Annemin Babam aldattn ispatladm. Yardm!

Delyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
156
0
96
Ankara
arkadaşlar dün arkadaşım çok acil diye konu açmıştı ve annemin yaptıklarını anlatmıştı. bgn sizin dediğiniz gibi bilgisayara casus programı yükledim ve arkadaşımın evinden yaptıklrını,konuşmalarını izledik ve hatta kaydettik. KESİN OLARAK ALDATTIĞINDAN EMİNİZ ARTIK. bna bi akıl verin bu olayın önüne nasıl geçeblirim. Annem 42 yaşında, konuştuğu adamda maksimum 25 - 30 yaşında. adamın sevmediği belli,sürekli hakaret ediyo,küfür ediyo annemi kullanıyo. Napıcam şimdi çıkmazdayım. nolur yardım edin, lütfen..

gidip aile büyüklerinize anlatıcak daha sonra da onlarla birlikte babanıza açıklayacaksınız olayı....anneniz iğrenç bi tavır içerisinde diğer konudan da belli,babanıza yazık...daha fazla boynuzlarla dolaşmasın adamcağız :( zor günler geçireceksiniz Allah yardımcınız olsun....

evet yaaa tiksinyorum resmen. annaneme anlatrsam kadına üzüntüden bişey olur diye korkuyorum. dayıma yada babama söylesem annemi öldürürler. teyzelerim var ama uzak şehirlerdeler. sanırım bu işi bn çözmeliyim napabilirim. delirmk üzereyim.

cok zor bi durum allah yardimcin olsun, bence annenle konus ve babana söylemekle tehtit et, nebileyim baska bisey gelmiyor aklima suan

önce annenle konuş.babana bişey söyleme şimdilik olay büyürse kötü olur.son çare olarak babana söylemeyi düşün.

Ona aklını başına toplamasını ve bu şekilde devam ederse bütün herkesin yaptığı bu iğrençlikten haberi olucağını söyle.

annenin karşısına çıkıp herşeyi bildiğini anlat ...
bu duruma devam ederse bunu babanla paylaşmak zorunda kalacağını ona ilet...
sen durumdan haberdar olduğunu öğrendiği an ,büyük bir olasılıkla son verecektir ..hemde büyük bir utanç ve mahçuplukla..

zaten bn ilk başta bişiler olduğunu anladığımda tehdit ediodum. hiiiç umrunda deil, gülüp geçiyo, iyice yüzsüzleşti. yeri gelio bnde hakaret ediodum hiç gocunmuo bile. hatta bi kere vurdum kendine gel napıosun die hala aynııı..

arkadaşım baban bunu bilmeli... bi şekilde söylemek zorundasın... baban öyle bir kadınla aynı yatağa giriyor,ilerde baban öğrendiğinde sorumluluğu nasıl üstlenceksin? bence düşün taşın bi şekilde babana söyle.... yazık adamcağıza yaaa....

siz bunu babanıza gidip anlatığınızda babanızın elinden bi kaza çıkmazmı yani anneni öldürmezmi yada sakat bırakmazmı çok iyi düşünün annenle konuş birdaha olmaması için ikna etmeye çalış önce eğer devam ederse o zaman düşünürsün bir şans ver yinede

adamla konuşurlarken adam sen git kocanın koynuna gir diyo,annemde ben onunla bişey yaşamıyorum sana söz verdim diyo. iğrenç kadın yaa.

evet babama söylersem babam annemi öldürür yani. annem mezara babam hapse bizde ortada kalırız yani.

evet babama söylersem babam annemi öldürür yani. annem mezara babam hapse bizde ortada kalırız yani.

eee o zaman düşünecek ne var bence babana yada başka bir kimseye söyleme hemen

annen de çocuk değil ya hatasını anlar herhelde vazgeçer konuşmadınmı ispat ettim anne bababmı aldatıyosun sen babanma söylüycem görüntüleri göstericem demedinmi

msn konuşmalarını çıkArıp elimde delil var diye tehdit etsem mi ki? bişey değiştirir mi sizce?

valla çok zor bi durum..allah sana yardım etsiin..annede bi an önce akıl fikir versin ne denirkii..

diğer konu nerdeydi arkadaşlar..onu okumadan yorum yapmakda istemiyorumm..biri yerini söyleyebilir mi??

hiç bir erkek kolay kabullenmez ihaneti.durumun gidişatını sen yazmışsın.babanada yazık ama sonucu ne olacak düşünmek lazım belki annen pişman olur şans vermelisin.

valla canım bi sabah ola hayrola..gecenin hayrından gündüzün şerrii iyidr demişler..sen git uyumaya çalış...yarın emininim sana akıllıca tavsiyede bulunan birileri olacaktır..

Back
X