• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin isteği ?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhabalar kızlar bir senelik uğraşımın sonunda çok şükür hamile kaldım.Allajh isteyen herkese nasip etsin.Hamileliğimin başlangıcından beri biraz fazla sinirliyim hissedebiliyorum sanırım hormonlarla alakalıymış.Beni üzen konu ben hep kızım olsun isterdim eskiden beri ve annem sürekli kız olursa benim adımı koycaksınız demeye başladı.Ben de istemediğimi söyledim bugün kesin bir dille o da’O zaman inşallah oğlun olur ‘ dedi.Erkek kız gerçekten fark etmez hele ki o minik kalbi duyduktan sonra sağlıklı olsun yeter ama sırf kendi adı konmadı diye bende beddua etkisi yarattı ve çok üzüldüm.Ben hangi isimleri söylesem sürekli çok çirkin çok kötü diyor ben de bir daha sana isim söylemeyeceğim ne desem bi şey buluyorsun dedim.Hamilelik sebebiylr böyle şeyler bana iyice batıyo da olabilir tabi bilemiyorum.Neyse içimi dökmek istedim iyi geceler herkese

Bi de diyorlar ki ebeveynler çocuklarının saçınım teline zarar gelmesini istemez, kirpiğne yaş değsin dunyayı yakar filan..
Bazen anne babalar çok bencil ve düsüncesiz olmuyorlar mi?
Bırak kızcağız istediği ismi koysun mutlu olsun, ki bu onun hakkı , nie sorun çıkarıyorsun ki durduk yere ananne🙄🙄
Benm halamım da torununa isimino vermişlerdi (zorla mı bilmiyorum) O kadar egreti duruyor ki cocukcagızin ismi, ilk duyduğumda baya gülmüştüm🤭🤭

Biraz tuhafmış annenizin hareketi gerçekten, benim annem de kız çocuk hastasıdır, hamile oldugumu öğrendiğinden beri pembenin tüm cesitlerinden yelek sapka elbise vs. ördü, tabi herseyden once sağlıklı olsun farketmez ama bende esimde kız çocuk seviyoruz, annem artık gecen gün ben şok ilk kez mavi ip alıp erkek tulum yapmış cunku hep kız kız kız diyip duruyordu 🤭 Anneler baş tacımız o kadar bizi büyütmek için ne fedakarlıklar yaptılar neler çektiler sen yine de yumuşak ol boşver öyle desin öyle dedi diye öyle mi oldu? Yok.. Anneni öp sarıl kokla dargın kalma zamanla alışır hele bi doğsun senden cok sever emin ol. Sağlıkla kucağına al❤

Şu büyükler artık bizlerin de büyüdüğünü anlasa kararlarımıza saygı duymayı öğrense, çocuğun annesi babası var bırak da onlar versin ismini fikir sorarlarsa fikrini söyle. Ay ben de sinirlendim neyse siz sinirlenmeyin bebeğinizi düşünün eşinizle karar verin kimseyi duymayın sağlıcakla gelsin yavrunuz 😊

Biraz tuhafmış annenizin hareketi gerçekten benim annem de kız çocuk hastasıdır, hamile oldugumu öğrendiğinden beri pembenin tüm cesitlerinden yelek sapka elbise vs. ördü, tabi herseyden once sağlıklı olsun farketmez ama bende esimde kız çocuk seviyoruz, annem artık gecen gün ben şok ilk kez mavi ip alıp erkek tulum yapmış cunku hep kız kız kız diyip duruyordu 🤭 Anneler baş tacımız o kadar bizi büyütmek için ne fedakarlıklar yaptılar neler çektiler sen yine de yumuşak ol boşver öyle desin öyle dedi diye öyle mi oldu? Yok.. Anneni öp sarıl kokla dargın kalma zamanla alışır hele bi doğsun senden cok sever emin ol. Sağlıkla kucağına al❤
Amin çok teşekkürler ☺️❤️

Kac yasinda anneniz ,belli bir yastan sonra cocuk gibi davraniyorlar,
Uzulmeyin,kirilmayin ,umursamayinn

Kusura bakmayın ama anneniz olgunlaşmamış..
Anneanne olacak ama çocuk gibi.
Bosverin, ne istiyorsanız onu koyun.
Ya zaten istediğim ismi koyucam Allah nasip ederse hiç böyle istekleri olan bi kadın değildi gayet moderndir ama bebek olunca değişti birden 😁

Şu büyükler artık bizlerin de büyüdüğünü anlasa kararlarımıza saygı duymayı öğrense, çocuğun annesi babası var bırak da onlar versin ismini fikir sorarlarsa fikrini söyle. Ay ben de sinirlendim neyse siz sinirlenmeyin bebeğinizi düşünün eşinizle karar verin kimseyi duymayın sağlıcakla gelsin yavrunuz 😊
Aminn çok teşekkürler ☺️❤️

Merhabalar kızlar bir senelik uğraşımın sonunda çok şükür hamile kaldım.Allajh isteyen herkese nasip etsin.Hamileliğimin başlangıcından beri biraz fazla sinirliyim hissedebiliyorum sanırım hormonlarla alakalıymış.Beni üzen konu ben hep kızım olsun isterdim eskiden beri ve annem sürekli kız olursa benim adımı koycaksınız demeye başladı.Ben de istemediğimi söyledim bugün kesin bir dille o da’O zaman inşallah oğlun olur ‘ dedi.Erkek kız gerçekten fark etmez hele ki o minik kalbi duyduktan sonra sağlıklı olsun yeter ama sırf kendi adı konmadı diye bende beddua etkisi yarattı ve çok üzüldüm.Ben hangi isimleri söylesem sürekli çok çirkin çok kötü diyor ben de bir daha sana isim söylemeyeceğim ne desem bi şey buluyorsun dedim.Hamilelik sebebiylr böyle şeyler bana iyice batıyo da olabilir tabi bilemiyorum.Neyse içimi dökmek istedim iyi geceler herkese
Bedua etmemiş üzülmeyin sizin çocuğunuz siz karar verirsiniz adına çokta takmayın

Back
X