Annemin is arkadasinin oglu

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk :KK17:

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk :KK17:

keşke böyle yazmasaydın , sorun değil iyi günler derse ne yapacaksın :)

keşke böyle yazmasaydın , sorun değil iyi günler derse ne yapacaksın :)
Ayyy:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: Oyle derse ahmakligina yansin artik ne diyim , facebooka hayatta resim eklemeyen insanim onun icin resim ekledim en guzel resmimi hemde , eger birazcik turk erkegini taniyorsam ve kendiside tipik turk erkegiyse kesin konusmanin devamini getirir , getirmezse de napiyim :KK42:kac gundur stres icindeyim sirf onun yuzunden :mad:

:KK20::KK20:Ahhh bu gençler ahhh
Neden bu kadar sabırsızsınız ki..Ekledin kabul etti iyi hoş. Neden hemen açıklama yaptınız ki bi gün bekleyemediniz mi... Yanlışlıkla eklediysen çıkart madem arkadaşlıktan.bariz zarf atıyonn..:KK48::KK48:Neyse inşallah cevap yazar.

:KK20::KK20:Ahhh bu gençler ahhh
Neden bu kadar sabırsızsınız ki..Ekledin kabul etti iyi hoş. Neden hemen açıklama yaptınız ki bi gün bekleyemediniz mi... Yanlışlıkla eklediysen çıkart madem arkadaşlıktan.bariz zarf atıyonn..:KK48::KK48:Neyse inşallah cevap yazar.
Ablacim keske erken gelseydin de yararlanabilseydim taktiklerinden:KK53: , valla yazdim bi kere napiyim hayirlisiysa olsun degilse olmasin of:KK42:

Tanıdığım biri şu an evli olduğu kocasını faceden ekledi ve sonra hesabımı çaldılar o çalan ekledi seni fln demişti :-) neyse bunlar çıktılar flan şimdi evliler.Çocuk nasıl buna inandı ben anlam verememiştim.Belki de yutmadı yutmuş numarası yaptı kim bilir:KK19:

canım ya senınuzmek ıstemem ama su yazdıgın mesajı ben alsaydım hıc dıkkate bıle almszdım yanı araladıgın kapıyı " kusura bakmayın ıyı gunler" dıyerek tekrar kapatmıs gorunuyorsunkeske arkadaslık ıstegını kabul ettıkten sonra burdan ne yazacagına daır yardım ısteseydın emınım sana cesaret veren cok olurdu

Back
X