• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettiğime mi üzüleyim, sevgilimin davranışlarına mı üzüleyim bilemedim :(

doroteya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
11
0
6
31
İstanbul
Sevgilimle sorunlar yaşamaktan bıktım... beni çok seven benim için dağları delen, ben ona hayatımda başkası var dediğimde bile ben senin için her türlü savaşa varım diyen ve aylarca peşimden koşan bu adam umursamaz ilgisiz özensiz bir adama dönüştü... beni çok üzüyo ve bunu asla kabul etmiyo... Benimle eskisi kadar ilgilenmemesinin sebebini başının bu yaz misafirlerle kalabalık olmasına bağlıyo, yaz bitince her şey düzelecek diyo. Lakin bu yaz benim için de çok ekstrem bir yaz oldu, 23 haziranda annemi kaybettim ve bu acılı dönemde yanımda görmek istediğim tek kişi sevgilimdi... ama o yanımda olmadı, ne cenazede ne de sonrasında... haftada 1 ya da iki haftada 1 ancak görüşüyoruz. Sürekli tartışıyoruz bir gün de demiyor ki bu kızın acısı büyük ben alttan alayım... çok inatçı hiç hatasını kabul etmez. Ben kafayı yemek üzereyim artık. bu saate kadar uyuyamadım onun yüzünden ve bu uyku sıkıntısını her gün çekiyorum artık. ayrılayım diyorum ama lanet olsun ki çok seviyorum ve şu sıralar ayrılık acısı da çekmek istemiyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum yan yanayken hiç sorun yok her şey çok güzel ama yan yana olmadığımız zamanlarda beni çıldırtacak şeyler yapıyor anlatmaya kalksam sayfalarca sürer... Ben "taktik uygulayayım, kaçayım kovalasın, ayrılma resti çekeyim aklı başına gelsin" vs. bu tip şeyler yapacak biri değilim derdim neyse uzun uzun tane tane anlatırım ama ben ne zaman anlatmaya kalksam direk kavga ediyoruz. Hep ben hatalıymışım gibi davranıyor, bir kere de "tamam sevgilim özür dilerim sen haklısın ben seni üzdüm" demiyor özür dileyen hep ben oluyorum. Acımı ikiye katlıyor ve ben köşeye sıkışmış bir durumdayım aklımı kaçırmak üzereyim... Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar yardım edinnn :'(

Tüm bunların yanında onu kaybetme korkusu da yaşıyorum... biliyorum ki erkeği çok sıkınca sürekli sorunlardan bahsedip kavga edince erkek uzaklaşır soğur... ben bu ilişkiyi ayakta tutmak istiyorum mutlu olmak istiyorum her şey eskisi gibi olsun, benimle eskisi gibi ilgilensin istiyorum :(

Sevgilimle sorunlar yaşamaktan bıktım... beni çok seven benim için dağları delen, ben ona hayatımda başkası var dediğimde bile ben senin için her türlü savaşa varım diyen ve aylarca peşimden koşan bu adam umursamaz ilgisiz özensiz bir adama dönüştü... beni çok üzüyo ve bunu asla kabul etmiyo... Benimle eskisi kadar ilgilenmemesinin sebebini başının bu yaz misafirlerle kalabalık olmasına bağlıyo, yaz bitince her şey düzelecek diyo. Lakin bu yaz benim için de çok ekstrem bir yaz oldu, 23 haziranda annemi kaybettim ve bu acılı dönemde yanımda görmek istediğim tek kişi sevgilimdi... ama o yanımda olmadı, ne cenazede ne de sonrasında... haftada 1 ya da iki haftada 1 ancak görüşüyoruz. Sürekli tartışıyoruz bir gün de demiyor ki bu kızın acısı büyük ben alttan alayım... çok inatçı hiç hatasını kabul etmez. Ben kafayı yemek üzereyim artık. bu saate kadar uyuyamadım onun yüzünden ve bu uyku sıkıntısını her gün çekiyorum artık. ayrılayım diyorum ama lanet olsun ki çok seviyorum ve şu sıralar ayrılık acısı da çekmek istemiyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum yan yanayken hiç sorun yok her şey çok güzel ama yan yana olmadığımız zamanlarda beni çıldırtacak şeyler yapıyor anlatmaya kalksam sayfalarca sürer... Ben "taktik uygulayayım, kaçayım kovalasın, ayrılma resti çekeyim aklı başına gelsin" vs. bu tip şeyler yapacak biri değilim derdim neyse uzun uzun tane tane anlatırım ama ben ne zaman anlatmaya kalksam direk kavga ediyoruz. Hep ben hatalıymışım gibi davranıyor, bir kere de "tamam sevgilim özür dilerim sen haklısın ben seni üzdüm" demiyor özür dileyen hep ben oluyorum. Acımı ikiye katlıyor ve ben köşeye sıkışmış bir durumdayım aklımı kaçırmak üzereyim... Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar yardım edinnn :'(

