ANNEMİN DURUMU VE KAYNANAMİN YAPTİGİ

Bende ayni altli ustluyum kapimi kapatip oturuyorum yemem icmem ayri biseyine elimi surmuyorum para verir isini yaparsan iyisin, yoksa kotu biktirdi beni iyice

Sabır diliyorum ben de yaşıyorum çözümü bulamadım

İlk cümleniz beni vurdu, mahvetti. Kesinlikle konuşmayın, görüşmeyin o anne müsveddesiyle. Ne akrabaları ile arası varmış ne oğluyla baksanıza. Siz mi çekeceksiniz kahrını? Hele şu annenize yaptığı hayvanlıktan sonra suratına tükürün!

Kaynananın annene ettiği çok büyük ayıp. Anneler günü kutlamasını da haketmemiş hiç kusura bakmasın senin annen değil o artık senin öz anana saygı duymayan kadını anne yerine koyma canım sonuna kadar haklısın kocanın suçu yok ama olayda onu üzmeden olabildiğince görüşmemeye çalış hatasını anlasın çok kızdım çok ..! Annene de çok geçmiş olsun , yengene de helal olsun annene bakıyormuş onu da çok takdir ettim.

valla o kadın ile mümkün olduğu kadar görüşmemeye çalış, cadalozun önde gideniymiş. senin annen ne sıkıntılarda hala bir de kendini eğlendirmeyi düşünüyor bu ne pişkinlik.. çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…