Arkadaşlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim. Bu güne kadar çocuk düşünmedim ancak yavaş yavaş artık geç kalıyorum gibi geliyor.
Bu aralar çocuk konusuna odaklanmış durumdayım. O yüzden biraz hassasım galiba; ancak sizden annemim bu konudaki yaklaşımı hakkında fikir almak istiyorum.
Biz annemle çok iyi anlaşırız, çok yakınızdır; herşeyi paylaşırız.
Ama genelde o bana sorunlarını anlatır kardeşlerimle ilgili felan bende onu teselli ederim.
Benimle ilgili paylaştığımız çok şey olmaz. Çocuk konusunda ise şöyle bir konu var.
Annem bana bunca süredir bir kez dahi çocuk yapacak mısın, yap artık felan demedi.
Babam bile torunum oılsun istiyorum demişti. Ama o hiç sormadı.
Bazen çocuk lafı geçse ben bakamam, kayınvaliden baksın der geçiştirir.
En son geçen hafta konuşurken para biriktiricem dedim. Neden dedi. Bende belki bebek yaparız dedim.
Hiç oralı olmadı. Açıkcası kırıldım birz, kendimi yalnız hissettim.
Çokta gurur yaparım böyle şeyleri artık ona hamile olsam söylemek istemiyorum.
Ne dersiniz abartıyor muyum?
Bu aralar çocuk konusuna odaklanmış durumdayım. O yüzden biraz hassasım galiba; ancak sizden annemim bu konudaki yaklaşımı hakkında fikir almak istiyorum.
Biz annemle çok iyi anlaşırız, çok yakınızdır; herşeyi paylaşırız.
Ama genelde o bana sorunlarını anlatır kardeşlerimle ilgili felan bende onu teselli ederim.
Benimle ilgili paylaştığımız çok şey olmaz. Çocuk konusunda ise şöyle bir konu var.
Annem bana bunca süredir bir kez dahi çocuk yapacak mısın, yap artık felan demedi.
Babam bile torunum oılsun istiyorum demişti. Ama o hiç sormadı.
Bazen çocuk lafı geçse ben bakamam, kayınvaliden baksın der geçiştirir.
En son geçen hafta konuşurken para biriktiricem dedim. Neden dedi. Bende belki bebek yaparız dedim.
Hiç oralı olmadı. Açıkcası kırıldım birz, kendimi yalnız hissettim.
Çokta gurur yaparım böyle şeyleri artık ona hamile olsam söylemek istemiyorum.
Ne dersiniz abartıyor muyum?