• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi Nasıl İkna Edicem?

bana biraz hızlı davranıyorsunuz gibi geldi.
annesini hergün arayarak kadının bu duruma alışmasına neden oluyorsun.
1 kere aramadın diye küstümü diye düşünüyorsa bilmiyorum ileride işin zor olabilir.
annenle tanıştırmak içinde erken olduğunu düşünüyorum.

Neden bu acele...Sizin bu yaşadıklarınız işler ciddiye bindikten sonra olması gereken şeyler...Yanlış yapıyorsunuz ki kayınvalide adayınızda buna alışmış görünüyor...

arada resmiyet yok diye böyle aramak hoşuna gidiyor ama ileride nişan düğün zamanlarında bu kadar içli dışlı olmanın zararlarını göreceksin
böyle devam edersen evlenince günde 2 3 aramaya çıkarman gerekecek
ben evliyim kayınvalidemi hergün aramıyorum ne bu acele
alıştırmışsın bak bi gün aramayınca sormuş sevgiline
araya mesafe koymaya başla bence
hem yaşlarınız kaç bilmiyorum ama evlenmenize daha çok varsa aileleri de tanıştırmayın daha
etrafımda ki kişiler ne kadar çok sıkı fıkı olduysa kavgaları da o derece kuvvetli oldu

Son düzenleme:
annenizin tavrı da sizin kayınvalide adayınızda olan diyaloğunuz da bana biraz aşırı gibi geldi...çünkü zaten birgün yuvadan uçacaksın bundan kaçış yok annenin buna en yakın zamanda alışması lazım... bi de canım kayınvalide adayınla arana mesafe koymalısın... yoksa ileride bu telefon trafiğini azaltınca göze batıcaksın ve sana "evlendikten sonra DEĞİŞTİ" diyecekler...

her guleryuze kanmayın bnce.. kayınvalıde bır lafla tepe taklak edebılır gelın adayını..annenız haklı bnce..

kadını her gun hasta bıle olsa aramanız sizin mesafelı duruşunuzu bozar..dünden razı modundan lütfen acil çıkın..

katılıyorum arkadaşlara canım acele etme
yavaş ve emin adımlarla ilerle
ancak çoktan bişeyler olmuş annenin üzerine gitme zamana bırak
belki oda acele etmene tepki veriyordur ileride ilişkiniz devam ederse alışcaktır zaten
ona sevgilinden çok bahsetmen ters tepebilir kıskançlığını tetikler
oluruna bırak
doğal davran

hızlı gelişmiş biraz ama kayınvalidenle şimdiden sıkı fıkı olma derim biraz ağırlığın olsun. sakın şimdiden anne filan da demiş olmayasın:) ben 6 sene çıktım 5-6 kez ancak evine gittim çok önemli birşey olmadıkça aramadım bile hatta nişanlılık döneminde bile fazla aramadım bence biraz mesafe olmalı 2 yıllık evliyim gelinim de gelinim diyo :D

bence de çok erken olmuş canım sonra işin içinden çıkamazsın tabi.. daha 1 ay olmuş tabi ki mutlusun ama biraz daha tanımanız lazım birbirinizi.. benim ilişkim 4,5 senelik ama daha 1 kere aramamışımdır annesini.. bu demek değil samimi değiliz diye.. annesinin günlerinde temizlik yaparım yiyeceklere yardım ederim.. ama bunlar zamanla olması gereken şeyler bence.. o yüzden akışına bırak annenin üzerine gitme erkek arkadaşına ve annesine de daha erken olduğunu söylemelisin bence..

erkek arkadaşıma kalsa bu temmuzda hemen evleniyoruz! Bu arada ben 22 o 25 yaşında kızlar. Ben zaten genç anne olmak istediğimi küçüklükten beri aileme söylerim. Bilemiyorum ama iç sezilerim sanki bu kişi doğru kişi diyor..

Diğer tüm konularını biliyorum
4 yıllık ilişkiden çıkmış yeni bir ilişkiye başlamışsın
Uzun süre ilişki yaşayanlar yeni ilişkilerinde daha mantıklı daha temkinli oluyorlar
Ama sanırım sende bu söz konusu değil
Çünkü yeni sevgilinle açtığın tüm konulardan anladığım
Bu kişiyle evliliğinin uzun sürmeyeceğidir

Değişken,maddiyatçı,aceleci biri
Bu kadar kısa sürede evlilikte ısrar eden taraf...
K.bakmada ben bunda menfaat ararım
Nasıl bir insan bir kaç ayda sevip,evlenmek ister ve bu kadar acele eder...
Annesi de garipmiş
Kendini şirin valide gösteriyor gibime geldi
Ana-oğul yağlı kapı arıyorlar bence
Çünkü etrafta kendini vasıflı kızlara yamamaya çalışan o kadar çok vasıfsız erkek var ki
Dikkatli ol zamana bırak annenin sözünü dinle derim.

Back
X