Annemin hamile olduğunu öğrenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum 😢😭😑
Çok sert linçleneceksin ama ben empati yapıyorum bu konuda.okurken öfke dolmadım açıkçası.siz annenizin mutluluğuna değil bu konudaki adaletsizliğe sinirleniyorsunuz.bu üreme işi tamen kısmet işi.kimine 10,12 tane. Kimine 1 tane.kimine 2,3 tane.kimine de hiç yok.bu işler böyle.üreme sistemi dünyanın en adaletsiz konusu.maalesef kabul etmekten başka şansınız yok.yaratıcı onlara verdiyse kısaca size de .... yemek düşüyor. Sinirlenince sanki size de mi verecek ?

Konu sahibi 2021 aralık anneleri grubunda hamile olduğunu yazmış, konuyu açtığı tarihte kendi de hamile kalmış olmalı. Kardeşiyle evladı akran büyüyordur şimdi

İnsanlar için iyi şeyler istemedikçe sizinde başınıza iyi şeyler gelmez. Ben annem benden de mutlu olsun isterim. Beni ne zorluklarla büyütmüş. 🙏🏻
Siz annenizin 43 yaşında hamile olmasını sorgularken başkasında henüz 23 yaşında birinin niye hamile kalamadım feryatını anlamsız bulabilir. Nitekim akabininde hamile kalmışsınız.

Sanırım en sonunda hamile kalabilmişsiniz. Kaynananız ile aranız nasıl? Çocuk gelince rahat verdi mi en sonunda size?

canım ben buradaki yorumların çoğuna katılamıyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir psikolojik olarak yıpranmışsın 4yıl dile kolay değil değil ama senden daha çok bekleyenler var enazından tedavisi var birde öyle düşün benimde 20 sene sonra oldu umudum kesilmişti erken menepoza girdim sanmıştım ama meğer hamileymişim 🙂😊
Kendine hak vermiş tabikisi. 😂😂😂

Kusura bakma da ben bu sinir harbini saçma buldum. Senin hamile kalamamanın annenin süpriz gebeliğiyle alakası ne? Kaldı ki annen 43 yasında. artık 50’ye kadar yolu var hamileliklerin dönem eskisi gibi degil. Senin yasında coook genc. Bu yasta cocuk sahibi olup napacaksın? Evliliğin tadını cıkar ve gerekiyorsa tedavi ol ama direk hamilelik düşünme

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır çocuk için uğraşıyorum 2 olumsuz aşılamamız var 4yıldır bu hasretle yatıp tutuşurken annemin hamile olduğunu öğrendim annemlerin evinde bayram havası gibi bi hava var benim çok zoruma gidiyor 2gündür kendimi ağlamak tan helak ettim çok mu kötü bir evladım ben annemin hamile olmasına sevinemiyorum aksıne üzüldüm ve kızgınım bunu birilerinede anlatamıyorum tepkilerdinden korkucağım için ne yapacağım bilemiyorum 😢😭😑

canım ben buradaki yorumların çoğuna katılamıyorum rabbim inşallah gönlüne göre verir psikolojik olarak yıpranmışsın 4yıl dile kolay değil değil ama senden daha çok bekleyenler var enazından tedavisi var birde öyle düşün benimde 20 sene sonra oldu umudum kesilmişti erken menepoza girdim sanmıştım ama meğer hamileymişim 🙂😊

Benim scbc olduğumu iddia ediyorlar öylemiyim bi bakarmısın ?

O değil de kendi konusuna ikinci üyeliği ile yazmış bi de artistlik yapmış bakın bakalım ben sscm miyim diye. 2 üyelik birleşince baya komik olmuş.

Kendine hak vermiş tabikisi. 😂😂😂

Severim ben seni candan içeri
Yolum vardır bu **EKRANdan içeri
Beni bende deme bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri

ahahahahah iyi ki vardın her devrin adamı Yunus Emre

Back
X