Annemin beynindeki tümör

burcutk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.848
4.514
Merhabalar,

Aslında tam olarak ne yazacağımı ve hatta neden yazdığımı bilmiyorum.

Seneler önce anneme sol kulağının arkasında iyi huylu bir tümör olduğu teşhisi konmuştu. Annem o dönem ameliyat olacaktı; ameliyattan korktu, sonra bir daha fırsat olmadı, filan.

Son 1 yıldır baş dönmesi, yüzünün sol tarafında uyuşma gibi şikayetleri vardı. Bu hafta itibariyle ilgili muayenelerine başladık. Önce nörolog gördü, MR talep etti ve acil olarak beyin ve sinir cerrahisine sevk etti. Biz de gittik.

Gittiğimiz doktor annemde her an, bir hapşırıkla, bir öksürükle hipoksi oluşabileceğini, tümörün beyin sapına kadar genişleyip sapı ittiğini, hayatî fonksiyonların büyük kısmının buradan yönetildiğini, acil ameliyat gerektiğini söyledi. Hatta anneme "Her an ölebilirsiniz" dedi.

Acil ameliyat olacak tabii, bunun kaçışı yok. Hoca "Ameliyat 25-35 bin arasına mâl olur" dedi. Bir şekilde halledeceğim ama çok bunaldım be kızlar. Babam denen adam evlenme peşinde başkasıyla, tek bir hayrı olmaz. Bırakın maddî yardımı, ameliyat esnasında yanımızda bile olmayacak muhtemelen. Olayın hem maddî hem manevî boyutu belimi büküyor böyle. Ne olacak bilemez hâldeyim.

Dertleşmek istedim; ne olur bana biraz moral verin.

Rabbim yardımcınız olsun canım benim. Keşke babanız da o anda yanınızda olabilseymiş sağlık bu kırgınlık,küskünlük olmaz,olmamalı.

Acil şifalar canım, hem maddi hem manevi herşeyde kolaylıklar olsun inşallah.
Anneciğin hemen sağlığına kavuşsun.
Sık dişini , iyi ki annenin yanında olacak yaştasın... Dualarım seninle, çok geçmiş olsun.

Anneciğine Allah acil şifalar versin canım moralinizi yüksek tutmaya çalışın zor olsa da umarım her şey çok güzel olur ameliyattan sonra güzel şeyler yazarsın Allah yardımcınız olsun:KK51:

Rabbim yardımcınız olsun canım benim. Keşke babanız da o anda yanınızda olabilseymiş sağlık bu kırgınlık,küskünlük olmaz,olmamalı.
Haber vereceğim tabii ama gelir mi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim, umarım kolaylıkla atlatırız.
Anneciğine Allah acil şifalar versin canım moralinizi yüksek tutmaya çalışın zor olsa da umarım her şey çok güzel olur ameliyattan sonra güzel şeyler yazarsın Allah yardımcınız olsun:KK51:
İnşallah, çok teşekkür ederim. Daha ağlamadım bile, saçma bir soğukkanlılık aldı beni.
offf offf :KK43:
paranız var mı?
Kazancım ortalamanın üzerinde. Yarın gidip kredi çekeceğim. Olmasa ne yapardık bilmiyorum ama. Karşılayacak durumu olmayanlara ne diyorlar acaba?

Acil şifalar canım, hem maddi hem manevi herşeyde kolaylıklar olsun inşallah.
Anneciğin hemen sağlığına kavuşsun.
Sık dişini , iyi ki annenin yanında olacak yaştasın... Dualarım seninle, çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Sevil, gerçekten, iyi ki bu yaştayım, iyi ki çalışıyorum da ne olursa olsun "Hallederim" diyebiliyorum.

İyi huylu bi tümör nasıl oldu da bu aşamaya geldi.Allah yardımcın olsun inşallah canım.Inşallah ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı kalmaz.Sen hep pozitif ol icini ferah tut.Dua et.Insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyolar.Annende atlatır elbet.Rabbim büyüktür.

