Annemin is arkadasinin oglu

Tanıdığım biri şu an evli olduğu kocasını faceden ekledi ve sonra hesabımı çaldılar o çalan ekledi seni fln demişti :-) neyse bunlar çıktılar flan şimdi evliler.Çocuk nasıl buna inandı ben anlam verememiştim.Belki de yutmadı yutmuş numarası yaptı kim bilir:KK19:
Ayy ne tattliii masallah diyeyim :KK68:, belki begenirse beni , o da yutar ama , hayirlisi olsun nediyim yarim saat gecti daha cevap yazmadi kerata :KK17:

hadi hayırlısı inş cevap yazar :) bende pc nin başında çok beklerdm eşimi pek faceye girmesdi girersede bana yazmak için girerdi.. kalbim durcak gibi olurdu şimdi ne mi oldu... adam faceden yazmıyor sadece arıyorr yazışmalar bitti .... ama eskıleri okudukça seviniyorum :) sizin durum da istediğiniz gibi ilerler inşş.. tabi hayatında biri varsa işiniz zor iyi şanslar

canım ya senınuzmek ıstemem ama su yazdıgın mesajı ben alsaydım hıc dıkkate bıle almszdım yanı araladıgın kapıyı " kusura bakmayın ıyı gunler" dıyerek tekrar kapatmıs gorunuyorsunkeske arkadaslık ıstegını kabul ettıkten sonra burdan ne yazacagına daır yardım ısteseydın emınım sana cesaret veren cok olurdu
Ay öyle demeyin amaa:KK42::KK42::KK42::KK42: , sabirsizim napayim bekleyemedim iki dakka ah ahh :KK12:

hadi hayırlısı inş cevap yazar :) bende pc nin başında çok beklerdm eşimi pek faceye girmesdi girersede bana yazmak için girerdi.. kalbim durcak gibi olurdu şimdi ne mi oldu... adam faceden yazmıyor sadece arıyorr yazışmalar bitti .... ama eskıleri okudukça seviniyorum :) sizin durum da istediğiniz gibi ilerler inşş.. tabi hayatında biri varsa işiniz zor iyi şanslar
Ay ne guzel iste o heyecani su an ben yasiyorum desem :D , insallah hayatinda biri yoktur varsada zaten bye bye diycem napiyim :(

Öncelikle merhaba , sanirim sizde ....... grubuna uyesiniz , telefondan yanlislikla eklemisim sizide , baska grup uyelerinide . Kusura bakmayin Iyi gunler ! yazdim bakalim ne cevap vericekk :KK17:
niye böyle bişey yaptınki adam diyecek kız erkek tavlamaya çıkmış. grup üyelerini neden ekleyesinki. ben sana başka bir taktik verecektim halbukii:)

sadece arkadaşlık isteği göndermen yeterli olurdu.
keşke mesaj yazmasaydınız. Neyse olan olmuş..
Kısmette varsa hiçbişey önüne gecemez

dun geceden beri takip ediyorum.. hala gelisme olmamis.. bu arada ne yazmissan yazmissin zaten bosver dusunme iyimi kotumu oldu diye canm olan oldu nasilsa :) ins sohbet arkadasliginizi kurarsiniz en kisa zamanda sonrasi zaten olumlu veya olumsuz sekillenir :) merakla bekliyoruz

Ay öyle demeyin amaa:KK42::KK42::KK42::KK42: , sabirsizim napayim bekleyemedim iki dakka ah ahh :KK12:
niye böyle bişey yaptınki adam diyecek kız erkek tavlamaya çıkmış. grup üyelerini neden ekleyesinki. ben sana başka bir taktik verecektim halbukii:)
canım bak benım gıbı dusunmus arkadas keske taktıgı onceden alsaydın
neyse bundan sonra daha kalıcı emın adımlar at. hadı hayırlısı

Mevzu beni nerden bulduna gelicek sonra nereli oldugumu soyleyince zaten inanmiycakki tesaduf olduguna :KK43: hele sonrasinda olay sekillenirde ileri boyutlara tasinirsa eger o zaman bilerek onu etkiledigimi anlar bence :KK43: siz nasil dusunmusdunuz ?

tanıyor olabileceklerimde çıktınız sanırım ordan eklemişimdir ben istek göndermedim desen yemez mi

Back
X