sorarsam anlatırlar onun dışında durmadan neden konuşulsun mesleki bilgilerr :KK70:

Back
X