- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
kayınvalidenin yerinde olsam haddini bildirirdim annenizin öyle şaka mı olurmuşAltınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kendini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Kayınvaliden olgun bir insanmış ki kadın sadece gülümsemiş başkası olsa cevabını verirdi her şaka her yerde yapılmaz.Altınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Altınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Altınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Kaynananı öp başına koy vallahi çok olgun kadınmış maşallah. Kimse annesine toz kondurmaz bende öyleyim ama arkadaşım annen patavatsız galibaAltınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Bende annemin şaka niyetli soyledigini kendine yakin samimi buldugu icin soyledigini düşünüyorum ama yeri ve zamani degildi sahsen bi arkadasim beni yeni tanistirdigi bi arkadasinin yaninda bozup ikisi iki yandan gulse delirirdimKaynananı öp başına koy vallahi çok olgun kadınmış maşallah. Kimse annesine toz kondurmaz bende öyleyim ama arkadaşım annen patavatsız galiba
Hahahah sanki millet kendi dusuncelerini soylemeye cekinip çoğunluk neyse ona uyuluyor gibi :)Gerçekten inanılmaz dikkatimi çekiyor.
Kk da ilk yorumlar neyse sayfalarca aynı yorumlar yapılıyor. Tesadüf mü ?
Bu olaydan sonra kv size sorun çıkarmadı ve ilerleyen zamanlarda da çıkarmayacaksa, kv iyi birisi...Altınlar vs icinde konu açtım bugun birde bunu anlataym dedim:) Kayinvalidem kendi koyune beni annemi ve dayimin esini cagirdi gorumcemde vardi neyse gittik bu arada kayinvalidem ilk defa yengemle tanıştı. Annem bi anda kayinvalideye dediki ilerden gelen yaşlı bastonlu teyzeyi göstererek bak dedi senin geleceğin hahahahah ben hic yaslanmiycam sen boyle olursun hahahh bu sefer yengemde gulmeye başladı kayinvalidem de cok alingan biridi rbozuldu ama oda gülmeye başladı bozuntuya vermeden bende farkettim gulumseyip anneme aşkolsun anne neden yaşlı yaptin kadini sen öyle duracak degilsin sende yaslancan dedim kadının zoruna gitti belliki annemde şaka amaçlı soyledi kötü bi niyeti yoktu ama daha ilk defa tanıdığı yengemle birlik olup gulmeleri küçük düşürür gibi söylemleri hic hos olmadi :/ ve annem hep yapiyor bunlari
Aynen tatlım empati yap. Annen kötü demiyorum ama bu huyunu törpülemesi lazım. İnşallah evliliğin ve kaynananla ilişkin kötü etkilenmez canım yaBende annemin şaka niyetli soyledigini kendine yakin samimi buldugu icin soyledigini düşünüyorum ama yeri ve zamani degildi sahsen bi arkadasim beni yeni tanistirdigi bi arkadasinin yaninda bozup ikisi iki yandan gulse delirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?