- 20 Ağustos 2014
- 253
- 140
- 103
Merhaba arkadaşlar,
Annemin kendimi bildim bileli sürekli parası yok,
Evet gerçekten olmadıgı zamanlar oldu ama şimdi oldugu halde hala yokmuş gibi yakınıyor,
Babamın işi iyi ama annem galiba geçinmeyi bilmiyor,
Sürekli bişeyler alır taksitle ödeyemez,
Bi türlü ayagını yorganına göre uzatmaz.
Şimdiye kadar sıkıştıgı yerde yardımcı oldugum cok oldu,
Ama bende bi ev sahibiyim evet çalışıyorum ama evliyim benimde kendimce gelir giderlerim var ama bunu anlatamıyorum,
Önceden çalışmıyorken eşim bu konuda hakkını yiyemem elimizde varsa yardımcı oluyordu. Şimdi Çalıştıgım için sürekli benden bi beklenti halinde ne zaman hal hatır sormak için arasam gitsem konu hep maddiyata geliyor ve ben artık bundan cok sıkıldım gerçekten içimden artık aramak baba evine gitmek gelmiyor özlesemde konu yine para olacak diye aramıyorum,kalbinide kırmak istemiyorum,
Ne yapabilirim sizce ?
Annemin kendimi bildim bileli sürekli parası yok,
Evet gerçekten olmadıgı zamanlar oldu ama şimdi oldugu halde hala yokmuş gibi yakınıyor,
Babamın işi iyi ama annem galiba geçinmeyi bilmiyor,
Sürekli bişeyler alır taksitle ödeyemez,
Bi türlü ayagını yorganına göre uzatmaz.
Şimdiye kadar sıkıştıgı yerde yardımcı oldugum cok oldu,
Ama bende bi ev sahibiyim evet çalışıyorum ama evliyim benimde kendimce gelir giderlerim var ama bunu anlatamıyorum,
Önceden çalışmıyorken eşim bu konuda hakkını yiyemem elimizde varsa yardımcı oluyordu. Şimdi Çalıştıgım için sürekli benden bi beklenti halinde ne zaman hal hatır sormak için arasam gitsem konu hep maddiyata geliyor ve ben artık bundan cok sıkıldım gerçekten içimden artık aramak baba evine gitmek gelmiyor özlesemde konu yine para olacak diye aramıyorum,kalbinide kırmak istemiyorum,
Ne yapabilirim sizce ?