Annemin hareketleri

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Altınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari

Son düzenleme:
kayınvalidenin yerinde olsam haddini bildirirdim annenizin öyle şaka mı olurmuş

Kayınvaliden olgun bir insanmış ki kadın sadece gülümsemiş başkası olsa cevabını verirdi her şaka her yerde yapılmaz.

Amaan bence arada sorun çıkmadıysa çok düşünmeyin yuvarlanır giderler belki de böyle.. sonra sen kötü olursun

Anneniz degme kaynanalara tas cikartir masallahhh

Kaynananı öp başına koy vallahi çok olgun kadınmış maşallah. Kimse annesine toz kondurmaz bende öyleyim ama arkadaşım annen patavatsız galiba

Kaynananı öp başına koy vallahi çok olgun kadınmış maşallah. Kimse annesine toz kondurmaz bende öyleyim ama arkadaşım annen patavatsız galiba
Bende annemin şaka niyetli soyledigini kendine yakin samimi buldugu icin soyledigini düşünüyorum ama yeri ve zamani degildi sahsen bi arkadasim beni yeni tanistirdigi bi arkadasinin yaninda bozup ikisi iki yandan gulse delirirdim

Hic sevmem hadsiz civik civik hareketleri .... zorla samimi gözükmek istiyormus gibi .... anneniz biraz agir olaydi iyidi ama yapcak birsey yok karekteri böyle ise annenizi kabullenmek lazim ... alisir kv

Çokta kötü bir şaka değil aslında. Küfür yok, argo yok,hakaret yok.

Annenizin tarzı bu demek ki, ikisi de ortalama aynı yastalarsa kendi aralarında bir şekilde anlaşırlar. Siz hiç aracı olmayın.

Olmadı az gorusurler.

Gerçekten inanılmaz dikkatimi çekiyor.

Kk da ilk yorumlar neyse sayfalarca aynı yorumlar yapılıyor. Tesadüf mü ?

Bu olaydan sonra kv size sorun çıkarmadı ve ilerleyen zamanlarda da çıkarmayacaksa, kv iyi birisi...

Anneniz sizinle kayinvalidenin ilişkisini kıskanıyor gibi geldi. Bir önceki konunuzu da okuduğum için söylüyorum. Ben olsam bende bozulurdum yersiz bir şaka olmus

Bende annemin şaka niyetli soyledigini kendine yakin samimi buldugu icin soyledigini düşünüyorum ama yeri ve zamani degildi sahsen bi arkadasim beni yeni tanistirdigi bi arkadasinin yaninda bozup ikisi iki yandan gulse delirirdim
Aynen tatlım empati yap. Annen kötü demiyorum ama bu huyunu törpülemesi lazım. İnşallah evliliğin ve kaynananla ilişkin kötü etkilenmez canım ya

Annenizin yaptığı şaka komik değil ama büyütülecek bir şaka da değil. Sadece gereksiz.
Kayınvalide bozulduğundan değil de komik olmadığı için zoraki güldüğünden size öyle gelmiştir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…