Annemin is arkadasinin oglu

bak bende üzüldüm şimdi halime. üzülmekte ziyade patronumun düşüncesizliğine kızıyorum:KK11:
hafta sonu internete giremiycem. pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.. tüm gelişmeleri yaz..
neyse beni bırak hedefe odaklan :) :KK60:
Yaaa haftasonu sensiziz o zamann :KK43:, insallah hayirli haberlerle p.tesi gorusuurz canimm:cry: , hayirli islerr:KK68::KK68::KK68:

demekki intetneti pek kullanmiyor.. belki telefonu akilli deil :) o zaman sizin iletisim pek guc vesselam..
ayoll nasil erkeksin sen seninle tanismak isteyen guzel bir kiz var cokmu cevresnde sosyal biri diye dusunmeye basladm yahuu :KK12:

Belki de hayatinda biri var ve denenip denenmedigi konusunda emin olamadigi icin cevap vermekten cekiniyodur. Bi süre sevgilisini gözlemleyip emin olduktan sonra cevap verecektir
Ayy hayir ya insallah yoktur oyle bisey , hem sevgilisi falan olsa kesin facebook adresi sifresi kizda olur oda beni arkadasliga kabul etmezdi diye tahmin ediyorum :(

demekki intetneti pek kullanmiyor.. belki telefonu akilli deil :) o zaman sizin iletisim pek guc vesselam..
ayoll nasil erkeksin sen seninle tanismak isteyen guzel bir kiz var cokmu cevresnde sosyal biri diye dusunmeye basladm yahuu :KK12:
ya insallah oyledir aklima farkli seyler de geliyo hani :KK12: , her gec cevap geldiginde moralim bozuluyo yaa o_O

Back
X