mrb form üyeleri bir akıl arıyorum düşünceleriniz bekliyorum okadar ihtiyacım var ki okadar çaresizim ki benim evlencegim kişiyi annem istemio tanışmaya geldiler işte biz gidicektik sırf beni oyalamak için şugun bugün diye diye tahamülü bitriyor istememe sebebi ise bize uygun aile deilmiş uygun olmamasının sebebi annem sosyete kılıklıdır biraz nasıl anlatayım yani kokoş gibi bişi onlar köylüymüş sırf bu yüzden sorun oluşuo ben istiyorum mutlu olacagımıda biliyorum yani bütün prblmde annemin istekleri herneyse bugün sevgilimin annesi aramış gelmediniz gibisinden konuşmak içindaha sonra kadın bana anlattı aradım kızım şöle böle dedim sana kızmazlar demi dedi musait deilmiş sonra dönerim demiş nese kadın gayrı ihtiyar dönmesini beklio fakat bide benim annemin anlattıgı ise şu telefonda konuşmasını bile bilmio daglı falan dedi konuşma adabı yok dedi tabi kendisinin dönerim dedigini anlatmadı yani annemle kadının anlattıgı okadar farklı şeylerki annemin yalanıda gördüm yani ben size tekrar dönerim ancak annem gibi bi sıfat kullanır o kadın öle bişi uydurupta bana dicek kadın deil beklemiş akşama kadar arar die şimdi ben anneme böle desem kıyamet kopar beni yalancıda yaptın da hep onları tutuyosunda die duygu sömürüsüne geçer sizce ben napmalıyım