Annemin el emeği takıları

Nbk00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
1
0
30
Merhaba arkadaşlar,

Annem çok yetenekli ve bu yaşına kadar dikişten, örgüye, gümüşten boncuk takıya kadar birçok şey üretti ve üretmeye de devam ediyor. Hem çok yaratıcı hem de çok yetenekli olduğu için onun bu yeteneğine olan hayranlığım, bu yeteneği herkesin görmesi isteğini doğurdu bende ve bunun için bir facebook ve instagram hesabı açtım.
Bazen mağazada beğendiğim bir kazağı ona gösteriyorum ve onun aynısını yapıp ertesi gün bana getiriyor hayret ediyorum bir insanın bukadar yetenekli olup da kimse tarafından bilinmemiş tanınmamış olması :KK43:. Bu kadar yetenekli bir insanın herkes tarafından tanınması gerektiğine inanıyorum ama bu yaşına kadar hiçbirşey yapmamış kendisi için. Ben de kızı olarak ona yardımcı olmak istedim ve onun yaptığı tasarladığı takı vb. ürünleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaya karar verdim ve bunları daha çok kişiye ulaştırmak için en doğru platformun kadınlarkulubu olduğuna karar verdim. Linkler aşağıda.
Umarım beğenirsiniz :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba N Nbk00 ,
annenizin el emeklerini satmak için El Emekleri bölümüne fotoğraflarını ve fiyat bilgilerini paylaştığınız bir konu açabilirsiniz ama instagram, Facebook, telefon numarası vb bilgiler paylaşmanız yasaktır.
 
X