• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin göğüs kafesinin altında tümör

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
merhaba kızlar
şu anda sadece derdimi anlatmak ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum... annemin göğüs kafesinin altında tümör bulundu... çok uzun bir yolculuk bekliyor bizi... ameliyat edilmesi gerekiyor ama ne kendi ailesi ne de babamın ailesi maddi olarak yardım etmiyorlar... ben de çalışıyorum ama o kadar birikimim yok yani daha yeni başladım çalışmaya... nasıl bir ailedir bunlar ya kendi çocuklarına yardım etmiyorlar... neymiş efendim evlerini yaptırmışlar hiç kalmamış... ben biliyorum var paraları... ne kadar cimri insanlar... bir de para dilenmiyoruz yani borç sadece geri ödenecek... ben ikinci bir iş buldum sadece masrafları ödeyebilmek için ama yetmiyor... of allahım sen bana bize yardımcı ol... nolur kızlar dua edin... sadece allaha dua edin... sadece o bana yardımcı olabilir... hepimiz zor durumdayız annem gözlerimizin önünde eriyor ama hiç birşey yapamıyoruz... allah o insanların hepsinin belasını versin... sıktıysam özür dilerim ama anlatmam gerekiyordu birilerine...

Rabbim yardımcınız olsun, en kısa zamanda şifa versin kimseye muhtaç etmesin....

Allah yar ve yardımcınız olsun canım..bende o yollardan geçtim nasıl bir duygunun icinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum cünkü yakın bildiklerimin hepsi ayrı bir iş uydurup bizi yalnız bırakmayı tercih ettiler ama onların yardımı olmasa da Allah'a sığındım ve gercekten yol gösterdi bize eminim ki sizde bir zaman sonra sıkıntılarınızı aşacaksınız..dualarım annenizle ve sizinle..üzülmek care degil ama üzülmemek elinizde..acil şifalar diliyorum.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım..bende o yollardan geçtim nasıl bir duygunun icinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum cünkü yakın bildiklerimin hepsi ayrı bir iş uydurup bizi yalnız bırakmayı tercih ettiler ama onların yardımı olmasa da Allah'a sığındım ve gercekten yol gösterdi bize eminim ki sizde bir zaman sonra sıkıntılarınızı aşacaksınız..dualarım annenizle ve sizinle..üzülmek care degil ama üzülmemek elinizde..acil şifalar diliyorum.

amin tatlım çok teşekkür ederim... evet yanlız bırakıyorlar hiç yoktan nedenlerden... bunun da altından kalkarız allah yanımızda oldukça herşey yoluna girecektir diye umuyorum...

allah yardımcın olsun. inşalah annen yakında sağlığına kavuşur. sigortanız yok mu?

Bu gece senin için dua edicem arkadaşım inşallah annen bir an önce iyileşir en azından kitle temiz çıkar

Mevlam kimseyi hastalıkta sınamasın.. Rabbim annene de ''ya şafi'' ismiyle tez vakitte hayırlısıyla şifa versin. sana ve diğer yakınlarına da ''ya sabur'' ismiyle ummanlar kadar sabır. yüce Allah'ım dünyalık menfaatleri olan kişilere de kalp, vicdan versin. :47:

Allah'a emanet olun güzel kardeşim umudunu yitirme iyi düşün iyi olsun. Rabbimden umut kesilmez. gün doğmadan neler doğar bir yolu bulunur inş en kısa sürede bu parasal mevzunun. benim dualarımda annen ve diğer hasta kardeşlerimizle.. nolur üzülme

Back
X