- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Annenizin dediklerinden siz neden anneliğinizi sorguluyorsunuz?Kızlar selamlar
Bu aralar hem koronadan dolayı, hem benim yeni doğum yapmış olmamdan dolayı evdeyim pek dışarı çıkamıyorum.işimiz dolayısıyla başka ilde yaşıyoruz ben ücretsiz izindeyim .ailemizle aynı ilde değiliz. Ama bazen iyiki de değiliz diyecek duruma geliyorum . Annem malum torununu özlediği için her gün bikere görüntülü arıyor buraya kadar sıkıntı yok niye olsun .fakat çocuk 3.5 aylık doğduğundan beri sürekli pirinç unlu mama, yemek suyu çorba suyu falan vermem için ciddi bı ısrar içinde. Anneme bunun daha erken olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla ver ver bişey olmaz karnı tok dursun diyo ama her gün.hayir dedikçe tekrarliyo ben de mecburen evet veriyorum deyip eş geciyoruk.bu konuyu artık.bi diğer konuda asla benim çocuk.bakabilecegime dair inancı yok sürekli Ac o, onun uykusu var yok.pis annen sana bakamiyomu gibi şeyler.ciddi.manada anneligimi sorgulamaya başladım.artik aşırı bunaldım.
Israra devam eder tinlamaz ,Bi kere ciddi ciddi tersleseniz ne yapar?
Çünkü çocuğa bakamayacagimi düşünüp bunu bana hissettiriyo.lohusayken 10 gün yanındaydım sık sık bakamazsin gitme dedi ben daha kendime guvenemiyokenAnnenizin dediklerinden siz neden anneliğinizi sorguluyorsunuz?
O zaman duymazdan gelmekten başka çare yok. Anne olan sizsiniz, çocuğunuzun neye ihtiyacı olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Kendinizi sorgulamayın. Annenizi de her size akıl vermeye kalktığında konuyu değiştirin, açık açık tinlamadiginizi belli edin bence. Atıyorum çocuğa mercimek çorbası yedirdim mi mi dedi direkt hiç duymamış gibi eee halamlar napiyo babam nasıl vs göstere göstere konuyu değiştirin. Belki kaale alınmadığını farkederse gücüne gider. Bi de şöyle düşünün, eğer bunu yapan kvniz olsa ne yapardınız?Israra devam eder tinlamaz ,
Yoo bence hiç sorgulamayın. 6 aya kadar yeterliyse sadece anne sütü vermeniz gerektiğini bilen, bu konuda herhangi bir kafa karışıklığı yaşamayan gayet bilinçli bir annesiniz. Geçecek merak etmeyin.ciddi.manada anneligimi sorgulamaya başladım
He deyip geçin ve asla takmayın. Herkesin anneliği en mükemmel annelik, o çocuğun sadece size ihtiyacı var. Manen yanında olduğunuzun hissiyatı bile doyurur onu, psikolojik şiddet bu dediğiniz. Uygun dille anlatın olmuyorsa ya görmezden gelin gelmiyorsanız bir süre mesafe koyun benceKızlar selamlar
Bu aralar hem koronadan dolayı, hem benim yeni doğum yapmış olmamdan dolayı evdeyim pek dışarı çıkamıyorum.işimiz dolayısıyla başka ilde yaşıyoruz ben ücretsiz izindeyim .ailemizle aynı ilde değiliz. Ama bazen iyiki de değiliz diyecek duruma geliyorum . Annem malum torununu özlediği için her gün bikere görüntülü arıyor buraya kadar sıkıntı yok niye olsun .fakat çocuk 3.5 aylık doğduğundan beri sürekli pirinç unlu mama, yemek suyu çorba suyu falan vermem için ciddi bı ısrar içinde. Anneme bunun daha erken olduğunu belirtmeme rağmen ısrarla ver ver bişey olmaz karnı tok dursun diyo ama her gün.hayir dedikçe tekrarliyo ben de mecburen evet veriyorum deyip eş geciyoruk.bu konuyu artık.bi diğer konuda asla benim çocuk.bakabilecegime dair inancı yok sürekli Ac o, onun uykusu var yok.pis annen sana bakamiyomu gibi şeyler.ciddi.manada anneligimi sorgulamaya başladım.artik aşırı bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?