Annemi Özledim :( :(

sozden_96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
40
9
98
28
Merhaba. Ben bu yıl üniversiteye başladım şimdi hazırlık okuyorum. Ailemden 10 saat uzakta okuyorum .:KK42: Daha okul açılalı 1 hafta oldu ben hala arada ağlıyorum ve yata geçiş mi yapsam diye düşünüyorum.Aslında okuduğum üniversite çok iyi yani yaşadığım yerdekine göre çok daha kaliteli eğitimi olan bi yer. Tercih yaparken dayanabilirim diye düşündüm ama şimdi fikrim değişti ve evimi çoook özledim.:KK42:Sizce ne yapmalıyım ailem de burada okuduğum ve kaliteli bi eğitim aldığım için mutlular ama ben çok özlüyorum onları. Kolay alışabilen ve arkadaş edinebilen birisi değilim o yüzden de pek arkadaşım yok oda arkadaşımla bile az konuşuyoruz. Zamanla alışırsın diyorlar hep ama o alışacağım zaman ne zaman gelicek bilmiyorum:110: Lütfen biraz tavsiye verir misiniz konuşmaya çok ihtiyacım var :KK42:

Merhaba. Ben bu yıl üniversiteye başladım şimdi hazırlık okuyorum. Ailemden 10 saat uzakta okuyorum .:KK42: Daha okul açılalı 1 hafta oldu ben hala arada ağlıyorum ve yata geçiş mi yapsam diye düşünüyorum.Aslında okuduğum üniversite çok iyi yani yaşadığım yerdekine göre çok daha kaliteli eğitimi olan bi yer. Tercih yaparken dayanabilirim diye düşündüm ama şimdi fikrim değişti ve evimi çoook özledim.:KK42:Sizce ne yapmalıyım ailem de burada okuduğum ve kaliteli bi eğitim aldığım için mutlular ama ben çok özlüyorum onları. Kolay alışabilen ve arkadaş edinebilen birisi değilim o yüzden de pek arkadaşım yok oda arkadaşımla bile az konuşuyoruz. Zamanla alışırsın diyorlar hep ama o alışacağım zaman ne zaman gelicek bilmiyorum:110: Lütfen biraz tavsiye verir misiniz konuşmaya çok ihtiyacım var :KK42:
Aman sakin alisirsin canim zamanla bende 17 yasimda gittim cook uzaklara biraktim geldim anne ozleminden sonra cok pisman oldumm tabi yatay gecis yapabiliyosan yap ama bolumun ne o onemli bazi unilerin bazi bolumlerinin avantaji var ama kpss dusunuyosan hangi uniyi bitirdiginin onemi yokk hayirlisi olsun hakkinda

Tatlım hayırlı uğurlu olsun okulun. Dur daha yenisin. Hele bi okul bitsin ailen yalvaracak gel diye sen o ortamdan kopamayacaksın. Az sabır lütfen şeker;;)
SEVGİLER::)

Acele karar verme 1 yıl en azından sık dişini
Emin ol alışacaksın herşey yoluna girecek.
Hatta çok zevk alacaksın tek başına yaşıyor olmaktan ;)

Çok seviyorum ailesini, annesini seven genç kızları...

Uzakta iyi ki kurtuldum dedirten değil de özlenecek kadar güzel hatıraların biriktirildiği aileleri...

Umarım eğitiminizi en iyi şekilde alır ailenizi gururlandırırsınız... :KK51:

Dönem başladı başlayalı kaçıncı "annemi özledim" temalı konu.
Ay bende bir gariplik vardı galiba,koşa koşa gittim okula ne annem, ne babam kimse gelmedi aklıma.
Hayırsız evlat diye bana diyorlar.

Aman sakin alisirsin canim zamanla bende 17 yasimda gittim cook uzaklara biraktim geldim anne ozleminden sonra cok pisman oldumm tabi yatay gecis yapabiliyosan yap ama bolumun ne o onemli bazi unilerin bazi bolumlerinin avantaji var ama kpss dusunuyosan hangi uniyi bitirdiginin onemi yokk hayirlisi olsun hakkinda
Yatay geçiş imkanım var ama ben de sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum.Biliyorum bi gün alışıcam ama şimdi günler geçmiyor sanki aylardır burdayım ama daha bir hafta olmuş :( Kendimi çok kötü hissediyorum :(

Insan oglu herseye alışır ki ne güzel kariyer yapacaksın. Kendine bu sene süre ver bekle bakalim acele karar verme derim ben

Hemen düşünme yatay geçişi
Bunlar ilk anda aklımıza gelebilecek dürtüsel tepkiler
Biraz dene ve şans ver
Sen de alıştığını göreceksin
Hepimiz yaşadık bunları sonuçta..

