Annemin bizimle yaşamaya başlaması ve benim moral bozukluğum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani anneniz çok fedakar ama kayınvalideniz sizde bu kadar kalsa siz bozulmaz mıydınız? Bugun eşinizin sessiz kalması yarın öbür gün hep sessiz kalacağı anlamına gelmiyor. Herkes evinde rahat olmak ister. Bence ev ev üstüne olmaz
Annem kalınca da bozuluyorum farkındaysanız.Zaten derdim bu.

Ananemler memlekette.Biz doğudayız eşimin işi dolayısıyla.Baştan böyle yapmasaydınız olmuyor işte.Annem tek.Tek sığınağı tek çocuğu benim.Her şeyini bana adadı.Buraya ilk geldiğimizde eşim başka şehirdeydi yanımda kaldı annem.Eşim gelince evimizi kurduk annem de bizleydi.Öyle gelişti

e madem öyle neden kendini paralıyorsun mutsuz oluyorum diye kendi modunu kendin düşürüyormuşsun gibi oluyor biraz annenle şakalaşın gülüp geçin bişeylere niye geçmişe takılıp kalıyorsun madem böyle olması gerekiyor şuan ki durumdan mutlu olmaya bak kendini bu kadar kasarsan eşinin eline koz verirsin laf sahibi olmasına sebep olursun böylelikle. hem doğuda yapayalnız kalmaktansa annen sana arkadaş olur eşin işe gittiğinde. İyi açılardan bak.

Benim babam da bana ve eşime yemek yaptırır. Sonra bu acı. Bu ekşi. Bu bana yaramaz. Bu tuzlu. Bu tatlı. Bu niye öyle. O niye böyle . Niye midemi düşünüp yapmadın diye bin tane laf sayar.

He baba he diyoruz geçiyoruz. Onun gönlünü yapacak yemek daha dünyaya gelmedi çünkü.

Bazı şeyleri duymayın. Her dediğine kulak asmayın.

Size tavsiyem susmaniz. Insanoğlu sustuğu müddetce emniyettedir.

Madem ki en azından bir süre bir arada yaşamak zorundasınız.

Susmak ... eger becerebilirseniz bu süreci en az hasarla atlatmanizi sağlar

e madem öyle neden kendini paralıyorsun mutsuz oluyorum diye kendi modunu kendin düşürüyormuşsun gibi oluyor biraz annenle şakalaşın gülüp geçin bişeylere niye geçmişe takılıp kalıyorsun madem böyle olması gerekiyor şuan ki durumdan mutlu olmaya bak kendini bu kadar kasarsan eşinin eline koz verirsin laf sahibi olmasına sebep olursun böylelikle. hem doğuda yapayalnız kalmaktansa annen sana arkadaş olur eşin işe gittiğinde. İyi açılardan bak.
İşte nankörlük mü yapıyorum diyorum bir yandan.Sonuçta hamileliğimde iş yaptırmıyor bebeğime bakacak böylelikle ben de işe gidebilicem.Eşim işe gittiğinde yalnız kalmıcam.Bi de para biriktirmiş gece gündüz çalışmış sizin ev borcunuza yardım edeyim diyor😞ne bileyim ya eşim benden mutlu.Hiç bir şey demiyor

Aynı evde malesef ki olmaz. Ayrı odası olsa ile ne kadar rahat edeceksin ki, evladın rahatlığından ziyade anneye bu durum zor gelmez mi? Açıkçası ben damatla evlat gibi sevsem bile aynı evde sürekli bulunmak istemem, kızımı incitir kötü davranır mı diyerek.
Yani ayrı ve yakın ufak bir eve cıkabiliyorsa çıksın. 50 li yaşlarda ise çok gençtir henüz ve 20 30 yıl beraber yaşayabileceğiniz düşünür müsünüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X