Annemin is arkadasinin oglu

Ben de gece yarısı baştan sona okudum :)
Son gelişmeler güzel ama son yazan arkadaşa (yamukprenses) katılıyorum. Bu ne hız, karşısındaki fake hesap olabilir, normalde tanıdığıbi insan olabilir, bilmiyorum hangimiz olsak şüpheleniriz, nasıl hemen inanmış güvenmiş de böyle aşk meşk düşünmeye başlamış.. Bana da çok çapkın geldi, bilmiyorum bu kadar hızlı olmaso garip..
Önce yüz yüze tanışıp sonra mesajlaşmaya başlasanız böyle düşünmezdim ama bilemiyorum..

adam kafa yapıyor keşke tüm konuşmaları koyalayabilseydin sana direk dediyse adamın niyeti fena.

canım merhaba konunu en başından beri takip ediyorum,şimdi bu yazını görünce artık cevap vermek istedim.kestirmeden gideceğim ve pat diye söyleyeceğim kusura bakma;ben o çocuğu hiç beğenmedim,daha yüzünü reel hayatta görmediği konuşmadığı,birşeyler paylaşmadığı birisiyle hemen bu şekilde konuşması benim hiç hoşuma gitmedi,biraz çapkın birisi sanırım yada amacı farklı.daha ilk mesajda neymiş aşk meşk falan ya,benim gözüm tutmadı.

Bende buna katılıyorum..
Ama şöyle bi durumda var senin erkek olduğunu sanıyorsa ya da birinin denettirdiğini bilerekte bu cvpları veriyor olabilir kimse 2 günde seni düşünüyorum sen ol gerisi öenmli değil sevgilim ol demez yani ;)

Üzülme ama sevineceğin kadar güzel bir iletişiminiz olmamış
Hemen öyle gevşemesi hoş değil..
Ama şu da var.. sen sonuçta sanaldan onu eklemiş bir kızsın hemde hiç tanımadan
Ciddiye almadan gönül eğliyor ne yazık ki.... aksi zaten normal değil. Sanal bakıyor olaya
Lafa bakma sen aşık gibi de dururlar ölürler biterler..
En başından konunu takip ediyorum.
Senin en baştan ilk mesajlaştığınızda hatalı bir tutumun vardı.
Sen heyecanından resmen oğlanı tavlamak için ekleyen bir kız pozisyonuna düşürdün kendini..
lütfen üzülmeyin gerçek bu.. :stop:
Keşke ilk eklediğinde dolaylı yoldan onu tanıdığını gurupta görünce eklediğini söyleyip kenarına çekilecektin. Çünkü sen gerçek duygularla kalpten yaklaştın ona. Hiç üzülme.. bence yazmada

Kizlar dediklerinize harfiyen katiliyorum banada acayip gelen seyler hani ben yine de kendimi agirdan satilyorum ona gore . Her lafini smile la karsiliyorum cevap yazmiyorum iltifatlarina , en basinda ben onu ekledim konusturmaya calistim evet ama simdi resmen o benim pesimden kosuyor . Ben de cok kararsizim moralim konuatugumuz ilk gun bozulmustu zaten . 1 saat oncede msj atmis smdi sen uyuosundur ben ise gidiyorum diye . Yani kizlar bu hic tanimadgim biri degil hani , kim oldugumu bilmedigi icin boyle davraniyor belkide . Bencede capkin biri olabilir ama bende o capkinliga gelmem daha tlf nomu bile vermedim . Kizlar bazen hala bile suphe ediyor sen beni onceden taniyordun gibilerinden hayir diyorum ama olurda gercek samimi duygularj oldugunu dusunursem belki gercegi soylerim ama su an degil hani cok ilerde once emin olmam lazim .

Kizlar dediklerinize harfiyen katiliyorum banada acayip gelen seyler hani ben yine de kendimi agirdan satilyorum ona gore . Her lafini smile la karsiliyorum cevap yazmiyorum iltifatlarina , en basinda ben onu ekledim konusturmaya calistim evet ama simdi resmen o benim pesimden kosuyor . Ben de cok kararsizim moralim konuatugumuz ilk gun bozulmustu zaten . 1 saat oncede msj atmis smdi sen uyuosundur ben ise gidiyorum diye . Yani kizlar bu hic tanimadgim biri degil hani , kim oldugumu bilmedigi icin boyle davraniyor belkide . Bencede capkin biri olabilir ama bende o capkinliga gelmem daha tlf nomu bile vermedim . Kizlar bazen hala bile suphe ediyor sen beni onceden taniyordun gibilerinden hayir diyorum ama olurda gercek samimi duygularj oldugunu dusunursem belki gercegi soylerim ama su an degil hani cok ilerde once emin olmam lazim .

insan kim olduğunu bilmediği birisine 3-5 günde bu şekilde davranır mı peki , misalen bir başka birisi de aynı şekilde mesaj atsa onunla da konuşacak belki de aynı şekilde.

Su son yazdiklarindan sonra tek diyecegim sil hemen bu adamı. Kimbilir kac kizla ayni anda ayni sekilde konuşuyor. Hic saglam ayakkabı değil tum gun neyini dusunmus Allah aşkına. Sadece bir resimden ibaretsin onun için.

adam senin peşinden filan koşmuyor, sadece oyununu kuralına göre oynuyor... fake hesaptan yazdığında da hemen sana cevap vermişti ve emin ol oradan muhabbeti uzatsaydın, yine aynı cümleleri yazacaktı o hesabına da. şu an senden başka kaç tane kızla bu şekilde yazıştığı gerçeğini düşündün mü? kendini kandırıyorsun... ve bu hikayenin sonu iyi bitmeyecek, görürsün. hala samimi duyguları olduğunu düşünürsem diyorsun, adamın bu kadar saçmalaması hala seni karakteri konusunda ikna etmeye yetmedi mi? pes!

Bu adam ya cidden çoook çok yalnız, ya da seninle dalga geçiyor. Bir ihtimal daha ki bence daha kuvvetli, özellikle de yabancı biri gibi sahte hesap açtığında cevap verdiğini düşünürsek, önce seni kendine bağlayıp güvenini kazanıp sonra başka isteklerde bulunacak da olabilir. Dikkatli ol lütfen.

Ben sana bişey diyim mi. Bu adam sen yurt dışındasın diye seni hemen elde etmeye çalışıyor.
Bide ondan 10 yaş küçüksün ya, süslü laflarla kandırıyor..

Back
X