Tüm bunların yanında onu kaybetme korkusu da yaşıyorum... biliyorum ki erkeği çok sıkınca sürekli sorunlardan bahsedip kavga edince erkek uzaklaşır soğur... ben bu ilişkiyi ayakta tutmak istiyorum mutlu olmak istiyorum her şey eskisi gibi olsun, benimle eskisi gibi ilgilensin istiyorum :(

canım oncelıkle basın sagolsun. boyle uzaktan soylemesı kolay belkı ama bence arama bir sure hm annenın kaybetmıssın bıde onunlamı ugrasıcaksın bırakta o senle bıraz ugrassın kesınlıkle bı muddet arama
birde bende sana tavsıye bı psıkatr gıt yasadıkların kolay degıl bu donemı daha kolay atlatırsın

başın sağolsun. ben olsam sevgilimin kaprisleriyle uğraşmaya harcayacağım zamanı anneme dua ederek geçirirdim. acın daha çok taze. bırak giden gitsin, demekki iyi gün içinmiş.. böyle günlerde sevmese bile insan hatır için destek olur ama o bile yokmuş o yüzden onun için üzülmeye bile değmez.

canımm öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm =(

erkek arkadaşına gelince çok sinirlendim gerçekten bu nasıl birşeydir ya senin akraban yada komşun ölmemiş ki annen ölmüş bune vurdum duymazlık bence ayrıl bundan sen durmadan kavga eden birinden ne beklenir ki sakın evlilik yapma canım seni seven uğrunda herşeyi yapan 2eli kandada olsa gelirdi o işler boş yanii yok başı kalabalıkmış sonra düzelirmiş hikayee güzelim bunlar yol yakınken dön o kişinin seni üzmesine izin verme

bu arada hiçbir erkek (bazıları hariç tabii) özür dilemez işi düşmediği sürece ...

seni şimdi üzüyorsa evlilik olunca ne yapmaz ...

Anneni kaybettiğine üzül! başlığın çok ilgimi çekti hayret ettim. nasıl annenin acısının yanına sevgili acısı sıkıştırabildin? hayır o adam kim oluyor senin bu yaşadığın büyük acıyla eşdeğer sıkıntı verebiliyor sana?
hepimizin bu tip acıları var hepimiz yaşadık ilgilsizlik filan ama bu ayrı. dost kara günde belli olur. ve çok net söylüyorum (belkide benim keskin sınırlarımdan kaynaklanıyor bu: Bu adamdan bir cacık olmaz.) benim arkadaşımın annesi vefat etse her dakika arar psikolojisiyle ilgilenirim. ihtiyacım varken yanımda olmayanlar sonradan da gözümün önünde olmasınlar.
Allah rahmet eylesin.

Canım öncelikle basın sağolsun sana tek diyebileceğim sey anneni kaybetmekle en büyük acıyı yasamıssın ve zannediyorum ki bu acıyla birlikte bundan daha büyük bir acı olmadığını anlamıssındır yani anne bulunmaz ve sevgili cok istediğin kadar yani seni mutsuz eden ve senin kötü gününde yanında olmayan birisi var ve üstüne üstük seviyorum diyerek kahrını cekiyorsun biraz mantıklı düsün lütfen sevgi bugün var yarın yok ama vicdanlı insan her daim lazım

Tabi ki annemin acısı apayrı kıyaslamak bile olmaz ben başlıkta biraz yanlış bir ifade kullanmışım orada demek istediğim bu kötü zamanda sevgilimin de beni üzüyor olmasıydı.

Sevgilimin açısından her şey normal sorun çıkaran anlayışsız olan benim... yani başı çok kalabalıkmış yurtdışından misafirleri gelmiş 5 yılda bir gördüğü akrabalarıymış o yüzden onları bırakıp gelmesi ayıp olurmuş. Hep başkasına ayıp olmasın diye beni erteliyo askıya alıyo ama böylece bana çok ayıp etmiş oluyo... çevresi çok geniş çok fazla arkadaşı var ailesi çok kalabalık vs. yani hayatında bana ayıracak ne yeri ne de zamanı var artık böyle hissetmeye başladım. Böyle doluyorum doluyorum, buluşunca hesap sorup ayrılcam diyorum ama yan yana gelince her şeye 'ona göre' mantıklı açıklamalar yapıyo. öyle bir anlatıyo ki ortada hiçbir sorun yokmuş diyip kendime kızıyorum.. buluşma bittiği anda yine her şey başa sarıyo sorunlar katlanarak devam ediyo...

