- 28 Temmuz 2015
- 85
- 138
- Konu Sahibi Eksi yesil limon
Sırf derdimi anlatabilmek için üye oldum.Öncesinde hep okuyup geçerdim.Neyse meseleye girecek olursak;Ben geçen yil aile arasinda nişanladım ama bu biraz aile zoruyla oldu.Yoksa ben hala erken olduğunu biraz daha tanımam gerektiğini düşünüyordum.Nişanlanmakta bir nevi tanışma dönemi olur dedim ve oldu.Ailesi beni hiç sevmedi istemedi.Iki ablası bir abisi vardı nişanımıza gelmediler.Tavır koydular kendilerince.Nişanlımı liseden tanıyordum.O kısa yoldan gidip memur oldu ben üni.ye gittim okudum.Nişanlandıktan sonra ailesi resmen bana zulmettiler bende istemedim annem hep engel oldu nişanı atmama.En sonunda canıma tak etti adama bitti bu is dedim sonra o da kabul etti.Biz 2 ay boyunca hiç görüşmedik ama ben aileme söylemedim yine barıştırmaya çalışırlar diye.O da söylememiş meğer.Sonra ben biriyle tanıştım arkadaş ortamında adamın niyeti ciddiymiş bana açıldı olmaz dedim bende yeni nişan atmışım sonuçta.O da ben beklerim dedi.Buraya kadar her şey normal.Bu adamdan kuzenimin haberi olmuş teyzeme anneme söylemiş.Tabi bu süre zarfında ayrıldığımı sadece annem biliyor ve o da kimseye söylememiş.Millet dedikodumu yapmış birini bırakmadan diğerini buldu diye.Ama ben anneme defalarca bak bu ailesine söylemiyor sen söyle diyorum tamam diyor.Annem gitmiş benden habersiz eski nişanlımla konuşuyor ona sürekli pınar seni seviyor ama kafasi karışık evlilik yakin olunca oluyor böyle diyor.Sürekli konusarak ona benim adima umut veriyor.Bana ulaşamadigi için benim evime geldi bana silah çekti darp etti beni ve ben ailem sebep oldugu icin gidip şikayet bile edemedim.Ortada fol yok yumurta yokken gidip eski nişanlıma seni x kişisiyle aldatti oglum demiş.Adam annemi arayıp aldatma olmadigini aramızda bi sey olmadığını söylemiş.Ama ben seviyorum onu beklerim niyetimde ciddi vazgeçmem demiş niye dediyse öyle..Annemde pinar nişanlısının 100 bin lirasını yedi sen ödeyeceksin söyleyeceğim çocuğa sizi mahkemeye versin demis.Beni koskoca adama rezil etti.Bu adamda iyi egitim almış kariyer sahibi yaşça da büyük biri.O da yetmemiş pinar o.... Demis.Öz annem bunları yapan.Adam beni savunmuş ne biçim konuşuyorsunuz diye.Bununla da yetinmemiş küfür etmis şerefsiz demiş adama.Isin kötüsü ben bu adamdan hoşlanıyordum.Yüzüne bakacak yüzüm yok utanıyorum.Ailemden utanıyorum yer yarılsa içine girsem diyorum.Ben ne yapacağım bilmiyorum.Adam bana saygı duyuyordu şimdi aşağılık hissediyorum onun gözünde kendimi.Annemi ise asla affedemiyorum evi terkettim artık onlarla kalmıyorum.Bu adamla bir şeyler olacak olsa o kadar küfür hakaretten sonra gelir mi ister mi bilmiyorum.Her genç kız gibi baba evinden gelin çıkmak istiyorum.Böyle bir annem olduğu için ne kadar utanıyorum anlatamam.Evden gittiğim için beni onun yanında sanıyormuş silah alıp vuracağım diyormuş bu kadın asla rahat durmayacak bende hep arada kalacağım sanırım.