annem bana ve kardeşlerime kendimizi bildik bileli beddua ediyor 3 yasındaykende ediyordu şimdide ediyor. masanın üzerinde bardak duruyo diye bela okuyor ben artık sinirleniyorum hiç birimizin hiç bi işi yolunda gitmiyor.o beddua ettikçe bende ona hakaret etmeye başladım artık o zaman daha da abartıyo ne yapıcam ben bilmiyorum evin bereketi kaçtı evde herkes psikopat oldu zaten ailecek deliricez yakında . yardım edin valla napıcam ben daha 18im ya.
Cnm annene çok kızdım:banghead:kusura bakma.insan yavrusuna beddua edermis?tutar tabiki ama
Sen ne yapqrsa yapsin hakaret etme.annenin karşına al bize birşey olsa sende uzulmeyecekmisin neden böyle yapıyorsun de.güzelce sakince konuşun
Cnm annene çok kızdım:banghead:kusura bakma.insan yavrusuna beddua edermis?tutar tabiki ama
Sen ne yapqrsa yapsin hakaret etme.annenin karşına al bize birşey olsa sende uzulmeyecekmisin neden böyle yapıyorsun de.güzelce sakince konuşun
Gereksiz edilen beddua tutmaz. Üstelik annenin evladına bedduası tutmaz diye biliyorum. Yine de çok can sıkıcı bir durum. Allah yardımcınız olsun. Olgunca ve sakince oturup konuşmak gerek. Kötülüğünü anlatmak gerek. Allah sabır sükunet versin kardeşim
annem bana ve kardeşlerime kendimizi bildik bileli beddua ediyor 3 yasındaykende ediyordu şimdide ediyor. masanın üzerinde bardak duruyo diye bela okuyor ben artık sinirleniyorum hiç birimizin hiç bi işi yolunda gitmiyor.o beddua ettikçe bende ona hakaret etmeye başladım artık o zaman daha da abartıyo ne yapıcam ben bilmiyorum evin bereketi kaçtı evde herkes psikopat oldu zaten ailecek deliricez yakında . yardım edin valla napıcam ben daha 18im ya.
Canım şöyle düşün, belki de kendince sizin davranışlarınızı düzeltmek için öyle diyodur. Yani demek istediğim, hani bardak orda durmasın ev düzenli olsun diye, biraz gözünüzü korkutmak için demiştir ama biraz abartılı bu davranış ne olursa olsun. Ama emin ol ki yürekten etmiyordur, artık ağzına alışmıştır o laflar ondan sürekli öyle diyodur. Sende üzme kendini işim rast gitmiyecek annem beddua etmişti fln diye düşünme. Ana yüreği bu içten beddua edemez bence, hele hele bardak falan için hiç edemez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi