• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin is arkadasinin oglu

Gerçekleri söyle ne var bunda ? Sen gercekleri söylemediğinde uzatırsan üzülen sen olursun bak o zaman sana olan tavrını anlarsın nasılda değişicek gör hele..

Çok hızlı gelişmemiş mi?
Daha 1 hafta bile olmadan aşığım aşkımdan ölüyorum modunda adam ...
Bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu .

Çok hızlı gelişmemiş mi?
Daha 1 hafta bile olmadan aşığım aşkımdan ölüyorum modunda adam ...
Bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu .

Meşhur Romeo ve Juliet'te bütün mevzu bir haftacık zamanda geçer. Hatta Romeo Juliet'i gördüğü ana kadar başka biri tarafından reddedilmenin acısıyla sokaklarda naçar dolaşmaktadır :) Tabi bu Romeo'nun tırtlığı olabilir :)

Meşhur Romeo ve Juliet'te bütün mevzu bir haftacık zamanda geçer. Hatta Romeo Juliet'i gördüğü ana kadar başka biri tarafından reddedilmenin acısıyla sokaklarda naçar dolaşmaktadır :) Tabi bu Romeo'nun tırtlığı olabilir :)

onların ki gençlik ateşi :) ölmeselerdi de romeo juliet oyunu devam etseydi görürdük onların da sonunu =)

Ögrencisin ve 27 ysndasn bence gercek yssın bu degil..
Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuş:KK42:... Çok sempatik geldi bana ya kıyamam:KK37:

Açıköğretim okuyordur belki olamaz mı? Zipzip a kızmayın ya bir yorumunu okudum onun yine kızmışlar sen niye yaş soruyorsun diye napayım dayanamıyorum demiş bide şu ifadeyi koymuş:KK42:... Çok sempatik geldi bana ya kıyamam:KK37:

Bence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)

Gız ben kötü bişi yazmadım ki ona herkesin bişeyde merakı vardır....
Ama ikide bir sordugunda cok sey gibi duruyor..(sacma)
Mesela ben her konuya gırdıgım o konuyu okudugumda o kişinin yuzunu gormeyi cok isterim merak bak bu ..
ama demem diyememde ..
ama ikide bir yasları sorması abes duruyor..
Bide o konuya hic cvb yazmıyor soruyor kacıyor o yuzden göze batıyor bence..

Bence de, ben de cok sempatik buluyorum. Varsin yas sorsun, n'olcak :)
Her konuda onu yas sorarken gormek hosuma gidiyo benim :)
Bazen ciddi konular oluyordu,yaş sorup gidiyordu ya bende kızmıştım bir kaç sefer..Sonra baktım o yorumundan sonra çok sempatik geldi bana ya..Bence kötü niyetli bir insan değil..Benimde hoşuma gidiyor sorsun istedigi kadar :)

Back
X