annemin drami:(

_cool_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
121
3
118
Ankara
Mrb benim sorunum annemle ilgili annemle babam 30 yildir evliler ve evde babamin sorumsuzlugu onu kotu yapiyo gecen sene annem sehir disindayken babaannemde ordaydi babam is arkadasini "bayada samimiler hatta cogu kisi yolda kol kola goruyomus"eve goturmus bunuda komsular gormus babam yalan soyluyolar dedi hatta agladi bu durumda bizimkiler ayrildilar ama tekrar birlestiler oda bizim icin ayri yatiyolar simdi bazen iyiler ama evde hep tartisma kaos aslinda babam eskiye gore daha iyi eve karsi siz ne yapardiniz

evin içien dışardaki insanların yorumları ve görüşlerini karıştırmamak lazım. madem babanız eskisine göre daha iyi, annenize düşen şey: "sevgili eşim, senin de bildiğin gibi sağdan soldan hakkında birçok şeyler söyleniyor. ben eşin olarak sana ve söylediklerine güveniyorum ve yuvamı koruyorum. senden de aynı ihtimamı göstermeni beklemek benim hakkım. gel bundan sonra yuvamızı ve çocuklarımızı düşünelim. ama aynı şeyler tekrar söylenirse sorumluluk sana aittir" demek...

canım evin içinde olan sensin..
sence babanın şuanki tavrı güven uyandırıyomu..
güven verdiği halde annen eskiyi unutamayıp böyle davranıyosa annenle konuş..
baban hala tam güven veremiyosa annene destek ol..
sonuçta sadece sizin için hiç istemediği halde babana katlanıyo da olabilir..
babana da hürmetini eksik etme tabi..
sen olgun birine benziyosun..
eğer problemleri halloldu ama sadece soğukluk varsa aralarında siz kardeşler olarak birleştirici olun..
ikisinin birbirine karşı muhabbetini artıracak şeyler yapın..
mesela pasta yapın annenle babanın ismini kalple üstüne süsleyin..birlikte foto çekin..
annenizle babanızın birlikte fotosunu çekip güzel çerçevelerle evin etrafına koyun..
bunlar basit şeyler gibi görünebilir ama sizin çabalarınızı gördükçe anne babanız daha çok birbirini sever inşallah..
Allah yardımcınız olsun..

evde ikisinede haksiz yonlerini soyleyip çözm üretmeye çalişsamda ikiside kendi hakli yonleriyle beni alt ediyolar ikisininde kendince hakli ve haksiz yonleri var gercekten bazen cok arada kaliyorum.acaba annemmi cok abartiyo diyorum sonra empati kurunca oda hakli diyorum öbür tarafdan babamada üzülüyorum cünkü gereksiz yere annem eski konulari yada basit sorunlari aciyo en zoruda bize dusen galiba arada kaliyoruz

Canım annen ve baban arasındaki sorunu düzeltmek birazda size düşüyor.Kardeşin varsa eğer ayrı ayrı anneniz babanızla konuşmalısınız.Daha sonra kardeşlerin sen annen baban hep birlikte oturup konuşmalısınız.Sizin bu durumunuz bizi çok üzüyor.Bu evlilik bir sorumluluk.Aile gibi görünmek değil aile olmak istiyoruz.Ama bu konuşmayı yapmak için biraz bekleyin zaman geçsin.Olay soğusun...Umarım bir önce huzuru bulursunuz.Rabbim yardımcınız olsun

Anlamadim babanin baska biriyle iliskisimi var,eminmisiniz

Babamin is arkadasi cocuklugumuzdan beri eve girer cikar beni rahatsiz etmezdi aslinda su an oyle bi sey yok cok sukur konusmuyolar ama gecen sene baskalari tarafindan gorulmus eve goturmus yapmadim diyo ben zina yapmam diyo

sagol cnm babam bi cok konudan degisti mesela evle ilgilenmek konusunda her ikisinede destek olmaya calisiyorum her ikisininde hakli ve haksiz yonleri var insaniz tabi hatalarimiz olur mesela sürekli söylememe ragmen annemin gecmisi acmasi babamin bazen sorumsuz tavirlari ister istemez tartismaya sebep oluyo birlestirici olsakda her ikiside bizler evlendikten sonra ayrilacaklarini soyluyo kararsiz boyle arada kaldim

Cok sagol cnm dediklerini ben kendimce her ikisinede soyledim ve hemen cozum yerine kendi hakli sebeplerini soyluyo cocuk gibiler

Cok sagol cnm dediklerini ben kendimce her ikisinede soyledim ve hemen cozum yerine kendi hakli sebeplerini soyluyo cocuk gibiler

Öyle dicekler çünkü savunma mekanizmasi devreye giriyor.Emin ol senin yasadiklarina benzer seyler yaşadım.Ailemin bu durumu beni cok uzuyordu bunu psikologumla birlikte bu şekilde çözdük.Onlara bu evliliğin yükünü size yuklememeleri gerektiğini sıkça söyleyin.Zor bir durum Rabbim yardimciniz olsun

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Sagoll cnm tavsiyelerin icin umarim asmissinizdir sende darisi bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…