Yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım.ben de bu yıl üniversiteye başladım.gayet yüksek puan almama ve daha iyi üniversitelerde okuma şansım olmasına rağmen kendi memleketimdeki orta seviyeli üniversiteyi ilk tercihime yazdım.çünkü uzakta yapamayacağımı biliyordum, çok duygusal bi yapım var, ailemden ayrılmaya dayanamazdım.ve ben de senin gibi kolay arkadaş edinebilen biri değilim.okulumdan pek memnun değilim şuan, acaba şehirdışı yazsamıydım diye düşünüyorum bazen, ama hiçbişeyi aileme ve evimdeki rahatlığıma değişemiyorum.bu arada sevgilim de farklı bir şehirde.onun şehrine gidebilme imkanım da varken gitmedim, buna da için çok yanıyor

şimdi burda bana tepki gösterenler ya da "çok dar görüşlüsün, ufkunu geniş tut" diyenler olacak, çevremden diyenler de oldu çünkü.ama ben buyum, kendimi nerde mutlu hissediyorsam orda olmak istiyorum.tamam iyi ünilerden alacağım eğitimlerin bana çok katkısı olacaktı geleceğim için belki, bunu düşündükçe de üzülüyorum bazı fırsatları teptiğim için.Ama bu hayata bir kere geliyoruz ve ben hayatımı sevdiğim insanlarla ailemle, sevdiğim şehirde geçirmek istiyorum.
Neyse ya ne uzun yazdım öyle canım sen de çok üzülme demek böylesi hayırlıymış.daha ilk haftadan umutsuzluğa kapılma.herşey çok güzel olur umarım