Annemi kirmadan nasil altinlarimi alabilirim?

BenJademin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
248
0
296
Avusturya
Selam bayanlar,
size bi sorum olacakdi..lütfen yardimci olursaniz...
yakinda ikinici kez evlenecegim.. ilk dügünümde takilanlari eski esim ve ailesi gasp etmisleri ve bosaninca vermediler...zaten canimi zor kurtardim ordan...
bende avukat ve mahkeme yoluyla, kanitlar toplayarak ve yaklasik 4.000 EURO mahkeme ve avukat parasi ödeyerek, altinlarimi geri alabildim....ve anneme teslim etdim.
simdiki esimi cocuklugumdan beri taniyorum ve öyle bisey yapacagina ihtimal vermiyorum...
zaten esim kendisi dedi dügünden sonra altinlar senin annende kalsin..
fakat ben kendime ayit bankada kasa actirmak istiyorum ve canim istedikce gidip takmak yada satip daha degisik modelerini almak istiyorum...
anneme dünyayi güvenirim hatta paralarimin cogu annemde fakat altinlarim bende dursun istiyorum...
annemi kirmadan nasil sende altinlarim kalmasin ben bankaya yatircam diyebilirim?

Son düzenleme:
Selam bayanlar,
yakinda ikinici kez evlenecegim.. ilk dügünümde takilanlari eski esim ve ailesi gasp etmisleri ve bosaninca vermediler...zaten canimi zor kurtardim ordan...
bende avukat ve mahkeme yoluyla, kanitlar toplayarak ve yaklasik 4.000 EURO mahkeme ve avukat parasi ödeyerek, altinlarimi geri alabildim....ve anneme teslim etdim.
simdiki esimi cocuklugumdan beri taniyorum ve öyle bisey yapacagina ihtimal vermiyorum...
fakat ben kendime ayit bankada kasa actirmak istiyorum ve canim istedikce gidip takmak yada satip daha degisik modelerini almak istiyorum...
anneme dünyayi güvenirim hatta paralarimin cogu annemde fakat altinlarim bende dursun istiyorum...
annemi kirmadan nasil sende altinlarim kalmasin ben bankaya yatircam diyebilirim?
Direk söyle canım bankaya koyalım de arada bir gidip alıp kullanırım takarım de annen o senin anlar sonuçta kırılmaz

açıkçası hırsızlıktan korkarım ben... bu yüzden evde altın tutmam... bankadaki kasayı annen ve senin üzerine ortak olarak tutabilirsin.
böylece annen kırılmaz. tek anahtar veriyorlar. anahtar sende durur. kasadan birşey gerekse ve alamayacak durumda olsan, anahtarı annene verip kasadan istediğin şeyleri aldırabilirsin...

burada yazdığın gibi altınlarının bir kısmını beğendiğin şeyle değiştireceğini söyleyebilirsin.

ayrıca çalınsa emin ol çok üzülürsün. onca badire atlattıktan sonra heba olmasın...

Selam bayanlar,

Erkek milletine güvenme, annende durmaları en hayırlısı. Ama illaki kasa kiralayacaksan annen ve senin üzerine kiralayıp, annenede bir anahtar vererek onu kırmamış olursun.

Back
X