• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin is arkadasinin oglu

Rica ederim , sakalasiyorum sadece problem yok :))) , dediigin gibi ben kendi yazismalarimi daha olgun gordum ama bazende diyorum hani belki kendiini yazida boyle ifade ediyor ama konusmasi iyidir ciddidir , :D bi tahmin sadece :D
Başka bir forumda üyenin birini yazılarından dolayı 14 filan sanıyordum .30 küsür yaşında çıktı.:KK53:

Kız gıtmez emin ol..
Sen söyle babanızın adı buydu sizi takip edıyordum cesaretimi toplyıp sznle yzstım ama böyle umdugumu bulmdm cok capkınsınız kendinize iyi bakın bye..
gibi gibi sen yaz ve sil gorduk icinde ates olck..
Evet canim ama ben sogudum gercekten hayal kirikligina ugradim boyle beklemiyordum , Uzulmuyorum , pesimden kossada istemem icine ates olsada bi anlam ifade etmiyor su anlik , ama duygularim cok degisken ileriki gunlere bakicam artik..

V
Allah askina kac yasinda zannediyosun beni? Sence 4 dili anadili gibi konusan biri kac yasindadir? Buna göre degerlendir lütfen
Valla belcikada cocuklar 3 dille buyuyor hemde turkceyi biliyorsan 4 dil konusabilirsin cok kucuk yaslarda. Ama kendini kimseye ispatlamak zorunda degilsin biz sadece takiliyoruz birbirimize :KK54:

Ama adam soyledi yani senin fake oldguuna inanmiyorum dedi hani :D iste bilmiyorum salak gibi konusuyor iste :KK53:
Kız bir kere ben eski sevgilime mesaj ckyrdum ..hattını baska birine vermiş bnde innmıyorum yardırdıkca yardırıyorum.,
Sonra gerckten baska birine vermiş az daha anneme dyrdu ...
ucuz yırttık..
Bence oda arkadasları trfndan veya eski sevgili tarafından keklendigini sannettti ki..
seni düsünüuorum demezdi..
amannn boswer sıl gitsin..

Back
X