Bunu duymuş arıyor beni çağırmıyosun çağırsan bakardım iyi de çocuğun altını değiştiemyi bilmiyor buna bebek emanet edilir mi?
bilmiyor inanın ben bunu beğenmemezlik için söylemedimanneniz sizi filan büyüttü biliyosunuz di mi? ne demek altını değiştirmeyi bilmiyor.
Öyle diyor demek kianneniz sizi filan büyüttü biliyosunuz di mi? ne demek altını değiştirmeyi bilmiyor.
anneniz sizi filan büyüttü biliyosunuz di mi? ne demek altını değiştirmeyi bilmiyor.
Gerçekten artık o kadar bunaldım ki sürekli ilgi bekliyor tamam bekle ama çalışıyorum, bebeğim var evim var.
Evde bebeğe baktığım dönemde doktora yaptığım için bir gün danışman hocama uğramam gerekti, bebeği mecbur kayınvalideme bıraktım.
Bunu duymuş arıyor beni çağırmıyosun çağırsan bakardım iyi de çocuğun altını değiştiemyi bilmiyor buna bebek emanet edilir mi?
Böyle deyince bana diyor ki tabii bana laf söylersin sıkıysa kvne söyle ondan korkuyorsun. Bir anne kızının geçimine böyle müdahale eder mi ya(
Aslında ben bir şey yapmıyorum zatenBunalmışsınız tamam, haklısınız
Ama karşınızdaki anneniz, Allah başınızdan eksik etmesin, idare edin gönlünü kırmayın, unutmayın annelerimizin karnında attığımız bir tekmenin bile hakkını ödeme şansımız yok. Evdi, işti, çocuktu derken bunalmışsınız siz, çok da haklısınız , belli ki destek istemiş gönlünüz ama her insanı olduğu gibi kabul etmekte fayda var hele anneniz ise bu kişi. Kırmayın, üzmemeye çalışın, o söylesin siz duymayın
:)
annene mesafe koymakta haklısın
sen bı bıreysın sorumlulukların bı evın evladın kendıne gore huzurun var
bunu kımsenın bozmasına ızın verme
canını sıkma
arada bı gorusmen gereken zamanda gorusur mesafelı olursun
oncelık sen kendı evın kendı aılen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?