- 8 Ağustos 2016
- 23
- 3
- 1
- Konu Sahibi bilmemki34
-
Sevgilin kendini iyi ifade ederse ve seninle bir gelecek düşünüyorsa annenin fikirleri değişir.
Ayrıca okul bitene kadar kim öle kim kala.
Zamanla her şey değişiyor.
Anneni tanıyan sensin de istemezse istemesin çok mu önemli
Kötü Adam vs değil sadece bir şehirli diye sevgilimi istemeyen anneyi ben
De istemem
Bu kadar büyük konuştuğuna göre kesin damadı olcak
Bence kabul eder neden etmesın .Ayrıca buyuk konusursan basına gelır bunu bılmesı lazımBen Trabzonluyum sevgilim ise kayserili. 1.5yil once babamin taini cikiti annem 19sene ustune Istanbuldan kayseriye tasindigi icin her gun agladi. Hic sevmedi burayi insanlarini cok kaba davrandiklari icin bende sevmedim ilk basta sonra asik oldum sevgilimle evlenme yoluna girmek istiyorum. Suan okulum var bittikten sonra meslegini elime aldiktan sonra tabi. Annem sevgilimi arkadasim olarak tanir bilir sever bende sakayla karisik gelecekteki damadin o zaman dedim asla dedi kayserili damat cikartamazsiniz karsima dedi buna sen karar veremezsin anlimda ne yaziliysa o dedim dediki getirirsen konusmam kinimi bilirsin dedi 3-4sene icinde sizce kabullenir mi cok kindar biridir annem sildi mi tam siler. Yardim ederseniz sevinirim
benım annemde ablamın eşi için asla asla dedi evlendi
şimdi mahkemeye verdi ablam kocasını boşuyor ,
anneler herşeyi bilir.
zamana bırakın daha önünüzde uzun bir zaman var, belki zamanla düşünceleri değişir bu arada çok büyük konuşmasın anneniz bence, annemin aman olmasın dediği şehirden biriyle evlendim bende ve annem damadını çok sever :)
ne saçmalık ya.
silerse silsin bi şehir bi insan demek değildir ki insanlar çeşit çeşit
zamanı gelince kabullenir bi sıkıntı yoksa sevgilinde ona neymiş
adamla bi ömür yaşayacak sensin
Gercekten mi iste boyle bir cevap beni gercekten mutlu ve motive etti cok sagolun :)
zaten annen büyük konusmus badına gelme olasılıgı yüksek .
birde heryerin insanı farklı farklı kayseri ile alakam var ama oraki her insan aynı degil .simdiden tehdit ediyor merak etme
Ben kucukkende hep buyuk konusurdu doguya vermem egeye vermem akdenize vermem e nereye vericeksin akrabaya mi orayada vermem derdi tursumumu kurcan dedigimde merak etme 30yasindan erken evlenemezsin derdi
İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş diye bir söz bile var :)
Annenize senin bu büyük konuşmalarından benim başımı yakacaksın diye bir cümle bile kullanabilirsin.
Kaderde kısmette ne varsa o yaşanır o nedenle siz hiç kendinize dert etmeyin zamana bırakın, annenizde sonra o söylediklerini hatırlayıp utanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?