- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Ayy bizdede var dayim 29 yasinda her dakika bana soruyorlar tanidigin bildigin bi kiz varmi diye biktim usandim ilan vericem gazeteye artik :)
Verip kurtulalım bizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bizdede var dayim 29 yasinda her dakika bana soruyorlar tanidigin bildigin bi kiz varmi diye biktim usandim ilan vericem gazeteye artik :)
Ablanızla gorustunuz mu bu konuları? Mademarkadasiniz ile cok yakinsiniz size yakistirma onerileri geliyor aranizda hic mi konusmadiniz bu konulari?
Evlilik çok farklı bir mesele, illa tanıdık olucak diye takılmasın anneniz. İnsan en yakınını tanıyorum zannediyor ama evlenince iş başka. Madem istekliler her görücüye evet desin anneniz ikna edin. Önemli olan huzurlu mutlu bir yuva kurabilmek. Buda Allah korkusu olan, saygılı edepli bir adamla olur. Gerisi inanın fasa fiso. Bir de insan üzerine çok düştüğü konudan illa imtihan olunur. Bu yüzden annenize söyleyin hayırlısını Allahtan istesin. Kolay gelsin..
hımm bende aile ye haber yollandı bi bakalım falan dediler sanmıştımHatta daha fenasinı söyleyim. Biz hepimiz ablam, abisi, arkadasim deli gibi ayni fakültede okuyoruz onlar mezun oldu :)
Okuldan kizlar abiyi beğenince bizi gelirlerdi ablanla abin çıkıyorlar mi cok benziyor tarzlari diye. Öyle de değişik ortamlardan yakistirmalarini çok duyduk.:) kendileri anlassaydi da derdi beni bulmasaydi ne olurdu bilmem![]()
Aman hic degilhımm bende haber yollandı bi bakalım falan dediler sanmıştım
yakışıklı o zaman abisi![]()
"Bana da sürekli okuldan birileri evlilik teklifinde bulunuyor " demişsiniz ya ben buna takıldım, üniversite öğrencileri gelip direk evlenme mi teklif ediyor sizebu nasıl bir üniversite..
Üniversite öğrencileri gelip evlenme teklif etmez, buluşma teklif eder, çıkma teklif eder, arkadaşlık teklif eder,aşk teklif eder; ama evlenme teklif etmez. Üniversite ruhuna ters (en azından sürekli olmaz bu)(edecek birisi varsa o da düzenli görüştüğü sevgilisidir)izdivaç proğramı gibi okul.
Gençler aksiyon arıyor sanırım..
canım senin ilişkin ne kadarlıktıAman hic degilsadece biraz kimseyi takmayan bir hali oldugu icin oyle ragbet goruyor :) bizim kizda ayni aslinda tencere kapaklar bence de uygun amma
biraz zamani var sadece..
benim tuzum kuri herhalde ondan boyleyim herhalde..
Üniversite öğrencileri gelip evlenme teklif etmez, buluşma teklif eder, çıkma teklif eder, arkadaşlık teklif eder,aşk teklif eder; ama evlenme teklif etmez. Üniversite ruhuna ters (en azından sürekli olmaz bu)
Bi arada öğrenciler arasında nişan yapma modaydı.. altın gümüş demir farketmez bir yüzük alıp takarlardınjsdjhsdıodh
ne gülerdim ya...
kafe yüzüğü derdik biz onlara ..![]()
şimdi ki aklım olsa okul içinde yüzük satar..paramı kazanırdım...ekmek peynir gibiydi
evet köşe dönülürdü vallabakıyosun birileri çıkmaya başlamış hoop 3 ay sonra parmaklarında yüzük..
ne iş diyoruz? "ciddi düşünüyoruz" diyorlardı piiiffffgeriye bir tanesi bile kalmadı..
Üniversite öğrencileri gelip evlenme teklif etmez, buluşma teklif eder, çıkma teklif eder, arkadaşlık teklif eder,aşk teklif eder; ama evlenme teklif etmez. Üniversite ruhuna ters (en azından sürekli olmaz bu)(edecek birisi varsa o da düzenli görüştüğü sevgilisidir)
evet köşe dönülürdü vallabakıyosun birileri çıkmaya başlamış hoop 3 ay sonra parmaklarında yüzük..
ne iş diyoruz? "ciddi düşünüyoruz" diyorlardı piiiffffgeriye bir tanesi bile kalmadı..