Annemi kırmadan kendimi nasil izah edebilirim?

Hilal ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
43
41
3
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senedir calisiyorum ve bu zamana kadar aldigim parayi hep annemin eline sayip verdim o bana harclik olarak verdi 200-300 ama ben artik boşa calismak istemiyrm paraami biriktrdim kariyerimle ilgili bir kurs var oraya gidip kendimi gelistrmek istiyorum
Sorun şu annem cook despot bir kadin herseyi yanlis anlayip cok ustume geliyo ve takintili bir kac defa soylemeye calistm hemen ustume geldi istemiyrmm parani bilmem ne ben kimin icin didiniyrm siz zaten hep boylesnz bilmem ne herseyi cok abartiyo. Artik karsima alip ciddi bir sekilde konusmak istiyrm demem şuki annemin karekterini anlattim sizce kirmadan,kızdirmadan nasil konuşmaliyim? Lütfen fikir verin
Simdiden tesekkurler

Annen verdigin paralari ne yapiyor.
Sizemi kaldiriyor.
Kendimi yiyor

Annen o parayı ne yapıyor bu çok önemli...
Birşeyler yapmak istiyorsan bence konuş annenle yapmak istediklerini anlat bunda kırılack bir durum yok bence
...

Merhaba arkadaşlar
Ben 7 senedir calisiyorum ve bu zamana kadar aldigim parayi hep annemin eline sayip verdim o bana harclik olarak verdi 200-300 ama ben artik boşa calismak istemiyrm paraami biriktrdim kariyerimle ilgili bir kurs var oraya gidip kendimi gelistrmek istiyorum
Sorun şu annem cook despot bir kadin herseyi yanlis anlayip cok ustume geliyo ve takintili bir kac defa soylemeye calistm hemen ustume geldi istemiyrmm parani bilmem ne ben kimin icin didiniyrm siz zaten hep boylesnz bilmem ne herseyi cok abartiyo. Artik karsima alip ciddi bir sekilde konusmak istiyrm demem şuki annemin karekterini anlattim sizce kirmadan,kızdirmadan nasil konuşmaliyim? Lütfen fikir verin
Simdiden tesekkurler
Bosver kirilsin. Yapacak bisey yok.

Annen o parayı ne yapıyor bu çok önemli...
Birşeyler yapmak istiyorsan bence konuş annenle yapmak istediklerini anlat bunda kırılack bir durum yok bence
...
Yaa acikcasi benim parama pek ihtiyaci yok oyle saga sola gdiyo.
Oyle benim paramla ew gecinilse bunlari dusunmem bile

bu tip anneyi kıracaksın ne aleme gitmiyorsun kursa gidiyoırsun ben o parayı kursa yatırdım bu ay boşluğuma geldi de bitsin gitsin ... kızarsa da kızsın bir kızar iki kızar bişicik olmaz o kadar da paranı sayma eline

Merhaba arkadaşlar
Simdiden tesekkurler

böyle dediğinde geri adım atmayın :KK39:
başka çözümü yok
daha sonra birkaç gün küsecektir. siz sırnaşın arada bir iki aya normale döner

buarada aynı annem :KK6: (ama biz hallettik artık böyle değil baktı başedemiyor arada yine söylensede birşey istediğimizde artık galip gelen biziz tabi onun her daim istediği şeyler makulse öncelik onun)

Sağa sola gidiyorsa verme kırılırsa kırılsın bu dönemde senin hayatın önemli paranı kendine harcıyacaksın en doğal hakkın.

ben de bunu anlamıyorum .
neden anne baba çocuğunun parasını alır ki nasıl alır anlayamıyorum yani.
eşimin kardeşleri de babaya veriyor. daha doğrusu adam alıyor. kızıyorum vermeyin diye ama yok.
zaten evin giderlerine yardım edecekler ne diye köle müdahalesi yapılırki.
bence söyleyin , sonuçta evin giderlerine yine yardım edersiniz.

Back
X