• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin is arkadasinin oglu

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhabalar herkese , simdi soyle bir durum var . Benim annemin uzaktan bir is arkadasinn oglu var ( annem artik o iste calsimiyor ) gecenlerde facebook da baktim cok begendim yasca buyuk benden birazcik ama efendi biri annemin anlattiklarina gore tam benim tipim diyebilirim :) , simdi asil sorun ben bu cocukla tanismak istiyorum nasil tanisabilirim facebookta daha dogrusu nasil bir bahaneyle kendisini ekleyebilirim cok istiyorum tanismayi inananin belki aranizda kinayanlar olucaktir beni ama .. Bu arada annemin is arkadasi erkek ve herkesin saygi duydugu 60 li yaslarinda bir amca, bunuda goz onunde bulundurursaniz sevinirim. Haydi KK uyeleri siz kimlere ne careler bulmus insanlarsiniz , bir el atin su garibe :confused:

Mesajın diğer kutusuna gidecek zaten, direkt ekle gitsin, kabul eder ve mesaj atarsa yanlışlıkla oldu, telefonum dokunmatik kaydırırken yanlışlıkla basmışım falan dersin, sonra sohbet şekillenir.
Mevzu beni nerden bulduna gelicek sonra nereli oldugumu soyleyince zaten inanmiycakki tesaduf olduguna :( hele sonrasinda olay sekillenirde ileri boyutlara tasinirsa eger o zaman bilerek onu etkiledigimi anlar bence :( siz nasil dusunmusdunuz ?

Eger annenizin face hesabi varsa ve onun babasi ile faceten eklilerse bir resimde falan, hem ekleyin cocugu hemde mesaj atin, babaniz su kisi mi sizi taniyor gibiyim. Annemin eskiden bir arkadasi vardi onun genclik hali gibisiniz vs. Yazabilirsiniz. Yoksa yolda carpisip kitaplariniz yere duserek tanisamazsiniz. :KK28:

Eger annenizin face hesabi varsa ve onun babasi ile faceten eklilerse bir resimde falan, hem ekleyin cocugu hemde mesaj atin, babaniz su kisi mi sizi taniyor gibiyim. Annemin eskiden bir arkadasi vardi onun genclik hali gibisiniz vs. Yazabilirsiniz. Yoksa yolda carpisip kitaplariniz yere duserek tanisamazsiniz. :KK28:
Annemin internetle uzaktan yakindan alakasi yoktur ki :KK43: ,

eşimle tanışma hikayem aklıma geldi :KK36: eşim benden bir sokak ötede oturuyordu.benim oturduğum mahallede arkadaşı varmış,bende o arkadaşını tanıyordum okuldan.bi gün eşim o çocuğun yanındayken karşılaştık.o çocuğa yolda selam verdim geçtim.facede ekliydi o çocuk.o çocuğun facesinden beni bulup eklemişti.sonrada yanlışla oldu dedi çok komik yani ne tesadüf öyle yanlışlık mı olur :Dhiç oyunlara girme.dürüstce ekle ve konuş.hiç inandırıcı olmaz komik durumuna düşersin canım

eşimle tanışma hikayem aklıma geldi :KK36: eşim benden bir sokak ötede oturuyordu.benim oturduğum mahallede arkadaşı varmış,bende o arkadaşını tanıyordum okuldan.bi gün eşim o çocuğun yanındayken karşılaştık.o çocuğa yolda selam verdim geçtim.facede ekliydi o çocuk.o çocuğun facesinden beni bulup eklemişti.sonrada yanlışla oldu dedi çok komik yani ne tesadüf öyle yanlışlık mı olur :Dhiç oyunlara girme.dürüstce ekle ve konuş.hiç inandırıcı olmaz komik durumuna düşersin canım
ay keske bunu su an dusunen taraf erkek tarafi olsaydi ne kolay olurdu :) , off ya durustce konusursam da hopp noluyoruz kiza bak falan da diyebilir sonucta kisiligini bilmiyorum birde arada aileler var onlarin adina utanc verirci bir duruma da dusmek istemiyorum :(

ay keske bunu su an dusunen taraf erkek tarafi olsaydi ne kolay olurdu :) , off ya durustce konusursam da hopp noluyoruz kiza bak falan da diyebilir sonucta kisiligini bilmiyorum birde arada aileler var onlarin adina utanc verirci bir duruma da dusmek istemiyorum :KK43:
aileler görüşüyor mu canım?dediğinde haklısın ama zaten ne bahane bulup iletişime geçersende bahanene inanmayacak.yanlışlıkla ekledim yalanı hele hiç inandırıcı değil.eşim bide ortak arkadaşımız olunca otomatik eklenmiş demişti bide :KK45: o kadar ortak arkadaşımız olan insanlar var herkes eklenecek olursa ohooo yandık demiştim bende:KK76: sonrada itiraf etmişti zaten.fake bi hesap alıp kendini tanıtmadan ona olan beğeninden duygundan bahset ama karakterini bilmediğim için fake hesap aldım gerçek adım bu değil diyede belirt.konuşmasına göre kendini tanıtırsın yada tanıtmazsın.bu olabilir mi?

