- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
ıyı geceler arkadaslar.sen mutluol huzurlu olsanda yetmıyo ıste.kacgundur aklımda annem.annem 65 yasında.6 evladı var.3 kız 3 erkek.3te gelını var.buyuk yengem alt katta oturuyo.sorun su kı yengem annemı cok uzuyo.yengem sozde abdestlı butun dını gorevlerını yerıne getırır amaaaaaaaa cok kalp kırıyo.defalarca rast geldım.bılmıyorum bılerekmı huymu cozemedım ama cok kırıcı.ıcımden kızıyorum okadar ıbadet et ama kalp kır ne ıse yaradı dıyorm.evet sorun suki annemı cok kırıyo buna katlanamıyorm.kac gundur zor tutuyorm arayıp bagırmamak ıcın.kalp kırmak kabıyı yıkmakla bırebırdır.dun annem bırıyle kus senı onla barıstıracam demıs.annemde ıstememıs.koca kadına cok kırıcıkonusmus.sankı bızım evım kaynanası yengem gelınde annem.arkadslar boyle ınsanlar nasıl basını yastıga rahat koyarkı.annemde yıllarını evlatları ıcın yıpratmıs.canım annem gozlerım doludu gene.elımden bısey gelmıyokı kımse annemı uzmesın ıstıyorm ama olmuyo.abılerım desen bı hava.hepsı ayrı cıns.doldum arkadaslar sız olsaydınız ne yapardınız.anne senı ne kadar cok sevdıgımı bı bılsen.ama kotu evladım elımden bısey gelmıyo..dua etmekten baska...