• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kalbini kiracam,kiramiyorum.Sussam olmuyor susmasam olmaz.

çözüm bulamadım,düşündüm taşındım ne yaptıysam olmadi. Annem sanırım bana asik,bayramda gittigimiz yerlerde saclarimi oksayarak'Allah ım nazarlardan koru,sen kizimi muhafaza et' diyerek gittik misafirliğe. Valla güzel değilim alakam yok guzellikle anneme sorun Ahu derya gibi kızım der. Böyle işte ne yaparsa yapsın Allah yokluğunu gostermesin. Alışmaya çalışacam yada birakacam idare etmeyi.

Benimde bir kızım var, belki başkalarına göre sıradan bir güzellikte ama benim için tüm kızlardan çok daha güzel, gece uykusunda bile odasına girer şöyle bir bakarım, henüz bekar ama evlenirse ve evlendiği adam üzerse diye düşünmüyor değilim çünkü kızım çok naiftir, güçlü durur ama yüreği çok hassas, yazdıklarınızdan kendime ders çıkarıyorum, eğer birgün evlenirse kendi çözmesi gereken meselelere müdahil olmayacağım o benden bunu talep edene kadar, belki anneniz fazla koruyucu ama arkandayım kızım mesajı veriyor size ve eşinizin ailesine, annenizin davranışları abartılı geliyorsa kırmadan konuşun, anlayacak ve dikkat edecektir, sağlıklı bir ömür dilerim size ve annenize, Allah başınızdan eksik etmesin.

Annemle aramızda 45 dakikalık mesafede var bir aya benim mahalleye taşınacaklar Allah yardimcim olsun.
Herşeyin fazlası dengeleri bozar gelinir gidilir ama vakitli vakitsizde olmaz kim olursa olsun adab diye birşey var sizinde bahsettiğininiz gibi bu saatte iyiyizdir belki öbür saatte durum değişebilir karşı tarafın her zaman gelmek canı istediği gibi olmaz ,olmak zorunda olmakda büyük sıkıntı , bunu yaşatan annenizde olsa bunu kocanın da bilmesi gerek özel özeldir çünkü ufacık olay içinden çıkılmaz hal aliverir karı koca arasındaki olan herşeyi annenizin bilmesine hiç gerek yok bu anca dada fazla yüz-göz olmanıza sebebiyet verir anlayışı yoksa evde dahada yakın olursa vay halinize......

Benimde bir kızım var, belki başkalarına göre sıradan bir güzellikte ama benim için tüm kızlardan çok daha güzel, gece uykusunda bile odasına girer şöyle bir bakarım, henüz bekar ama evlenirse ve evlendiği adam üzerse diye düşünmüyor değilim çünkü kızım çok naiftir, güçlü durur ama yüreği çok hassas, yazdıklarınızdan kendime ders çıkarıyorum, eğer birgün evlenirse kendi çözmesi gereken meselelere müdahil olmayacağım o benden bunu talep edene kadar, belki anneniz fazla koruyucu ama arkandayım kızım mesajı veriyor size ve eşinizin ailesine, annenizin davranışları abartılı geliyorsa kırmadan konuşun, anlayacak ve dikkat edecektir, sağlıklı bir ömür dilerim size ve annenize, Allah başınızdan eksik etmesin.
Yani lütfen dikkat edin kiziniza her alanda müdahale etmeyin zaten eğer kendisi problemler karşısında çözümsüz kalırsa size danışır ne yapması gerektiğini birlikte hareket edersiniz. Benim annem bunu anlamıyor işte dünyaya geldik üzülecez,kirilacaz,aglayacaz normal şeyler bunu kaldıramıyor. Herhangi bir problemimi anlatamıyorum oturup dertlesemiyorum ben unutuyorum,ama o üzüntüden hastanelik oluyor. Of çok doluyum. Bu arada güzel duaniz için teşekkür ederim,amin.

Yüksek
Herşeyin fazlası dengeleri bozar gelinir gidilir ama vakitli vakitsizde olmaz kim olursa olsun adab diye birşey var sizinde bahsettiğininiz gibi bu saatte iyiyizdir belki öbür saatte durum değişebilir karşı tarafın her zaman gelmek canı istediği gibi olmaz ,olmak zorunda olmakda büyük sıkıntı , bunu yaşatan annenizde olsa bunu kocanın da bilmesi gerek özel özeldir çünkü ufacık olay içinden çıkılmaz hal aliverir karı koca arasındaki olan herşeyi annenizin bilmesine hiç gerek yok bu anca dada fazla yüz-göz olmanıza sebebiyet verir anlayışı yoksa evde dahada yakın olursa vay halinize......
aynen ben anlatamadım,anlamayacak Allah acısını gostermesinde bı şekilde idare edecez artık.

Bunda bir sorun yok. Ne yapmasini beklerdiniz? Kendi cocugunuzun sorununu ogrenmek istemezmiydiniz? Sinirinizi annenizden bulmayin. Kim bilir ne yapmis sanki. Annenizi boyle kabul edin. Esinizle de anlasin birisi yaninizda varken hicbirsey yokmus gibi davranin. Annenizde sizin adiniza uzulmez.

Bunda bir sorun yok. Ne yapmasini beklerdiniz? Kendi cocugunuzun sorununu ogrenmek istemezmiydiniz? Sinirinizi annenizden bulmayin. Kim bilir ne yapmis sanki. Annenizi boyle kabul edin. Esinizle de anlasin birisi yaninizda varken hicbirsey yokmus gibi davranin. Annenizde sizin adiniza uzulmez.
ne yapmasını beklerdim? Mesela her gün gezmedeyse bile beni aramamasini,yüzüm asilmissa veya eşimle tartistismissam,bunu büyütüp hastalanmamasini,sabahlara kadar uyumamamazlik etmemesini ve kvdemi,kardeşini arayıp uyarmamasini,eşimi sevmeyebilir fakat laf sokup,bakışlarını eşimin üzerine dikmemesini çünkü ben huzursuz oluyorum eşim adina vs vs ve evet annem böyle kabul ettim zaten,bunlattigi günlerden birinde konu acmistim,şimdide aynı ama çok gözüme batmiyo ayrıca iyiki var annem seviyorum ben onu. Biraz kendi hayatına odaklansın istiyorum,bu dünyaya bı kere daha gelmeyecek ki.

Son düzenleme:
Back
X