Annemi sevmiyorum

Çok duygulandım,
Bırakın kan çıksın.
O evden çıkın kendi hayatınızı kurun.

Sizin için çok üzüldüm.Bana çok duygusal hassas biri gibi geldiniz kötü manada değil naif yani.Duyarlı insanlar için hayat çok acı verici zaten kolay şeyler de yaşamamışsınız.Bence size çok güzel kapılar açılacak en karanlık an şafaktan çnceki andır diye bir laf vardır çok doğru.Allahım şimdi sizin bu dipsiz kuyuya düşmüş gibi hissettiğiniz gördüğünüz andan sizi öyle bir çıkaracak ki şalıracaksınız nedense okurken bana böyle geldi.Anneniz çok acımasız oysaki sarılsa şu dünyada biraz dedtek olsa siz kalan her şeyi hallerdiniz bence.Bir yolunu bulup sizi dibe çeken annenizden uzaklaşabilirseniz hayat daha kolay olacak gibi.Mutluluktan ağladığınız günleri görmeniz dileğiyle

Bu his aslında çabalamaya devam etmenizden azminizden geldi ne kadar kötü şeyler başınıza gelirse gelsin içinizde bir umut gördüm.Sadece adım atmanıza engel olan anneniz gibi ondan uzaklaşmanız size güzel bir hayat getirecek gibi ama bu benim fikrim.Çünkü ayağınızda pranga gibi ve çok tehlikeli her kötü anda böyle sert dibe çeken yaklaşımlar.

Ayrı eve çıkın kan çıksın.
Bırakın bakalım kolaymıymış öyle kan çıkarabilmek rahatça.

Eğer başka bir eve çıkma şansın varsa kafa dengi bir arkadaşınla falan çık derim.Çok üzüldüm anlıyorum seni.Umarım mutlu bir yuvan ve çocukların olur

Anneniz sevilecek gibi değil.Bazi kadınlar böyledir.Kızlarını kıskanır,onları rakip/düşman gibi görür.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın ama.Ve yine evlenmeye niyet ettiğinizde annenizi bu işin dışında bırakın.
Böyle ebeveynlere ne olur biliyor musunuz.En çok ezdikleri evlatlarına muhtaç olurlar.Anneniz de sizin elinize düşecek.

Anne babaların bozuk ilişkilerinin bedelini çocuklari ödüyor maalesef ... Annenize asla hak vermiyorum ama babanızdan dolayı sizi düşman bellemiş olabilir. Annenize maddi açıdan destek veren bir kardeşiniz de varsa, iyice göze batmissinizdir. Ama şunu gözden kaçırıyorlar herkes karşısındakine bir çıkar ilişkisi ile yaklaşıyor. Madem öyle anne sevgisi çıkara bağlı size iyi gelecekse cevap verin, kafanız sistiyse he he deyip odanıza geçin. O isiticiyi açın. Ne kadar çekerseniz çekin yıllar sonra anneniz yooo cekmeseydin diyecek. Yoga ve meditasyon yapmanızı öneririm. Hayatınızda sizi anlayacak bir erkek olması evet güzel olur. Ama lütfen bunun için kendinizi zorlamayın. Size kırmızı ruj iyi geliyorsa her gün sürup çıkın. Gerçekten sonrasında yooo sürseydin diyecek. Kendiniz için bir şeyler yapın. Sizin ışığınız parladıkca güzel şeyler sizinle birlikte olacak

Kan falan çıkmaz, insallah silip atabileceğin gün gelir annen olacak dusmani. Sana sariliyorum kocaman, umarım her şey yoluna girer, şimdiki gibi dimdik durduğun ve çok mutlu olduğun bir hayatın olur kardeşim

Umarım düşündüğünüz herşeyi basarmissinizdir.Anneniz gibi insanlar güçlü , herşeye rağmen ayakta durmaya çalışan ve boyun egmeyenleri düşman belliyor. Kendi zamanında yaşadıkları ve yapmak isteyip yapamadıkları yüzünden.Normal biri evladına böyle davranamaz .

Ya sen neler yaşamışsın böyle. Annenden ben de nefret ettim. Bu arada boşanan kadının hayatının ne kadar kötüye gittiğine dair bir örnek, okurken bile çok kötü hissettim. Kendi hayatın olması için illa evli mi olman lazım? Annen neden seninle yarış halindeydi?

herkes anne baba olmamalı

ne diyeyim ki arkadasım

bazen de aileler imtihan işte

`