Annen çocuğun babası ile konuşamaz mı? Eğer böyle bir imkan yoksa şöyle yap;

Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım.

Aynı şeyi yazacaktım :)

Annen çocuğun babası ile konuşamaz mı? Eğer böyle bir imkan yoksa şöyle yap;

Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım.
Bu banada mantikli geldi ama annem hayatta kabul etmez cunku biraz mesafelidir yani bir isimizin onlara dusmesi lazimki tanisabilelim iste :(

aileler görüşüyor mu canım?dediğinde haklısın ama zaten ne bahane bulup iletişime geçersende bahanene inanmayacak.yanlışlıkla ekledim yalanı hele hiç inandırıcı değil.eşim bide ortak arkadaşımız olunca otomatik eklenmiş demişti bide :KK45: o kadar ortak arkadaşımız olan insanlar var herkes eklenecek olursa ohooo yandık demiştim bende:KK76: sonrada itiraf etmişti zaten.fake bi hesap alıp kendini tanıtmadan ona olan beğeninden duygundan bahset ama karakterini bilmediğim için fake hesap aldım gerçek adım bu değil diyede belirt.konuşmasına göre kendini tanıtırsın yada tanıtmazsın.bu olabilir mi?
Yani aileler birbirini taniyor haliyle ama cocuklar birbirini tanimiyor ah bi tanisalar:rolleyes:, simdi bisey farkettimde kendisi facebookda bi gruba uye bende o gruba uye olsam sonra yanlislikla eklesem ve uyelere bakarken ekledim falan desem inandirici olurmu acaba :KK53::KK53:

Yani aileler birbirini taniyor haliyle ama cocuklar birbirini tanimiyor ah bi tanisalar:rolleyes:, simdi bisey farkettimde kendisi facebookda bi gruba uye bende o gruba uye olsam sonra yanlislikla eklesem ve uyelere bakarken ekledim falan desem inandirici olurmu acaba :KK53::KK53:
inandırıcı olmaz tatlım.sonrada aaaa annemin arkadaşının oğluymuşsun ne tesadüf mü dicen.en mantıklısı bence fake hesap al konuş ama fake olduğunuda belirt.karakterini bilmediğim için kendi hesabımdan konuşmaya cesaret edemedim de

Bu banada mantikli geldi ama annem hayatta kabul etmez cunku biraz mesafelidir yani bir isimizin onlara dusmesi lazimki tanisabilelim iste :KK43:

o Halde ikinci satırda söylediğimi yapacaksın.

"Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım."

Olmadı annem duymasın diyorsan

Çocuğu ekle.Kabul ettiğinde yine selam verip annenle babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip kendi namına babasının nasıl olduğunu sorup tanımıyor olsanda kendi selamını ilet.

Diğer türlü yanlışlıkla eklemek falan uygun olmaz.

inandırıcı olmaz tatlım.sonrada aaaa annemin arkadaşının oğluymuşsun ne tesadüf mü dicen.en mantıklısı bence fake hesap al konuş ama fake olduğunuda belirt.karakterini bilmediğim için kendi hesabımdan konuşmaya cesaret edemedim de
Oylemi yapsam acaba bilmiyorum ki her iki haliylede eksisini artisini dusunmem lazim :(

o Halde ikinci satırda söylediğimi yapacaksın.

"Çocuğu ekle önce. Kabul ettiğinde selam verip, annen ile onun babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip annenden babasına selam ilet hal hatır sor canım."

Olmadı annem duymasın diyorsan

Çocuğu ekle.Kabul ettiğinde yine selam verip annenle babasının eski iş arkadaşı olduğunu söyleyip kendi namına babasının nasıl olduğunu sorup tanımıyor olsanda kendi selamını ilet.

Diğer türlü yanlışlıkla eklemek falan uygun olmaz.
Bencede hic inandirici olmaz yanlislikla ekledim mevzusu ama of annem bi evet dese , tamam ekle vs ,selamimi soyle de dese olay cozulcek ama yanasmiyorki :mad:

Oylemi yapsam acaba bilmiyorum ki her iki haliylede eksisini artisini dusunmem lazim :KK43:
yalan söylesen komik duruma düşeceğin için bence öyle yapsan daha iyi.eşimde bi ton yalan söylemişti :KK68: mesela ben engelliyordum eşimi,eşim farklı bi hesap açıp tekrar buluyordu gene aynı yalanları söylüyordu.safım benim :KK68: en güzeli dürüst olman ama dediğin gibi karakterini bilmediğin için korkuyor insan.alay ederse üzülürsün.önce kendini tanıtma

Back
X