Annemin düşünceleri!

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
Merhaba :KK3: şöyle bir sorunum var annem ev hanımı hamarat kendi halinde bir kadın fakat bana saçma gelen düşünceleri var kadınlar ve erkekler hiç bir zaman eşit olmazmış kadın hep alttan almak ve katlanmak zorundaymış erkek baskın olmalıymış ona göre ayrılıklarda hep kadınlar yüzündenmiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bence gayet saçma ama değiştiremiyorum :KK34:

bence de gayet saçma ama belli bi yaştan sonra bu düşünceler değişmez. he de geç :)

annenizin düsüncesinin sacma oldugunu burda milletin onayina sunmak icin mi actin konuyu? millet sacma deyince rahatlayacak misin? annenizin tecrubeleri ve hayat görüsüne saygi duymalisin! cefakar ve fedakar bir kadindir büyük ihtimal.

Benim de kadınların eslerinden az kazanmalarini savunan bi arkadasim tabiri caizse can dostum var. Yapcak bişi yok:KK50:

annenizin düsüncesinin sacma oldugunu burda milletin onayina sunmak icin mi actin konuyu? millet sacma deyince rahatlayacak misin? annenizin tecrubeleri ve hayat görüsüne saygi duymalisin! cefakar ve fedakar bir kadindir büyük ihtimal.
Hayır tam tersi annem gibi düşünenenler var mı merak ettim ayrıca evet annem gayet fedakar iznini alıp açtım konuyu o da gelecek cevapları merak ediyor. Ben aynı şeyleri sürekli duymaktan sıkıldım ve o yüzden açtım konuyu ayrıca yasak mı? :KK20:

Benim de kadınların eslerinden az kazanmalarini savunan bi arkadasim tabiri caizse can dostum var. Yapcak bişi yok:KK50:
Aynen mesela uzun evliliğin sırrı anneme göre kadının sessiz kalması alttan alması böyle düşünceleri değiştirmek gerçekten zor :KK51:

Yaşından kaynaklandığını düşünüyorum.
Eskiler öyleymiş. Geneli ev hanımı eşinin her dediğini yapmışlar.
Yani olabilir.. Siz bildiğinizi okuyun. Annenize de sen haklısın annecim deyip geçin. :KK51:

Yaşından kaynaklandığını düşünüyorum.
Eskiler öyleymiş. Geneli ev hanımı eşinin her dediğini yapmışlar.
Yani olabilir.. Siz bildiğinizi okuyun. Annenize de sen haklısın annecim deyip geçin. :KK51:
Bende sen haklısın demiyorum o yüzden tartışıyoruz bazen o_O

Hayır tam tersi annem gibi düşünenenler var mı merak ettim ayrıca evet annem gayet fedakar iznini alıp açtım konuyu o da gelecek cevapları merak ediyor. Ben aynı şeyleri sürekli duymaktan sıkıldım ve o yüzden açtım konuyu ayrıca yasak mı? :KK20:

annene selam söyle elinden öpüyorum fedakar annenin, hakli oldugu cok konular var. kadinlarin dilleri cok uzadi. burda bu sözden sonra saldiriya ugramam an meselesi ama fark etmez :)

yaşlıda değilmiş ama böyle düşünmesi ilginç, değiştiremezsin dinlemicen söylediklerini
Evet karşılıklı anlaşma olduğu sürece evlilikler uzun ve mutlu geçer biliyorum ama kadının her şeyi üstlenmesine karşıyım bana da evlendiğinde alttan alacaksın üstüne gitmeyeceksin diye öğüt veriyor ben haklıyken susamam ki :KK12:

annene selam söyle elinden öpüyorum fedakar annenin, hakli oldugu cok konular var. kadinlarin dilleri cok uzadi. burda bu sözden sonra saldiriya ugramam an meselesi ama fark etmez :)
Yani hayat bu çeşit çeşit insan var her kadın haklı demiyorum ama haklıyken neden eşlerinin karşısında güçsüz kalsınlar ki bu saçma geliyor bana :KK64:

Yani hayat bu çeşit çeşit insan var her kadın haklı demiyorum ama haklıyken neden eşlerinin karşısında güçsüz kalsınlar ki bu saçma geliyor bana :KK64:

hakli haksiz herseyde bagirip cagiran kadinlar var ben onu diyorum,kadin biraz daha kadin gibi davranmali,erkek gibi davranmaya baslarsa iste olay orda kopuyor. annenin esit degil demesi öyle yani, kadin kadindir ve erkek erkektir ikisi farkli seyler yani,ayni olsa isimlerimiz ayni olurdu ^^

Senin ve onun hayat tecrübesi aynı değil.Kadınla erkek eşit olamaz , kadınlar üstün olmak ister. Çünkü Kadınlar için eşitlik ; hep pozitif ayrımcılıktır.

Bende sen haklısın demiyorum o yüzden tartışıyoruz bazen o_O

Ben yaşı 60larda sanmıştımo_O
Benim annemde 43 yaşında hiç böyle şeyler demez. Genelde annane-babanneden duyarım bunları..
Sanırım yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum annem rahat yetişmiş.
Bence hiç tartışmaya girme canım düşüncesine saygı duymalısın. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil..

hakli haksiz herseyde bagirip cagiran kadinlar var ben onu diyorum,kadin biraz daha kadin gibi davranmali,erkek gibi davranmaya baslarsa iste olay orda kopuyor. annenin esit degil demesi öyle yani, kadin kadindir ve erkek erkektir ikisi farkli seyler yani,ayni olsa isimlerimiz ayni olurdu ^^

Hoppa

benimkide sizin gibi düşünüyor. ben çalışan bi kadınım eşim bana yardım etmeli ve para konularında bana danışmalı diyorum. tabiki onaylanmıyor. onların düşünceleri değişmez bu saatten sonra.

tabiki çok yanlış

X