Kizlarr bu cocuk sannkii bana asikk olduu

Simdi tum gelismeleri yaziyorum , en son yazmadi mesajindan bi yarim saat sonra mesaj geldi bende hemen face girdim , baktim online hemen cevap yazdim, Sen neredensin ben nereden yasin kac vs yuzeysel muhabbet ettik , once sen erkekmisin falan dedi beni isletiyor olabilirsin dedi

sonrasi ben oldguma inandi ama :)
bu arada yasi 32

cok yas farki yok sanki

.
Bana eger bu fotodakiler sensen cok guzelsin dedii

Sonra konu konuyu acti da beyefendi cok tutulan bi erkekmis kizlar arasinda , bende sonunda bir kisiyle evlenceksin degilmi ama dedim

niye sen mi beni alcan dedi , nolr sen beni al ben soyluyorum dedi sasirdim hani sakami yapti hala bilmiyorm

.
Sonra sen uzakta ben uzakta nasil olcak bu is dedi ben uzakta degil yanimda isterim dedi

, haklisin dedim aama benim icin uzaklik yakinlik onemli degil dedim , sonra tabi ya dedim etrafinda madem o kadar kiz var , faceden tanidigin birini mi seciceksin haklisin dedim.
Ama ben seni istiyorum dedi, sevgilim ol dedi

( kizlar bu ne hizz demeyin valla kendiliginden oldu

ben kisaltarak yaziyorum onemli kisimlari okumaya deger kisimlari daha dogrusu ) Bu arada sizce normal mi ?

Vee kendi tlf nosunu verdi , benimkini istedi ama vermedim cok israr etti ama

Naz yapalim biraz

Cok esrarengizsin dedi bana bu normal biseymi bilmiyorum ama

,
Vee bugunku konusmaya gelelim :
Bugun beni tum gun isteyken bile dusundugunu soyledi

Yanimda olman iicin herseyimi verirdim dedi ben tabi her zamanki gibi gulucukle cevapladim

Tekrar cok guzel oldugumu belirtti

Bu arada evlenme konusunda cok hassas anladigim kadariyla , evlenmeyi yuva kurmayi cok istiyor

Seni bana ceken cok biseyler var dedi

ve seni kiskaniyorum dedi .
Seni gormek istiyorum yanimda istiyorum kutuplarda olsa farketmez dedi

Tum gun seni dusuncem hicbirsey umrumda degil dedi
Kizlar nasil daha fazla özetlenir bilmiyorum ama cocuk bana asik heralde 6 fotoyla boyle baglandi bana , ama bende az degilim , ilgisini cekmeyi basardim ,
Bu arada surekli karsi tarafin nerler dedigini yazdim , sapik gibi algilanmasin cocuk yani bu normal konusmalarin icinde gecen dikkat cekici cumlelerdi ondan yazdim ,
Hadi okuyun garrii sizce normal midir ? degilmidir haydi gizlarim bekliyom