Eşek kadar kadın oldum
Şurda iki saat uzağımdaki annemi hala özlüyorum
Hayat bu maalesef :KK66:

Şimdiden yıl içinde eve gidebileceğim tatillerin hesabını yapıyorum annemle her gün konuşuyorum her konuştuğumda ağlayasım geliyor :(

Acele karar verme 1 yıl en azından sık dişini
Emin ol alışacaksın herşey yoluna girecek.
Hatta çok zevk alacaksın tek başına yaşıyor olmaktan :KK66:
O bir yıl nasıl geçicek hiç bilmiyorum bir haftadır zor duruyorum burada :'( Bu hafta bayram için gidicem aslında buna sevinmem lazım ama ben geri dönüceğimi düşünüp ağlıyorum :(

bu satırları yurt odasında takılan anne babasından 2-3 saat de olsa uzak olan biri olarak yazıyorum.sabahları bir şekilde vakit geçiyor ama bu saatlerde çok özlüyorsundur tahmin edebiliyorum ama alışıyorsun.3.yılımdayım yakın bi evim olsa bile her anıldıgında içim burkuluyor.onlar de senin geleceğin için dayanacaklar alışacaklar buraya ne konular açılıyor annem okutmadı babam okutmadı diye. elindekilerinin fırsatını bil arkadaşım. üniversite hayatına ayrılıklar da hüzünler de dahil. herşeyiyle çok güzel tadını çıkar :)

Ayni dertten muzdaribiz. Ben simdi evime geldim ama geri donucegimi dusununce bile huzunleniyorum.

ohooo ben 4. sınıf oldum evlendim özledikce bende ağlıyorum ki 6 saat mesafe var aramızda senin özlemen çooook normalll :)
alışırsın hemen yatay geçise filan bakma sonuçta istikbalin önemli olan :)
iyi arkadaşlklar kurmaya bak vaktini güzel geçir daha yolun çok başındasın alıştığın da ve ortamını iyi oluşturduğunda eve gitmek aklına bile gelmeyebilir vardı öyle arkadaşlarım da :)

Dönem başladı başlayalı kaçıncı "annemi özledim" temalı konu.
Ay bende bir gariplik vardı galiba,koşa koşa gittim okula ne annem, ne babam kimse gelmedi aklıma.
Hayırsız evlat diye bana diyorlar.

Hayırsız evlat 2 olarak size katılmamak elde değil. :)

Bu sene evimden ayrı beşinci yılım, ki hala alışamadım ailemden ayrı olmaya. Her dönüşte zırıl zırıl ağlarım, otogardaki herkes ilk yılım sanar o derece yani. Tatile giderken bile ağlarım, sadece bir hafta kalacağım ailemin yanında diye. Yengeç burcuyum ben, tek çocuğum, tam ana-baba kızusuyum, onun da etkisi var sanırım. Şu an devlet yurdundaki yatağımdan yazıyorum. Keşke anneciğimle, babacığımla ve kediciğimle olsaydım. :KK61: Diğer arkadaşlarımın hepsi alıştılar ama. Kimse ben kadar ağlayıp, üzülmüyor. Umarım en kısa zamanda sen de alışırsın canım benim. Okulun da hayırlı olsun ayrıca.

Bu sene evimden ayrı beşinci yılım, ki hala alışamadım ailemden ayrı olmaya. Her dönüşte zırıl zırıl ağlarım, otogardaki herkes ilk yılım sanar o derece yani. Tatile giderken bile ağlarım, sadece bir hafta kalacağım ailemin yanında diye. Yengeç burcuyum ben, tek çocuğum, tam ana-baba kızusuyum, onun da etkisi var sanırım. Şu an devlet yurdundaki yatağımdan yazıyorum. Keşke anneciğimle, babacığımla ve kediciğimle olsaydım. :KK61: Diğer arkadaşlarımın hepsi alıştılar ama. Kimse ben kadar ağlayıp, üzülmüyor. Umarım en kısa zamanda sen de alışırsın canım benim. Okulun da hayırlı olsun ayrıca.
Teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi alışırım en kısa sürede yoksa gerçekten geri dönmeyi düşünücem :/

Back
X