annemin emekiligini istiyorum olur mu acaba yardim edin

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
32
Sa kizlar yazdigim gibi annemin emekliliği icin 88 yada 89 dan sigorta baslangici var 85 gunluk bu baslangic ile toplu odeme olur mu yari emekliligi hakeder mi bilgisi olan var mi bazilari 1 gunde baslangicla oluyo diyo amasgk olmaz dedi

SGK bu konuda en yetkili kurum onlar olmaz diyorsa olmaz.Ama SGK uzmanı kişiler var. Bazıları bazı kanallarda çıkıp yorumlar yapıyor.Tam hatırlamıyorum ama C.tesi günleri bu adam çok güzel açıklamalar yapıyor.

Sa kizlar yazdigim gibi annemin emekliliği icin 88 yada 89 dan sigorta baslangici var 85 gunluk bu baslangic ile toplu odeme olur mu yari emekliligi hakeder mi bilgisi olan var mi bazilari 1 gunde baslangicla oluyo diyo amasgk olmaz dedi
Hiç para yatırılmış mı zamanında,1 taksit bile olsa.

Cidden toplu para verilince oluyor mu? Benim kayinpederimin bin küsür günü var. Zamaninda yemis icmis gezmis tozmus. Hiiic sigorta falan umrunda olmamis. Simdi sigortam olsun diye ugrasiyor. Acaba oluyorsa esime diyeyim toptan yatirsin da olsun...

inoli, post: 39653650, member: 622676"]SGK bu konuda en yetkili kurum onlar olmaz diyorsa olmaz.Ama SGK uzmanı kişiler var. Bazıları bazı kanallarda çıkıp yorumlar yapıyor.Tam hatırlamıyorum ama C.tesi günleri bu adam çok güzel açıklamalar yapıyor.[/QUOTE]
Bazilarinada 1 gun bile olsa emeklilik olurdu demisler cok celiskili dayimin esinin annesi icin cok ugrasmislar ama baslangic 1 gun odemede olsa olurdu ama suan imkansiz demisler kafm karıştı

Toplu ödeme yapiyosunuz kac güne tamamlanicaksa onu tamamlamak lazim.
Sigortayla bir konussaniz emeklilik kismiyla.. daha net bilgi alirsiniz burdan zor.

Toplu ödeme yapiyosunuz kac güne tamamlanicaksa onu tamamlamak lazim.
Sigortayla bir konussaniz emeklilik kismiyla.. daha net bilgi alirsiniz burdan zor.
Bugun sgkya gittim baska gidebilicegim bi yer yokmu acaba toplu odemede kredi ckkiyomus maastan kesiliyomus bidaha

Taksit derken disardan odeme gibi mi
Sigorta başlangıcı var ya 88 tarihinde annenizin hiç taksit ödenmiş mi 1 kere bile olsa eğer para ödenmişse olabilir diye biliyorum ama 88 tarihinde sadece başlangıç var ise yani hiç SGK para yatmamış ise olamaz diye biliyorum.

inoli, post: 39653650, member: 622676"]SGK bu konuda en yetkili kurum onlar olmaz diyorsa olmaz.Ama SGK uzmanı kişiler var. Bazıları bazı kanallarda çıkıp yorumlar yapıyor.Tam hatırlamıyorum ama C.tesi günleri bu adam çok güzel açıklamalar yapıyor.
Bazilarinada 1 gun bile olsa emeklilik olurdu demisler cok celiskili dayimin esinin annesi icin cok ugrasmislar ama baslangic 1 gun odemede olsa olurdu ama suan imkansiz demisler kafm karıştı[/QUOTE]

Canım benim dediğim adam sgk uzmanı. İsim vermek yasak mı bilmediğim için bir şey diyemedim.Ama özelden yazayım istersen adama bir mail atın.

Sigorta başlangıcı var ya 88 tarihinde annenizin hiç taksit ödenmiş mi 1 kere bile olsa eğer para ödenmişse olabilir diye biliyorum ama 88 tarihinde sadece başlangıç var ise yani hiç SGK para yatmamış ise olamaz diye biliyorum.

Yani 85 gunluk sigorta gunu toplamda

Bugun sgkya gittim baska gidebilicegim bi yer yokmu acaba toplu odemede kredi ckkiyomus maastan kesiliyomus bidaha

Ali Tezer var o da yardimci olur twitteri var
Sgkdan daha yetkin bir yer yok zaten ankara genel merkez ankarada gittiyseniz daha iyi .. yanliz özellikler emeklilik hizmetlerinden bilgi almalisiniz baska bölümler dogru dürüst ilgilenmiyor
Kredi cekip maas baglatcaksaniz kesilme olabilir.

Cidden toplu para verilince oluyor mu? Benim kayinpederimin bin küsür günü var. Zamaninda yemis icmis gezmis tozmus. Hiiic sigorta falan umrunda olmamis. Simdi sigortam olsun diye ugrasiyor. Acaba oluyorsa esime diyeyim toptan yatirsin da olsun...
Sigorta başlangıcı var mı babanızın eğer var ise ve zamanında hiç para ödemesi yapılmış mı erkeklerin askerlik borçlanması durumu var onu araştırın.

Peki Bin kusur günü olan birisinin geri kalan gunleri icin toptan para yatırılıp emekli edilebilir mi?

Bazilarinada 1 gun bile olsa emeklilik olurdu demisler cok celiskili dayimin esinin annesi icin cok ugrasmislar ama baslangic 1 gun odemede olsa olurdu ama suan imkansiz demisler kafm karıştı

Canım benim dediğim adam sgk uzmanı. İsim vermek yasak mı bilmediğim için bir şey diyemedim.Ama özelden yazayım istersen adama bir mail atın.[/QUOTE]
Valla iyi olur cok sagolun

Sigorta başlangıcı var mı babanızın eğer var ise ve zamanında hiç para ödemesi yapılmış mı erkeklerin askerlik borçlanması durumu var onu araştırın.

Kayinpederimin sigorta baslangici var. Askerlik borclanmasi falan da yok hic. Bin kusur gün yatirilmis sigortadi..

Peki Bin kusur günü olan birisinin geri kalan gunleri icin toptan para yatırılıp emekli edilebilir mi?
İşte onun için SGK gidip askerlik borçlanmasını öğrenmeniz gerek.Askerlik borçlanması vardır büyük ihtimal.

Ali Tezer var o da yardimci olur twitteri var
Sgkdan daha yetkin bir yer yok zaten ankara genel merkez ankarada gittiyseniz daha iyi .. yanliz özellikler emeklilik hizmetlerinden bilgi almalisiniz baska bölümler dogru dürüst ilgilenmiyor
Kredi cekip maas baglatcaksaniz kesilme olabilir.
Kesilmede olsa kredi bitene kadar eline 100 lira gecse kardir koca eline bakmaktan iyidir keske olsa kesilsede raziyim

İşte onun için SGK gidip askerlik borçlanmasını öğrenmeniz gerek.Askerlik borçlanması vardır büyük ihtimal.

Askerlikteki gunlerim var onu da sayarsak baya günüm oluyor demisti bana. Ben internetten kontrol ediyorum Cunku. Askerlik borclanmasi varsa ne oluyor peki?

X