Annemin derdi ne olabilir sizce ?

Sizi galiba en iyi ben anlayabilirim. Benim annemde once sevgili olamiza izin verdi. Hatta bulustugumda evde beni idare etti. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ailesi tanismaya gelmek istediginde birden dondu. Babamin da haberi vardi yani gizli sakli bir durum yoktu. Olur olmaz seyler cikardi hakkinda. Yok cocugu vardir yok diplomasi yokmus. Elinden geleni yapti. Bizim mesafe sorunu falanda yoktu. Ilk evliliginizde boyle tepki vermismiydi?

Sizi galiba en iyi ben anlayabilirim. Benim annemde once sevgili olamiza izin verdi. Hatta bulustugumda evde beni idare etti. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ailesi tanismaya gelmek istediginde birden dondu. Babamin da haberi vardi yani gizli sakli bir durum yoktu. Olur olmaz seyler cikardi hakkinda. Yok cocugu vardir yok diplomasi yokmus. Elinden geleni yapti. Bizim mesafe sorunu falanda yoktu. Ilk evliliginizde boyle tepki vermismiydi?
Ilk evliligimdede tepkileri acayipti.. ve eski esim anladiki ailem arkamda degil, beni hem ailesi hemde kendisi ezdi.. cok yiprandim.. bosandim kimse destek olmadi bana.. ben anneme soyledim bu kez dedim arkamda duracaksiniz varliginizi hissetirceksiniz ve icinizden ne geciyorsa onu soyliceksiniz dedim.. ztn oglanda sizden cekiniyor dedim.. anne dedim bak erkek kardeslerimde yabancilarla evlendi dedim, neden onlara tepki gostermediniz dedim.. ama onlarla aramizda uzun mesafeler yoktuki diyo, ki bugun abim mutluysa benim sayemde mutlu.. yaptigim iyilikler unutuldu coktan..

Back