annemin baba yalan söledigini de farkettim

brlozlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
41
0
26
Aydın
mrb form üyeleri bir akıl arıyorum düşünceleriniz bekliyorum okadar ihtiyacım var ki okadar çaresizim ki benim evlencegim kişiyi annem istemio tanışmaya geldiler işte biz gidicektik sırf beni oyalamak için şugun bugün diye diye tahamülü bitriyor istememe sebebi ise bize uygun aile deilmiş uygun olmamasının sebebi annem sosyete kılıklıdır biraz nasıl anlatayım yani kokoş gibi bişi onlar köylüymüş sırf bu yüzden sorun oluşuo ben istiyorum mutlu olacagımıda biliyorum yani bütün prblmde annemin istekleri herneyse bugün sevgilimin annesi aramış gelmediniz gibisinden konuşmak içindaha sonra kadın bana anlattı aradım kızım şöle böle dedim sana kızmazlar demi dedi musait deilmiş sonra dönerim demiş nese kadın gayrı ihtiyar dönmesini beklio fakat bide benim annemin anlattıgı ise şu telefonda konuşmasını bile bilmio daglı falan dedi konuşma adabı yok dedi tabi kendisinin dönerim dedigini anlatmadı yani annemle kadının anlattıgı okadar farklı şeylerki annemin yalanıda gördüm yani ben size tekrar dönerim ancak annem gibi bi sıfat kullanır o kadın öle bişi uydurupta bana dicek kadın deil beklemiş akşama kadar arar die şimdi ben anneme böle desem kıyamet kopar beni yalancıda yaptın da hep onları tutuyosunda die duygu sömürüsüne geçer sizce ben napmalıyım

zor bir durum ama ben hep insanin esini kendi seçme taraftariyim, sonuçta hayat senin hayatin istediginle evlenirsin tabi ki ailen mudaele edebilir ama annenin bahanesi bahane degil !
anneni kirmadan ikna etmeye çalis, çok sevdigini asla vazgeçmeyecegini soyle ama anneni elestirme yoksa iyice inat eder ve haksizken magdur gibi gorunur..
hem ben evlilik arifesi kisilerin ailesini uzmesine de karsiyim sonuçta yarin obur gun esinle sorun yasarsan en buyuk destegin yine ailen...
annen kararliligin karsisinda mecburen kabul edecektir..

Siz istedikten sonra, çok üsteledikten sonra anneniz bu evliliği istemiyorum dese ne olacak? 2-3 gün konuşuruz sonra kabullenir yani. Ama annenizin kayınvalideniz hakkındaki yorumları çok çirkin geldi bana kim olursa olsun o dağlıymış, şu köylüymüş, bize uygun değilmiş gibisinden konuşamaz. Öncelikle bu konuda annenle bir konuşmalısın bence.. :26:

hayat senin hayatın eş seçmek senin tercihin annenin değil annene sadecesana destek olamk düşer. köylü bilmem ne cümleleri hoş olmamış annen için başkası dese mutlu olmazdı yazık o bayanada gördüğü kadar ancak hayatta yaşadıkları belki imkanı olmamıştır. sen eğer sevgilinin ailesinin iyi insanlar olduğunu eşinin senin yanında her daim olup seni üzmeyeceğini biliyorsan sevdiğin insandan vazgeçme sonuçta evlenen dünürler değil annen eşinin annesini beğense nooolur beğenmese nooolur dünürüyle kendi mi evlenecek yıla kaç kez görecek biraz abartmış

Back
X