Annemi nasil ikna ederim ?

bilmemki34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
23
3
1
Ben Trabzonluyum sevgilim ise kayserili. 1.5yil once babamin taini cikiti annem 19sene ustune Istanbuldan kayseriye tasindigi icin her gun agladi. Hic sevmedi burayi insanlarini cok kaba davrandiklari icin bende sevmedim ilk basta sonra asik oldum sevgilimle evlenme yoluna girmek istiyorum. Suan okulum var bittikten sonra meslegini elime aldiktan sonra tabi. Annem sevgilimi arkadasim olarak tanir bilir sever bende sakayla karisik gelecekteki damadin o zaman dedim asla dedi kayserili damat cikartamazsiniz karsima dedi buna sen karar veremezsin anlimda ne yaziliysa o dedim dediki getirirsen konusmam kinimi bilirsin dedi 3-4sene icinde sizce kabullenir mi cok kindar biridir annem sildi mi tam siler. Yardim ederseniz sevinirim

Sevgilin kendini iyi ifade ederse ve seninle bir gelecek düşünüyorsa annenin fikirleri değişir.
Ayrıca okul bitene kadar kim öle kim kala.
Zamanla her şey değişiyor.

Anneni tanıyan sensin de istemezse istemesin çok mu önemli

Kötü Adam vs değil sadece bir şehirli diye sevgilimi istemeyen anneyi ben
De istemem

Sevgilin kendini iyi ifade ederse ve seninle bir gelecek düşünüyorsa annenin fikirleri değişir.
Ayrıca okul bitene kadar kim öle kim kala.
Zamanla her şey değişiyor.

Haklisiniz zamanla hersey degisiyor olabilir ama suan annem verse suan evleniriz ama yuksek lisansimi yapmam gerekiyor malesef diger turlu izin vermez yoksa evligi suanda istiyorum ama mecburiyetlerden dolayi 3-4sene ertelemek zorundayiz

Daha önünde uzun bir zaman var
kısmetinin ne olduğu belli değil şimdiden anneni huysuzlandırma derim
kim bilir belki soğuyacaksın ve tamamen başka birine aşık olacaksın

hayat hep istediğimiz gibi yada tahmin ettiğimiz gibi gitmez

"kul kurar tanrı güler" bu hep böyledir...

Anneni tanıyan sensin de istemezse istemesin çok mu önemli

Kötü Adam vs değil sadece bir şehirli diye sevgilimi istemeyen anneyi ben
De istemem

Anne bu sonucta kotulugumuzu istemez ama benim annem herseye mudahele olan bir insandi halada oyle istedigim lisede okuyamadim istedigim universitede de ayni sekilde istedigim gibi giynemesim hep onun zevkine gore giydim zevksiz degil asla goren bi daha bakar ama kendi zevkime gore sunu aldim diyemedim hic bir zaman es adayimida kendi secmek istiyor

benım annemde ablamın eşi için asla asla dedi evlendi

şimdi mahkemeye verdi ablam kocasını boşuyor ,

anneler herşeyi bilir.

Bence kabul eder neden etmesın .Ayrıca buyuk konusursan basına gelır bunu bılmesı lazım

zamana bırakın daha önünüzde uzun bir zaman var, belki zamanla düşünceleri değişir bu arada çok büyük konuşmasın anneniz bence, annemin aman olmasın dediği şehirden biriyle evlendim bende ve annem damadını çok sever :)

ne saçmalık ya.

silerse silsin bi şehir bi insan demek değildir ki insanlar çeşit çeşit

zamanı gelince kabullenir bi sıkıntı yoksa sevgilinde ona neymiş

adamla bi ömür yaşayacak sensin

benım annemde ablamın eşi için asla asla dedi evlendi

şimdi mahkemeye verdi ablam kocasını boşuyor ,

anneler herşeyi bilir.

Soyle birsey ben feminist bir insandim kolay kolay erkeklere guvenmeyen tiplerdenim cunku erkeklerin kafa yapilarini biliyorum. Sevgilime ilk 2sene hic inanamadim cunku inanmak istemedim ama 2.senenin sonunda inanabildim evlenilicek kisi diyebildim. Hani asla yanlis bir secim yaptigimi dusunmuyorum 2sene biyunca her sekilde denedim tarttim

Gercekten mi iste boyle bir cevap beni gercekten mutlu ve motive etti cok sagolun :)

zaten annen büyük konusmus badına gelme olasılıgı yüksek .

birde heryerin insanı farklı farklı kayseri ile alakam var ama oraki her insan aynı degil .simdiden tehdit ediyor merak etme kim silicek kzıını

4 yıla sizin ilişkiniz ne olacak daha dur bakalım.
O zaman düşünürsün.
Şartlar değişebilir.

ne saçmalık ya.

silerse silsin bi şehir bi insan demek değildir ki insanlar çeşit çeşit

zamanı gelince kabullenir bi sıkıntı yoksa sevgilinde ona neymiş

adamla bi ömür yaşayacak sensin

Anne sonucta insanlarini kotu gorunce sevgilimide oyle sandi galiba ama sevgilimle ilk tanistiklarinda sevgilim bile dedi ben de sevmem burali oldugum halde burunanin insanini benim sevgilim kayserili ama asla kayserili gibi degildir ayvalik dogumlu 7sene biyunca orda durmus biri. Annem bunu ayrit edebilir mi diye dusuncelerim korkularim

Gercekten mi iste boyle bir cevap beni gercekten mutlu ve motive etti cok sagolun :)

İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş diye bir söz bile var :)

Annenize senin bu büyük konuşmalarından benim başımı yakacaksın diye bir cümle bile kullanabilirsin.

Kaderde kısmette ne varsa o yaşanır o nedenle siz hiç kendinize dert etmeyin zamana bırakın, annenizde sonra o söylediklerini hatırlayıp utanır :)

Desemde ne fayda dinlemez beni gorseniz tanisaniz kulturlu arastirmayi seven biridir 40yasinda universite okuyor suan ama bu huyunun zararlarini anlamiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…