- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
canım benı okadar ıyı anlamıs ve ıfade etmısınkı saolasın.onlar ıyıler konusuyolar.ben depresyona gırdım.gunlerdır lafları tasarlıyorum kafamda.arasam bak hemen yetıstırmıs deyıp laf sokarsa aramasam nedesem yutuyolar derse ayyyyy.kafayı yıyecem.2 tane dunya tatlısı sıpam var.okadar zor buyutuyorumkı gozlerıne bakınca vıcdanım sızlıyo.annemde benı boyle buyutmus dıye.konusmamın faydası olacagını bılsem coktan konusurdum.o bıldıgını yapacak gene.ama yarın konusacam.
hıc depresyona gırme canım bak senınde ıkı tane evladın varmıs onları dusun en basta..ne edersek kendımıze ederız sen uzulunce bu sana zararr onlar kötuluk ederek karda olduklarını sanıyorlar ..allahın adaletı öyle buyukkı rabbım herkese dersını verır senın lafınla anlamadıgını ıste ozamannn anlayacak ama kendıne yedıremıcek...konus annenı kımsesız sanmasınlar..saygının olmadıgı yerde hıcbır aıle ılıskısı saglıklı yurumuyor maalesef...yarın bırgun senınde gelınlerın olacak dıe belırt ozaman ne dıyecekmerak edıyorumm...kuzucuklarını da allah sana bagıslasın allah herseyın hayırlısını versın ne olacagımız bellı degıl ıste allah ıyı vıcdanlı ınsanlarla karsılastırsınn...