Annemin is arkadasinin oglu

Bunlar kafayi benle bozmuslar falan diye dusunur heralde :-) , yuzlerce kadin , ben ve helloeverybody icin ne cabalar sarfediyo gozleri dolar insanin :rolleyes::-):-):-)

Memleket derken sehir olarak aslen nereli yani :KK54:

Kiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya :KK36: , gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur :confused:
Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyor :rolleyes:
Rahat ol cevap gelir o mesajaaaa:KK59:

Kiz inan dediklerin sanki cikti yaa mesaj geldigi gibi senin dun aksam yazdigin geldi aklima , hemen pes etme demistin ya :KK36: , gerci su an nasil bi cevap gelicegini bilmiyoruz ama insallah olumludur :confused:
bak doğru demişim demekki iyiki pes etmedin :KK20: olumlu yada olumsuz ne olursa olsun en azından ben elimden geleni yaptım diyebileceksin canım.sonradan keşke sabır etseydim,keşke mesaj atsaydım diyecek bişeyin olmayacak.cevap verirse yaz he merak ediyorum bende :KK17:

Ay kiz bazen ben dusunuyorum burda anlatiyoruz her seyi ya bahsettigimiz kisiler okuyorsa diye aklim cikiyor :rolleyes:
Rahat ol cevap gelir o mesajaaaa:KK59:
Hic sormaaa aynen bende nasil tedirgin oluyorum sorma ,:rolleyes: ama eminim su an benim durumumda olan binlerce kiz vardir turkiyede bende onlardan biriyim , No telas No panic kizlaar:KK45::KK45:

bak doğru demişim demekki iyiki pes etmedin :KK20: olumlu yada olumsuz ne olursa olsun en azından ben elimden geleni yaptım diyebileceksin canım.sonradan keşke sabır etseydim,keşke mesaj atsaydım diyecek bişeyin olmayacak.cevap verirse yaz he merak ediyorum bende :KK17:
Aynen , icimdeki kurdu doktum onune , istiyosan tanisalim dedim daha net olamazdim hani ,:oops: artik hayir mi der engeller mi siler mi yoksa tam tersi mi olur bilemicem , artik ne cevap verirse buraya geliyorum yine :KK36:

Back
X