Bidahaki sefere o konuyu açmadan siz açın borçlarınız varmış gibi zor geçiniyomuşsunuz gibi dert yanın.
Kesinlikle üyeye katılıyorum. Sanki borcunuz varmış eşiniz savurganmis ya da bir rahatsızlık varmış da çok para harcamışsınız gibi konuşun. Ondan çok yakının siz ondan isteyin
Konuyu ben açtim sandım tamamen aynı durumdayız annemin konuştuğu tek şey maddiyat..ay şu çok pahalı ay bi markete gittim 100 liram gitti ay faturalar...ben söylüyorum da biliyorum bende bu ülkede yasıyorum ama ayni o yüzden artik bende ne yapacagimi şasırdim..Merhaba arkadaşlar,
Annemin kendimi bildim bileli sürekli parası yok,
Evet gerçekten olmadıgı zamanlar oldu ama şimdi oldugu halde hala yokmuş gibi yakınıyor,
Babamın işi iyi ama annem galiba geçinmeyi bilmiyor,
Sürekli bişeyler alır taksitle ödeyemez,
Bi türlü ayagını yorganına göre uzatmaz.
Şimdiye kadar sıkıştıgı yerde yardımcı oldugum cok oldu,
Ama bende bi ev sahibiyim evet çalışıyorum ama evliyim benimde kendimce gelir giderlerim var ama bunu anlatamıyorum,
Önceden çalışmıyorken eşim bu konuda hakkını yiyemem elimizde varsa yardımcı oluyordu. Şimdi Çalıştıgım için sürekli benden bi beklenti halinde ne zaman hal hatır sormak için arasam gitsem konu hep maddiyata geliyor ve ben artık bundan cok sıkıldım gerçekten içimden artık aramak baba evine gitmek gelmiyor özlesemde konu yine para olacak diye aramıyorum,kalbinide kırmak istemiyorum,
Ne yapabilirim sizce ?
Merhaba annemin kimseye borc verdigini düşünmüyorum,
Sadece ayagını yorganına göre uzatmıyor..
Tamam canım,bir ara teyzem kızları ve hatta annem ile her görüşmesinde sadece paraya ihtiyacı olduğu üzerinde duruyordu,eşinin kendisine bakmadığını filan....sonradan ortaya çıktı kızlarından alip oğluna verdiği .Hayırlısı olsun hakkinizdaMerhaba annemin kimseye borc verdigini düşünmüyorum,
Sadece ayagını yorganına göre uzatmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?