İyi huylu bi tümör nasıl oldu da bu aşamaya geldi.Allah yardımcın olsun inşallah canım.Inşallah ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı kalmaz.Sen hep pozitif ol icini ferah tut.Dua et.Insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyolar.Annende atlatır elbet.Rabbim büyüktür.
Yani tabii onu doktorlar takdir edebilir ama herhalde yıllardır yaşadığı sıkıntılar sebep oldu. Çok teşekkür ederim, atlatacağız inşallah.

çok zor bir durum ile karşı karşıyayken babanız da tuz,limon falan sıkmış üstüne yani :KK12:
ne mutlu ki güçlü bir karaktersiniz annenize de bol bol güç ve moral vereceksinizdir eminim. Anneniz inşallah sağ salim eskisinden daha sağlıklı olur. Allah yardımcınız olsun Hoppa

çok zor bir durum ile karşı karşıyayken babanız da tuz,limon falan sıkmış üstüne yani :KK12:
ne mutlu ki güçlü bir karaktersiniz annenize de bol bol güç ve moral vereceksinizdir eminim. Anneniz inşallah sağ salim eskisinden daha sağlıklı olur. Allah yardımcınız olsun Hoppa
Babam annemin ömrünü tüketti resmen, onunla birlikte bizim de. Neyse ki şu an ona muhtaç durumda değilimHoppa Allah muhtaç etmesin.

Çok teşekkür ederim.

RABB'im en yakin zamanda sifa versin.Dert etme Dua et.Ölümden baska herseyin ilacı vardır

1 yıldır devam mı ediyor şikayetleri? Neden hemen doktora gitmedi ki? Çok ihmal etmiş kendisini. Ama çaresiz, çözümsüz değilmiş. Ameliyatla sağlığına kavuşur umarım. Çok geçmiş olsun.

1 yıldır devam mı ediyor şikayetleri? Neden hemen doktora gitmedi ki? Çok ihmal etmiş kendisini. Ama çaresiz, çözümsüz değilmiş. Ameliyatla sağlığına kavuşur umarım. Çok geçmiş olsun.
Sormayın. Bizim de hatamız var, ama ben yakın zamana kadar bu denli maliyetli bir süreci üstlenebilecek durumda değildim. Hep başka şeylere bağladık bu çareye gidemediğimiz için. 20'lik diş dedik, vertigo dedik; görmezden gelmeye çalıştık biraz da işte.

iyi huylu tümörler de büyür, sadece başladığı yerde büyümeye devam eder yayılmaz.
yayılırsa zaten kötü huyludur.
iyi huylu tümörler de etrafına baskı filan yapıp çevre dokulara zarar verirler.

konu sahibi geçmiş olsun, akustik nörinom mu var annende acaba?
inşallah ameliyat sonrası şifa bulur.

iyi huylu tümörler de büyür, sadece başladığı yerde büyümeye devam eder yayılmaz.
yayılırsa zaten kötü huyludur.
iyi huylu tümörler de etrafına baskı filan yapıp çevre dokulara zarar verirler.

konu sahibi geçmiş olsun, akustik nörinom mu var annende acaba?
inşallah ameliyat sonrası şifa bulur.
Çok teşekkür ederim. İnanın bilemiyorum, epidermoid kist gibi bir şeyden bahsetti bugün doktor; sorunuzun cevabı ise eğer. Konuyla ilgili herhangi bir eğitimim yok, şokla da birleşince pek bir şey kalmadı aklımda.

Maddi durumunuzun olmasına çok sevindim, başkalarına -özellikle de babanıza- muhtaç olmamanız çok güzel. Umarım güzel bir ameliyat olur, bir an önce sağlığına kavuşur anneniz. Öyle bir eşinin olması şanssızlık ama sizin gibi bir kızı olduğu ve bu sayede kimseye muhtaç olmadığı için çok şanslı. İnşallah anneniz iyileşir ve birlikte kimseye muhtaç olmadan, sağlıklı, uzun bir ömrünüz olur.

Burcu canım çok geçmiş olsun, hayra yor hayır olsun, dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğin

X