- 12 Temmuz 2006
- 57.732
- 220.619
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
çözüm bulamadım,düşündüm taşındım ne yaptıysam olmadi. Annem sanırım bana asik,bayramda gittigimiz yerlerde saclarimi oksayarak'Allah ım nazarlardan koru,sen kizimi muhafaza et' diyerek gittik misafirliğe. Valla güzel değilim alakam yok guzellikle anneme sorun Ahu derya gibi kızım der. Böyle işte ne yaparsa yapsın Allah yokluğunu gostermesin. Alışmaya çalışacam yada birakacam idare etmeyi.
Benimde bir kızım var, belki başkalarına göre sıradan bir güzellikte ama benim için tüm kızlardan çok daha güzel, gece uykusunda bile odasına girer şöyle bir bakarım, henüz bekar ama evlenirse ve evlendiği adam üzerse diye düşünmüyor değilim çünkü kızım çok naiftir, güçlü durur ama yüreği çok hassas, yazdıklarınızdan kendime ders çıkarıyorum, eğer birgün evlenirse kendi çözmesi gereken meselelere müdahil olmayacağım o benden bunu talep edene kadar, belki anneniz fazla koruyucu ama arkandayım kızım mesajı veriyor size ve eşinizin ailesine, annenizin davranışları abartılı geliyorsa kırmadan konuşun, anlayacak ve dikkat edecektir, sağlıklı bir ömür dilerim size ve annenize, Allah başınızdan eksik etmesin.