öyle olduğu için de yapmacık geliyor bana. bilmeyen biri olsam diyeceğim iyi niyetinden ama konuşunca dilinden neler akıttığını bildiğim için yavan geliyormaddi beklentilerini karşılayamayacağını yeni evli olduğunuzu söyle
annen ne yaptı bilmiyorum ama insan yanında olunca değerini bilmez gidince değerlenir o durum olabilir annen de
evlenince kıymete binmiş olabilirsin
keşke imkanım olsa da kessem ama malesef olmuyor. mesafe koymaya çalışınca da küsüyor.Çok sıkışıksa araba almasaymış Size güvenerek mi doğurmuş kardeşinizi
Kimseye yardım etmek zorunda değilsiniz Sizin de artık kendi eviniz aileniz var onları düşünün
Sözlerini umursamayın geçiştirin ama sonuçta anneniz iletişiminizi kesemezsiniz
borcu harcı nasıl geçindiğimizi sormuyor ama para istiyor ona da takılıyorum. işte kendimi iyi hissedebilmem için menfaat beklemeden ondan gelecek ilgiye ihtiyacım var sanırım. oda zor görünüyorannenizin size neyaptığını bilmesemde şaunki konunuz üzerine diceğim şu ki arada gönlünüzden geçerse para verirsiniz bunu zorunlu hissetmeyin maddi durumı ıyı diyorsunuz gezmesinden geri kalmıyo neticede..Kendinizi iyi hissetiğiniz zaman ise gider görür gelirsiniz.Kırmadan anne kız gibi üzerinize düşen görevi yaparsınız olur biter....
borcu harcı nasıl geçindiğimizi sormuyor ama para istiyor ona da takılıyorum. işte kendimi iyi hissedebilmem için menfaat beklemeden ondan gelecek ilgiye ihtiyacım var sanırım. oda zor görünüyor[/QUOT
Nasıl ananeler var bazen anlamıyorum gerçekten !!!Size aman kızım borçlarını öde biz senden bişey istemiyoruz demesi lazım yani bir anne böyle olur .Belki siz o söylemeden belli başlı yardımlarda bulunacaksınız ...
Kardeşime zaten elimden geleni yapıyorum. Durup dururken bi tişört beğendiysem alıyorum para veriyoyorum ya da yeni heves ettiği saç spreyi jöle parfüm gibi kozmetiklerini kasrşılıyorum söylenmez böyle şeyler ama annemin benden beklediği buı tarz küçük şeyler değil. kardeşimiz yurdunu ödemem servis parasını ödemem gibi bişeyler bekliyor
:) haklısınız yeni evlendiğimiz için gömü bulduk sanıyor galiba yada 6 yıldır benden gelen maaş bi anda kesildiği için onun şaşkınlığı da olabilir :)anne ben darphane miyim diye bir hatırlatı verbir zahmet para basmadığını dile getir.Anlamıyorsa olduğu kadar verin canınızı sıkmayın beni sevecek ve sayacak ise annem dahi olsa yettiğim kadar sevsin okadar
Hayır demeyi öğreniyorum işte yavaş yavaş ama onun küsmesiyle sonuçlanıyor bu tarz muhabbetler. Hayırlısı artık. Huzurumu daha fazla bozmasına müsaade etmeyeceğim tabii kiKüserse kümese kadar. Eski konularına bakınca çoook tuhaf bir ailen var.
Ne kadar uzak, o kadar iyi. Sanırım böyle bir aile yüzünden yanlış bir evlilik yapmışsın zaten, ikinci kez yuvanın huzurunu kaçırma.
Hayır demeyi öğren, sana ne yapmışlar ki ne bekliyorlar? Yorganını ayağına göre uzatsın annen olduğunu söyleyen kişi.
Katiliyorum :) ama sonucta annedir o candir be, cennet ayaklarinin altindadir... nasil biz yanlislar yapmamiza ragmen annemiz hep affeder hep yol gosterir ya, bence sende annenle yasadiklarini unutmaya calismalisin bir sekilde, annene durumundan bahset gerekirse biraz da abart ama asla uzak kalma ondan, sevilen kaybedilince bilinirmis kiymeti :)maddi beklentilerini karşılayamayacağını yeni evli olduğunuzu söyle
annen ne yaptı bilmiyorum ama insan yanında olunca değerini bilmez gidince değerlenir o durum olabilir annen de
evlenince kıymete binmiş olabilirsin
1.000 tl maaş alıyor babamsa 1,800 civarı alıyor ikimizinde evleri kira okuyan 16 yaşında bir kardeşim daha var. ben yeni evlendim kredi borcum var. onlarınsa araba borcu.O nekadae maaş alıyor..Senin maaşın dolgun mu?Giderleei nasıl.Kendi evleri mi.Sizin kendi eviniz mi. Başka kardeş var mı evli bekar çalışan.Bunları bilmeden yorum yapmak zor.
1.000 tl maaş alıyor babamsa 1,800 civarı alıyor ikimizinde evleri kira okuyan 16 yaşında bir kardeşim daha var. ben yeni evlendim kredi borcum var. onlarınsa araba borcu.
2800 maaş araba borcu lisede okuyan yurtta kalan kız sizin de iki maaş kredi borcu ..ikinizin de evi yok.Daha ev alacaksınız ..Yani çk bir fark yok.Kendi yaptıkları çocukları ,kendileri bakıversinler bir zahmet.Aç değiller açıkta değiller ki düzenli para bağlayasın.Ufak tefeğini alırsın.Benim ablamlar okadarını da almazlardı ..Böyle küçüğünü büyüğüne atanlara sinir oluyorum..1.000 tl maaş alıyor babamsa 1,800 civarı alıyor ikimizinde evleri kira okuyan 16 yaşında bir kardeşim daha var. ben yeni evlendim kredi borcum var. onlarınsa araba borcu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?