Annemin Babama davranışları

Annenle baban tek taraflı çıkar ilişkisiyle birlikteler gibi duruyor. Annen hem maddi yönden hem de manevi yönden babanı bir tatmin aracı olarak kullanıyor gibi. Bunun siz çocuklara olumsuz olarak yansıyacağını düşünüyorum, iyi bir örnek değiller ve sizi mutsuz ediyorlar. Kime daha yakın hissediyorsan kendini onunla yaşa ve babanın gözünü açmasını sağla derim. Zira baban bu kadar kullanılmayı hak etmiyor. Annenin de psikolojik destek alması lazım.

Annenle baban tek taraflı çıkar ilişkisiyle birlikteler gibi duruyor. Annen hem maddi yönden hem de manevi yönden babanı bir tatmin aracı olarak kullanıyor gibi. Bunun siz çocuklara olumsuz olarak yansıyacağını düşünüyorum, iyi bir örnek değiller ve sizi mutsuz ediyorlar. Kime daha yakın hissediyorsan kendini onunla yaşa ve babanın gözünü açmasını sağla derim. Zira baban bu kadar kullanılmayı hak etmiyor. Annenin de psikolojik destek alması lazım.

Annem depresan hap kullaniyor zaten.. Sagol düsüncelern icin, neolucak bakalm zamanla :/

Bu iş olmaz
Sonunda en çok zararı baban görecek gibi maddi manevi
Annen tamamen kendisini tatmin etmek için barışmış
Bi nevi boşluk doldurmak gibi
Ablanda durumdan memnun sanırım
En azından aen babanla konuş ve destek ol

Anlattıklarınızdan zamanında çok çekmiş bir kadının davranışlarını gördüm. Kimse kimseye bu kadar kötü davranmaz.

Annen de bi tuhaflık hissettim. Psikolojik sebepler yüzünden olabilir tabi. Kolay degil babasını kaybetmiş.

Ama şöyle düşün.

Bizimkiler bosanali 4-5 sene oluyor. Öncesinde de zaten ayrı yaşıyorlar di. Babamı pek hatırlamıyorum evde.

Geçimsizlik şiddet Sorumsuzluk ne ararsan var yani.
Resmi boşandıktan sonra ne tuhaf ki iki arkadaş gibi oldular.

Annem gecen sene cok kotu cok zor zamanlar geçirdi. Psikolojik sorunlar ve hastalıklar. Ve babam sırf o sizin anneniz benim iyi kotu de olsa eski eşim deyip Mersin'de n Ankara'ya geldi bir gecede. Yani ayrılmış olmalarına ragmen banane demedi.

Ayrı olmaları Tabiki uzuyor bizi ama böyle daha iyiler.

Bazen yokluyoruz ikisini de geçmişin izlerini silemiyor unutamiyorlar. Yani aslında bazen böylesi iki taraf icin de daha iyi oluyor.

Belkide barışsalar daha mutsuz olacak ve eski günler deki gibi kavga gürültü olacak.

Annem bazen babamdan para ister mesela . babam tamam der bazen gönderir elinde olduğunca bazende tamam der ama gönderemez.
Yinede barismalarini isteriz tabi ama mutsuz ve saygısız bi ev ortamı olmasından sa ayrı ve mutlu olmaları daha iyi.

Şu da var. Annem ne yasarsa yaşasın babam buraya geldiğinde evde ne varsa ne yapabilirse koyar sofraya. Hani dışarda yiyip gelmez eve.

Boşanmadan önce annem Mersin'e gitmiş babamın evini tutmus eşyalar almış temizliğini yapmış gelmistir.

Ikiside tuhaf :D

Ama beraber olmuyorsa olmuyordur.

Dogum yapacağım ve babam gelecek mutluyum çünkü annem baban evime gelemez demedi hiçbir zaman .

Hala der mesela bizim yuvamizi dağıtan bozanlar asla can veremez diye.

Geçmiş iste. Insanin canını yakıyor.

Diyeceğim su ki belkide ayrı olmaları ikisi içinde daha iyidir.

Saygı önemli çünkü. Ne olursa olsun önemli. Sevgi bittiği an saygı olmalı bence.

Baban o evde asla misafir değil.

Annen tamam kotu zamanlar geçiriyor onu anlarım ama ablanın yaptığı büyük saygısızlık

Arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederm ben bu konuyu bukadar düsünürken kafama takmis iken buraya kadar gelip yazcak kadar, bugun duyduklarimdan sonra Babamada acimiyorm ne isterlerse yapsinlar takmiycam kafama artik.. bugun yine tartisma olmus aralarinda ve sonunda Babam gidip Annemden özür dilemis ve sen beni sevmesende ben seni seviyorm demis. (Babam bu arada kullanildiginida hissediyor biraz ama madem o böyle düsünürken kabulleniyor ben niye bukadar takiyorm.)
Kendime kizdim cok.

Annen de bi tuhaflık hissettim. Psikolojik sebepler yüzünden olabilir tabi. Kolay degil babasını kaybetmiş.

Ama şöyle düşün.

Bizimkiler bosanali 4-5 sene oluyor. Öncesinde de zaten ayrı yaşıyorlar di. Babamı pek hatırlamıyorum evde.

Geçimsizlik şiddet Sorumsuzluk ne ararsan var yani.
Resmi boşandıktan sonra ne tuhaf ki iki arkadaş gibi oldular.

Annem gecen sene cok kotu cok zor zamanlar geçirdi. Psikolojik sorunlar ve hastalıklar. Ve babam sırf o sizin anneniz benim iyi kotu de olsa eski eşim deyip Mersin'de n Ankara'ya geldi bir gecede. Yani ayrılmış olmalarına ragmen banane demedi.

Ayrı olmaları Tabiki uzuyor bizi ama böyle daha iyiler.

Bazen yokluyoruz ikisini de geçmişin izlerini silemiyor unutamiyorlar. Yani aslında bazen böylesi iki taraf icin de daha iyi oluyor.

Belkide barışsalar daha mutsuz olacak ve eski günler deki gibi kavga gürültü olacak.

Annem bazen babamdan para ister mesela . babam tamam der bazen gönderir elinde olduğunca bazende tamam der ama gönderemez.
Yinede barismalarini isteriz tabi ama mutsuz ve saygısız bi ev ortamı olmasından sa ayrı ve mutlu olmaları daha iyi.

Şu da var. Annem ne yasarsa yaşasın babam buraya geldiğinde evde ne varsa ne yapabilirse koyar sofraya. Hani dışarda yiyip gelmez eve.

Boşanmadan önce annem Mersin'e gitmiş babamın evini tutmus eşyalar almış temizliğini yapmış gelmistir.

Ikiside tuhaf :KK70:

Ama beraber olmuyorsa olmuyordur.

Dogum yapacağım ve babam gelecek mutluyum çünkü annem baban evime gelemez demedi hiçbir zaman .

Hala der mesela bizim yuvamizi dağıtan bozanlar asla can veremez diye.

Geçmiş iste. Insanin canını yakıyor.

Diyeceğim su ki belkide ayrı olmaları ikisi içinde daha iyidir.

Saygı önemli çünkü. Ne olursa olsun önemli. Sevgi bittiği an saygı olmalı bence.

Baban o evde asla misafir değil.

Annen tamam kotu zamanlar geçiriyor onu anlarım ama ablanın yaptığı büyük saygısızlık

Anlattigin bazi olaylarda kendi Annemle Babami gördüm ilk bosandiklarinda olayliydi konusmuyolardi ama sonradan ayni senin anlattigin gbi cocuk icin para lazim olsa babam verirdi sonra gördüklerinde konusurlardi yardimlasirlardi.. Keske öyle kalsaymis diyorum, demekki biseyler bittikden sonra tekrar zorlamamak gerekiyor.

Senin Annenle Baban icinde cok sevindm umarim hep öyle olurlar dedigin gbi olmuyorsa tartisma olucagni ayri olup yüzyüze bakabilmel daha güzel.

Anlattigin bazi olaylarda kendi Annemle Babami gördüm ilk bosandiklarinda olayliydi konusmuyolardi ama sonradan ayni senin anlattigin gbi cocuk icin para lazim olsa babam verirdi sonra gördüklerinde konusurlardi yardimlasirlardi.. Keske öyle kalsaymis diyorum, demekki biseyler bittikden sonra tekrar zorlamamak gerekiyor.

Senin Annenle Baban icinde cok sevindm umarim hep öyle olurlar dedigin gbi olmuyorsa tartisma olucagni ayri olup yüzyüze bakabilmel daha güzel.

Evet bu yüzden bazen anlasamiyorlarsa en doğrusu ayrılmak. Çünkü bu hayat sadece çocuklar icin degil ebeveyn ler için de zindan oluyor.

Eger ayrı iken baban daha mutlu ise bırak ayrı kalsınlar.
Çünkü böyle adam kahrından hasta olur.

Babanıza yazık.
Adamcağız,seviyor diye bu şekilde ezilmemeli.
Anneni uyar,hala aynı şekilde devam ederse nikah kıymaması konusunda babanı uyar.
Baban kendi hayatına devam etsin,16 yıl nasıl ettiyse.

Menfaat ilişkisi var olmaz bu iş.Eşimin annesi de şuan aynı durumda barışmak istiyor maddiyattan dolayı.Eşim kesinlikle barışmayacaksın diye babasına rest çekti.O 16 sene aradan ne sular geçmiştir.

Back
X