Canım başın sağ olsun Allah rahmet eylesin annene, mekanı cennet olsun. Erkek arkadaşına gelince bırak kendi haline ilgini çek üstünden bakalım ne tepki verecek ? :26:

Anneni kaybettiğinde yanında olmayan bir adamla, 'sözde' sevgilinle nasıl bir ilişki yürütebilirsin ki bundan sonra?!
Uzaklaşıp, nefret edeceğin yerde; sana ilgi göstermeyen, en zor zamanında yanında olmamış birini neden istiyorsun?!
Akıl alır gibi değil. :/
Bir de geçmişi bırak.
Geçmişte senin peşinden koşmuş, seni çok sevmiş olabilir ama insanlar değişir hep.
Aynı kalmıyorlar.
Bunları kabul etmek zor olsa da yapacak bir şey yok kendi iyiliğin için.

Öncelikle başın sağ olsun Allah anneciğinin yattığı yerleri nur etsin sana da sabırlar versin
Ama böyle sevgili olmaz anne babadan daha yakını yok bu hayatta bizlere o günde yanında olmayıp ardında akrabalarım var deyip sorun çıkaran bir insanın çok fazla önem verdiği düşünmüyorum ilişkinize sorun çekmemek için kaçıyor bile olabilir.
Bu dönemi atlatmak için ihtiyacın var ona biliyorum ama zaten sonunda hep tek başımıza çözüyoruz sorunlarımızı onun yüküyle de kendini yıpratma kendinle ilgilen ailenle ilgilen üstüne düşme bırak hatasını anlar anlamazsa da bırak gitsin ilerde çok daha fazla sorunlar yaşarsın vurdum duymaz birisiyle...

Başın sağolsun gerçekten yaşadıkların çok zor olmalı, böyle bir acı gününde yanında olmayan adam başka zaman inan yanında olmaz ona göre ayagını denk al derim :)

Allah anneciginin mekanini cennet eylesin canim benim.. İnan icim ciz etti yazdiklarini okuyunca... O sevgilin olacak adamin yaptiklari insanliga sigmaz be canim. Vicdani yokmus. Aman diyeyim. Allah korkusu olmayan acimasiz insandan hayir gelmez.. Bence bir sure kendinle basbasa kal. Acini yasa.. Kendi kendine agla uzul bagir cagir. Kardeslerinle ya da babanla dertles. Annecigine dua et. Kendine zaman tani. Birak bulanik sular durulsun icindeki. Allah tez zamanda seni hayirli insanlarla karsilastirir ins..

Tabi ki annemin acısı apayrı kıyaslamak bile olmaz ben başlıkta biraz yanlış bir ifade kullanmışım orada demek istediğim bu kötü zamanda sevgilimin de beni üzüyor olmasıydı.

Sevgilimin açısından her şey normal sorun çıkaran anlayışsız olan benim... yani başı çok kalabalıkmış yurtdışından misafirleri gelmiş 5 yılda bir gördüğü akrabalarıymış o yüzden onları bırakıp gelmesi ayıp olurmuş. Hep başkasına ayıp olmasın diye beni erteliyo askıya alıyo ama böylece bana çok ayıp etmiş oluyo... çevresi çok geniş çok fazla arkadaşı var ailesi çok kalabalık vs. yani hayatında bana ayıracak ne yeri ne de zamanı var artık böyle hissetmeye başladım. Böyle doluyorum doluyorum, buluşunca hesap sorup ayrılcam diyorum ama yan yana gelince her şeye 'ona göre' mantıklı açıklamalar yapıyo. öyle bir anlatıyo ki ortada hiçbir sorun yokmuş diyip kendime kızıyorum.. buluşma bittiği anda yine her şey başa sarıyo sorunlar katlanarak devam ediyo...

sana su an böyle davranan ruhundan anlamayan bir adam evlendiginde köpek kadar deger vermicek bundan emin ol yol yakınken ayrıl bak annenin acısını bile paylaşmamaış kötü gününde yok ortada

Back
X